Evgeny Grinko

Evgeny Grinko

Son dakika Evgeny Grinko haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Evgeny Grinko gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Evgeny Grinko haber sayfamızda...

Evgeny Grinko

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33 evgeny grinko haberi bulunmuştur.
Erken doğdu, ihmal kurbanı oldu ama pes etmedi! Ünlü piyanistten Gizem'e 'Harika' övgü
Erken doğdu, ihmal kurbanı oldu ama pes etmedi! Ünlü piyanistten Gizem'e 'Harika' övgü Gizem Varol, prematüre bir bebek olarak dünyaya geldi. 3 ay erken doğduğu için 40 gün boyunca kuvözde kaldı. Ancak bu süreçte maskeyle kapatmadıkları için gözleri ışından zarar gördü. Küçükken çok az görebilen sonrasında görme yetisini tamamen kaybeden Gizem, şu anda bir taraftan Biruni Üniversitesi özel eğitim öğretmenliği 3. sınıfta okuyor, diğer taraftan da piyano çalıyor. "İnsanın hayalleri ve hedefleri olduktan sonra hayata küsmez" diyen Gizem’in en büyük hayali ise iyi bir piyanist olmak.
14.08.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem 10 ilimizde çok sayıda can kaybına yol açtı. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
8.02.2023 Cadde
Yıldız isimler
Yıldız isimler Maximum Uniq Açıkhava, ağustos ayında birbirinden önemli yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
28.07.2022 Cadde
Mehmet Dinçerler'den Hadise suskunluğu
Mehmet Dinçerler'den Hadise suskunluğu Şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan iş insanı Mehmet Dinçerler, önceki akşam Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne alan piyanist Evgeny Grinko'nun konserini izledi.
20.08.2021 Cadde
Boğaz’da resital
Boğaz’da resital Rus müziyen Evgeny Grinko, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne aldı.
20.08.2021 Cadde
Boğaz'da piyano resitali
Boğaz'da piyano resitali Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Rus müzisyen Evgeny Grinko'yu ağırladı.
19.08.2021 Cadde
'Kuruçeşme Açıkhava Konserleri' başlıyor
'Kuruçeşme Açıkhava Konserleri' başlıyor Poll Production, bu yıl müzikseverleri yeni bir konser mekanı ile buluşturacağını duyurdu. Kuruçeşmede Boğazın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonları ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Cadde
Ünlü müzisyenlerden bayram konserleri
Ünlü müzisyenlerden bayram konserleri Kerki Solfej’in yaz konserleri Kurban Bayramı’nda Ege’de ünlüler geçidi yaşatacak. 16 – 24 Temmuz tarihlerinde; Mabel Matiz, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Yıldız Tilbe, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Erol Evgin, Livaneli ile Sevdalım Hayat, Evengy Grinko, Buray, Ayta Sözeri, Ferhat Göçer, Funda Arar, Cem Adrian, Gazapizm ve Doğu Demirkol sahneleriyle bayram eğlencesini ikiye katlayacak.
14.07.2021 Kültür Sanat
Konserler başlıyor
Konserler başlıyor Kerki Solfej konserleri için geri sayım başladı. Temmuz ayı itibariyla Egeliler, müziğe doyacak.
28.06.2021 Cadde
Kerki Solfej yaz konserleri başlıyor
Kerki Solfej yaz konserleri başlıyor Yaz akşamlarının en sevilen ve özlemle beklenen eğlencesi Kerki Solfej konserleri için geri sayım başladı. Pandemi sebebiyle uzun süre ara vermek zorunda kalınan yaz konserleri yeniden sanatseverlerle buluşacak. Bu yaz da sevilen sanatçıların en güzel performanslarını sergileyeceği “Kerki Solfej Yaz Konserleri” temmuz ayı itibariyle Egelileri müziğe doyuracak.
26.06.2021 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Modası geçmeyen şarkılar BUGÜN Nazan Öncel saat 22...
14.03.2020 Cumartesi
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk?
