Evde

Evde

Son dakika evde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evde haber sayfamızda...

Evde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 80.455 evde haberi bulunmuştur.
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı Kadıköy'de Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. İfadesi alınan tanık M.Ç. kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.
26.04.2024 Gündem
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Tekirdağ'da hırsızlık şüphelisi öyle bir yerde yakalandı ki...
Tekirdağ'da hırsızlık şüphelisi öyle bir yerde yakalandı ki... Tekirdağ Kapaklı'da hırsızlık için girdiği evde polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Polisler S.Ç.'yi mutfak dolabının içerisinde buldu.
25.04.2024 Gündem
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş
Aşçılar dağılmaması için püf noktasını verdi! İçli köfte böyle pişmeliymiş İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Hem yapımı hem de tadıyla dikkat çeken içli köfte, birçoğumuz için evde yapılması zor gibi görünse de aslında oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. İşte içli köfte yaparken bilmeniz gerekenler ve lezzetin sırrı...
25.04.2024 Püf Noktası
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki'
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderileriyle gündem olmaya devam ediyor. Nebioğlu, son olarak kendisine gelen beklenmedik telefon hakkında konuştu.
25.04.2024 Cadde
21 yaşındaki genç, kız kardeşi tarafından babasının tabancasıyla öldürüldü
21 yaşındaki genç, kız kardeşi tarafından babasının tabancasıyla öldürüldü Kahramanmaraş'ta Ruşe Sina Taphasan (21), tartıştığı kız kardeşi E.T.T. (16) tarafından, emniyet amiri olan babasının beylik tabancasıyla vurularak öldürüldü.
25.04.2024 Gündem
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor Çay ve kahve lekeleri, özellikle açık renkli kumaşlarda belirgin ve çoğu zaman zorlu temizlik gerektiren lekelerdir. Bu tür lekeleri çıkarmak için etkili bir çözüm var. Hatta en ağır kimyasallardan bile daha etkili. İşte çay ve kahve lekesini kökünden kazıyan o yöntem…
25.04.2024 Püf Noktası
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Haberler
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı  Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter Küf ve rutubet, birçok ev sahibi için kabus gibi bir durumdur. Ne kadar temizlenirse temizlensin, bu sorun sıklıkla geri döner ve evde istenmeyen kokulara neden olabilir. Ancak, küf ve rutubetle başa çıkmak için birçok etkili yöntem bulunmaktadır. İşte, rutubeti tarihe karıştıracak bir yöntem...
24.04.2024 Püf Noktası
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda ceza belli oldu Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
24.04.2024 Gündem
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor
Hayvanseverler ayağa kalktı: İnsanlar karavanda yaşamayı hayal ediyor ama köpeğim yaşıyor Silivri'de karavanda bir köpeğin aç ve susuz bırakıldığı yönünde paylaşımlar sosyal medyada yayıldı. Gelen tepkiler üzerine köpeğin sahibi açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Çilek 150 liradan satışa sunuldu
Çilek 150 liradan satışa sunuldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş Evlerde istenmeyen haşereler arasında, kırkayak ve kulağakaçan böcekleri sıkça karşımıza çıkıyor. Bu canlılar, çoğu insan için tedirginlik yaratıyor ve ev içinde bulunmaları rahatsız edici olabiliyor. Ancak, bu haşerelerden kurtulmanın birkaç etkili yöntemi bulunuyor. İşte bu tür istenmeyen misafirlerden kurtulmanın bazı yolları...
24.04.2024 Püf Noktası
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Haberler
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Haberler
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Gündem
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı
Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelendi! Mutfak tezgahı altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı Adana'da öğle yemeği için eve dönen koca eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken görünce dehşet saçtı.
24.04.2024 Gündem
6 gün haber alınamıyordu! Eve giren ekipler şaşkına döndü
6 gün haber alınamıyordu! Eve giren ekipler şaşkına döndü Elazığ’da komşularının haber alamadığı Cevdet Çiftçi, ekipleri harekete geçirdi. 6 gündür kendisine ulaşılmayan vatandaş, itfaiye ekiplerinin merdiven yardımıyla eve girmesinin ardından uyurken bulundu.
24.04.2024 Gündem
Kaçak göçmen operasyonu! 10 kişi yakalandı
Kaçak göçmen operasyonu! 10 kişi yakalandı Avcılar’da Türkiye’ye kaçak yollarla gelen ve Avrupa ülkelerine gitmek isteyen kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kaçak göçmen yakalandı.
24.04.2024 Gündem
24 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları
24 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları Zorlanabiliriz ! 24 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu
23.04.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Evde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.