Esteban

Esteban

Son dakika esteban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esteban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esteban haber sayfamızda...

Esteban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 938 esteban haberi bulunmuştur.
Ekvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti!
Ekvator Ginesi, Gine Bissau'yu 4 golle geçti! Ekvator Ginesi, Afrika Uluslar Kupası A Grubu'nun 2'nci maçında Gine Bissau engelini 4-2'lik skorla geçti.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı!
Formula 1'de 'rögar kapağı' skandalı! Formula 1’e 40 yıl aranın ardından ev sahipliği yapan ve sezonun 22. yarışının gerçekleşeceği ABD’nin Las Vegas kentinde organizasyon rögar kapağı nedeniyle kaosa sürüklendi.
18.11.2023 Motor Sporları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları Formula 1 Katar Grand Prix hafta sonu programı, yarış severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Formula 1 (F1) yarışlarında takım olarak Perez ve Verstappen toplamda 623 puanla zirvede bulunuyor. Verstappen, sürücü klasmanında şampiyonluğa çok yakın! Peki, Formula 1 yarışı hangi kanalda, saat kaçta?
3.10.2023 Skorer
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
ABD, El Chapo'nun oğlu için harekete geçti! Yaptırım kararı
ABD, El Chapo'nun oğlu için harekete geçti! Yaptırım kararı ABD Hazine Bakanlığı, Meksikalı uyuşturucu baronu "El Chapo" lakaplı Joaquin Guzman'ın oğlu Joaquin Guzman Lopez ile Meksikalı 3 kişi ve 2 kuruluşa yaptırım listesine aldı.
9.05.2023 Dünya
Formula 1'de olaylı yarış! Avustralya Grand Prix'sinde ortalık karıştı, kırmızı bayraklar havada uçuştu
Formula 1'de olaylı yarış! Avustralya Grand Prix'sinde ortalık karıştı, kırmızı bayraklar havada uçuştu Formula 1'de heyecan Avustralya Grand Prix'si ile devam etti. Nefeslerin kesildiği ve birçok olayın yaşandığı yarışta kazalar Avustralya GP'ye damgasını vurdu. İşte detaylar...
3.04.2023 Motor Sporlari
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in!
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in! Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde heyecan sırlama turları ile başladı. Son şampiyon Max Verstappen pole pozisyonunu elde ederken Mercedes sürpriz bir sonuca imza attı. İşte detaylar...
1.04.2023 Motor Sporlari
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in Formula 1'de 2023 sezonu heyecanı Bahreyn Grand Prix'si ile start alıyor. Sezonun ilk sıralama turlarında pole pozisyonunu son şampiyon Max Verstappen elde ederken, şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı.
5.03.2023 Motor Sporlari
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
10.02.2023 Futbol
Şili'deki orman yangınlarında can kaybı artıyor
Şili'deki orman yangınlarında can kaybı artıyor Birçok farklı bölgede yükselen alevlerin önüne geçilemiyor, bir yangın söndürme helikopteri La Araucania yakınlarında düştü. Şilili yetkililer, aralarında pilot ve itfaiyecilerin de olduğu 13 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
4.02.2023 Dünya
Yaşananları ilk kez anlattı: Weghorst, Messi'yi tünelde bekliyordu
Yaşananları ilk kez anlattı: Weghorst, Messi'yi tünelde bekliyordu Gerilim filmlerini andıran bir havada geçen Arjantin-Hollanda arasındaki çeyrek finalde kazanan Tangocular oldu. Messi'nin röportaj sırasında Weghorst'a 'Aptal' dediği sırada Arjantinli yıldızla röportaj yapan gazeteci Esteban Edul, yaşananları anlattı.
13.12.2022 Dünya Kupası
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk Formula 1'de Brezilya Grand Prix'si heyecanı yaşandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışta Mercedes'ten Geroge Russell, damalı bayrağı ilk sırada geçerek zafere ulaştı ve kariyerinin ilk yarış zaferini elde etti.
13.11.2022 Motor Sporlari