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk? Bir koca yılı daha geride bırakıyoruz. 2019'da çok şey öğrendik, çok şey gördük, çok şey izleyip dinledik ve çok şeye üzülüp sevindik. 2019'un gözümüzün önünden akıp gitmesini sağlayacak almanağını hazırlamak da bize düştü. Bu yıl Molatik ekibinin en Molatik olduğu olaylar, tekmili birden, burada!
30.12.2019 Trend
2019 "Yılın Bileti" oylamasında kazananlar belli oldu
2019 "Yılın Bileti" oylamasında kazananlar belli oldu 24 ülkede aynı anda gerçekleşen ve bu yıl beşincisi düzenlenen “Yılın Bileti” oylamasında 2019’un en beğenilenleri kültür, sanat ve eğlence tutkunları tarafından seçildi. Ödüller, UNIQ Box’ta gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu.
20.11.2019 Kültür Sanat
Yılın Bileti ödülleri sahibini buldu
Yılın Bileti ödülleri sahibini buldu 24 ülkede aynı anda gerçekleşen ve bu yıl beşincisi düzenlenen “Yılın Bileti” oylamasında 2019’un en beğenilenleri kültür, sanat ve eğlence tutkunları tarafından seçildi. Ödüller, UNIQ Box’ta gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu.
20.11.2019 Kültür Sanat
Piyanonun ustaları Antalya’da çalacak
Piyanonun ustaları Antalya’da çalacak Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür-sanat etkinliklerinden biri olan Uluslarası Antalya Piyano Festivali, 16 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında Antalya Kültür Merkezi’nde müzik severlerle buluşuyor. Bu yıl 20’incisi gerçekleşecek festivale yerli ve yabancı pek çok müzisyen katılacak.
12.11.2019 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Mozart’la bir geceKONSERFatih Erkoç çarşamba saat 20...
2.11.2019 Cumartesi
Büyülü gece
Büyülü gece Piyanist Evgeny Grinko, önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi.
19.10.2019 Cadde
Harbiye konserlerine devam
Harbiye konserlerine devam Harbiye Açıkhava, Bayhan Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilen müzik şöleniyle, müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor.
17.10.2019 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? SAHNEHaluk Bilginer’in çevirisini yaptığı ve oynadığı “Kral Lear” pazartesi akşamı saat 20...
12.10.2019 Cumartesi
STAND-ART | Evgeny Grinko
STAND-ART | Evgeny Grinko Vals şarkısıyla ünü Rusya sınırlarını aşan ve Türkiye'de de çok sevilen Evgeny Grinko, STAND-ART'a konuk oluyor. Rus kültürü, kendi müzikal tarzı ve kaçınılmaz bir şekilde Türk yemeklerini konuştuğumuz Evgeny Grinko'lu STAND-ART karşınızda.
16.08.2019 Müzik
Linet ve Rubato Harbiye'de sahne aldı
Linet ve Rubato Harbiye'de sahne aldı "Harbiye Açıkhava'da Yıldızlar Geçidi" konseri kapsamında şarkıcı Linet ve müzisyenler Özer Arkun, Göksun Çavdar, Fatih Ahıskalı ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato, müzikseverlerle buluştu.
15.08.2019 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
10.08.2019 Cumartesi
'Her şey bana ilham olabilir'
'Her şey bana ilham olabilir' Moskova’nın yakınında Zhukovsky adlı bir kasabadan çıkan ve adını tüm dünyaya duyuran genç piyanist, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla vereceği konserde, çello, akordeon, keman ve viola çalan müzisyenlerle sahne alacak. Rus piyanist Evgeny Grinko, “Beste yaparken her şey benim ilham kaynağım olabilir, bazen de hiçbir şey…” dedi
9.08.2019 Cadde
Marmaris'te Evgeny Grinko konseri
Marmaris'te Evgeny Grinko konseri Rus müzisyen Evgeny Grinko, Türkiye turnesi kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesinde hayranlarıyla bir araya geldi.
26.07.2019 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
2.03.2019 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Evgeny Grinko ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.