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus Formula 1'de Meksika Grand Prix'sinde yine Red Bull ambargosu yaşandı. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Max Verstappen yarışı kazanırken Michael Schumacher'in rekorunu kırdı. Ferrariler'de ise yine hayal kırıklığı yaşandı.
31.10.2022 Motor Sporları
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in Formula 1'de sezonun 18. yarısı olan Japonya Grand Prix'sinde sıralama turları heyecanı yaşandı. Şampiyonluk düğümünün çözülebileceği Suzuka'da pole pozisyonunu en hızlı turu atarak Red Bull'dan Max Verstappen elde etti.
8.10.2022 Motor Sporlari
Olaylı Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından ağır fatura! Josef'in durumu belli oldu
Olaylı Ankaragücü-Beşiktaş maçının ardından ağır fatura! Josef'in durumu belli oldu Ankaragücü-Beşiktaş maçı sonrasında çıkan olayların ardından başkent ekibi PFDK’ya sevk ediliyor. Sarı-lacivertli kulübe ağır yaptırımlar uygulanacağı belirtiliyor. Yaşananlar dikkate alınarak kırmızı kart gören Josef de Souza’nın da durumu belli oldu.
6.09.2022 Beşiktaş
Rus hackerlar Kosta Rika'yı rehin aldı! ABD 10 milyon dolar ödül koydu
Rus hackerlar Kosta Rika'yı rehin aldı! ABD 10 milyon dolar ödül koydu Maliye bakanlığıyla başlayan saldırılara diğer devlet kurumları da eklenince maaşlar bile ödenemedi. Üç hafta önce başkanlık koltuğuna oturan Kosta Rika'nın yeni lideri Chaves, 20 milyon dolar fidyeyi ödemeyi reddediyor. ABD, hacker grubunun liderlerinin kimliğini açık edecek bilgiler paylaşanlara 10 milyon dolar ödül vaat ediyor.
29.05.2022 Dünya
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde zafer, Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in oldu.
24.04.2022 Motor Sporları
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in!
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in! Formula 1'de 2022 sezonu, Bahreyn Grand Prix'si ile başladı. Sezonun ilk pole pozisyonu, Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc'in oldu.
19.03.2022 Motor Sporlari
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam Formula 1'de son şampiyon Max Verstappen Red Bull ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. İngilizler sözleşmenin detaylarını açıkladı.
3.03.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı Geçen sezon Formula 1'de şampiyonluğunu kazanan Hollandalı pilot Max Verstappen ile görüşmelerini sürdüren Red Bull mutlu sona ulaştı. Formula 1 tarihine geçecek kontratta yıllık kazanç ortaya çıktı.
2.03.2022 Diğer
TBMM Başkanı Şentop, Küba Milli Günü'nü kutladı
TBMM Başkanı Şentop, Küba Milli Günü'nü kutladı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Küba Cumhuriyeti Halkın Gücü Ulusal Parlamentosu Başkanı Juan Esteban Lazo Hernandez'e, Küba Milli Günü nedeniyle tebrik mektubu gönderdi.
2.01.2022 Siyaset
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu!
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu! Formula 1'de şampiyonluk yarışı nefes kesti. Abu Dhabi Grand Prix'ine 2. sırada başlayan Hamilton ilk turda Verstappen'i geçti. Yarışın son turunda Hamilton'ı geride bırakan Vertsappen yarışı lider tamamladı ve ilk şampiyonluğunu kazandı. Hollandalı pilotun ilk sözleri; "Tüm yarış mücadele ettim ve son turda kazandım. Çılgıncaydı. Sergio'ya çok teşekkür ederim... Checo Perez'e teşekkür ediyorum. Hamilton'a karşı çok sert bir savunma yaptı. Umarım birlikte 10-15 sene daha bunu yaparız." dedi.
12.12.2021 Skorer
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in Formula 1'de sezonun 22'nci ve son ayağı Abu Dabi Grand Prix'sinde sıralama turlarının ardından pole pozisyonunun sahibi Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen oldu. Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ikinci sırayı alırken, McLaren'in Büyük Britanyalı pilotu Lando Norris ise üçüncü sıradan start alacak.
11.12.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Esteban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.