Evlilik Yıl Dönümü

Evlilik Yıl Dönümü

Son dakika evlilik yıl dönümü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evlilik yıl dönümü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evlilik yıl dönümü haber sayfamızda...

Evlilik Yıl Dönümü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 evlilik yıl dönümü haberi bulunmuştur.
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Gündem
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Haberler
Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme!
Sahra Işık ile İdris Aybirdi'nin evliliğinde sürpriz gelişme! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015', 'Survivor All Star 2018' ve şimdi de 'Survivor All Star 2024'te yarışan Sahra Işık'ın, İdris Aybirdi ile evliliğinde kara bulutlar dolaşıyordu. Birbirlerine boşanma davası açan ikilden geçtiğimiz gün Levent'te görüntülenen Aybirdi, Işık ile ilişkilerindeki sürpriz gelişmeyi açıkladı.
27.01.2024 Cadde
Fedon: Bugün eşimle 54'üncü evlilik yıl dönümümüz
Fedon: Bugün eşimle 54'üncü evlilik yıl dönümümüz Ünlüler dünyasında Bodrum denince akla gelen ilk isimlerden olan Fedon, 1968 yılından beri Eda Kalyoncu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı evlilik yıl dönümünü paylaştığı fotoğrafla kutladı.
18.01.2024 Cadde
Seda Üren: Şehitlerimiz var, kutlama yapmak istemedik
Seda Üren: Şehitlerimiz var, kutlama yapmak istemedik Şarkıcı Seda Üren, önceki gece Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Eşi ve ailesi ile birlikte doğum günü ve aynı zamanda evlilik yıl dönümü için dışarı çıkan Üren, sadece sade bir yemek yediklerini söyleyerek şehit olan askerler varken kutlama yapmak istemediklerini açıkladı.
28.12.2023 Cadde
Pazarcı esnafından eşine davullu zurnalı evlilik yıldönümü kutlaması
Pazarcı esnafından eşine davullu zurnalı evlilik yıldönümü kutlaması Adananın İmamoğlu ilçesinde pazarcı esnafı Adnan Kılıç (55) eşine sürpriz yapıp pazarda evlilik yıldönümü kutladı.
17.12.2023 Haberler
Filistin’in gerçeği filmin gerçeği oldu
Filistin’in gerçeği filmin gerçeği oldu Filistinli bir öğretmenin öyküsünü anlattığı “The Teacher” ile İstanbul’a gelen Farah Nabulsi: “Filmi çekerken sete yakın yerde saldırılar oldu. Bu filmlerle daha fazla insan sesini duyuracak”
14.12.2023 Kültür Sanat
'Bücür Cadı' Merve Erdoğan'dan romantik paylaşım! '30. yılımızı kutlamak en büyük dileğim'
'Bücür Cadı' Merve Erdoğan'dan romantik paylaşım! '30. yılımızı kutlamak en büyük dileğim' 'Bücür Cadı' dizisinde hayat verdiği 'Zeliş' karakteriyle tanınan, daha sonra 'Arka Sıradakiler'de oynayan Merve Erdoğan, son olarak 'Tövbeler Olsun' dizisinde kamera karşısına geçmişti. Bir dönemin çocuk oyuncusu, evlilik yıl dönümü paylaşımıyla adından söz ettirdi.
9.12.2023 Cadde
Müge Boz: İstanbul’a küsmedim, biz İstanbul'u böyle kabullendik
Müge Boz: İstanbul’a küsmedim, biz İstanbul'u böyle kabullendik Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz gün eşiyle birlikte trafikte görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, dert yansa da İstanbul'u böyle kabullendiklerini söyledi.
29.11.2023 Cadde
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar!
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar! Eski basketbolcu Burak Gacemer ile Brezilyalı model Larissa Gacemer, evliliklerinin 12'nci yıl dönümü kutladı. Nikah masasına oturdukları gün çekilen karelerini paylaşan Gacemer, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
21.11.2023 Cadde
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu!
Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu! Yılbaşı gecesinin pazara denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar üç günlük tatil fırsatı oluştu. Bunun üzerine harekete geçen tur operatörleri ve oteller, iki ay öncesinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserli programlar hazırladı.
20.11.2023 Cadde
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı! 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz sene kasım ayında sürpriz bir kararla sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünyaevine girmişti. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı.
14.11.2023 Cadde
Sibel Can'dan oğlu ve gelinine evlilik yıl dönümü mesajı
Sibel Can'dan oğlu ve gelinine evlilik yıl dönümü mesajı Şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Ekim 2022'de Bodrum'da Merve Kaya ile dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı, oğlu ve gelininin evlilik yıl dönümlerini böyle kutladı.
10.10.2023 Cadde
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Müge Boz, kardeşi Merve Boz ile 90'lı yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2023 Cadde
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Türkiye'de sağlık sistemimiz çok iyi
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Türkiye'de sağlık sistemimiz çok iyi Pankreas kanseriyle mücadele eden dans sanatçısı Tanyeli, Yağmur Özer’in Milano defilesinden sonra Paris Fashion Week’teki defilesinde kanser farkındalığı için  podyuma çıktı. İyi olmaya çalıştığını söyleyen Tanyeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.
3.10.2023 Cadde
Tanyeli'nin acı günü! 'Dayaklar deryasında bize siper oldu'
Tanyeli'nin acı günü! 'Dayaklar deryasında bize siper oldu' Pankreas kanseriyle mücadele eden bir dönemin ünlü oryantali Tanyeli, 54 yaşındaki abisini aynı hastalıktan kaybetti. Tanyeli, "Aylardır mücadele eden ve her yerini saran kanser... Ruhun özgürleşti" sözleriyle büyük acısını paylaştı.
29.09.2023 Cadde
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 9'uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 9'uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı! Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ikiz çocuklarının babası Kerimcan Kamal ile evliliklerinin 9'uncu yılını sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı. Ünlü isimin beğeni yağan gönderisine, takipçilerinden iyi dilek mesajlar yağdı.
5.09.2023 Cadde
Müge Boz'un alışveriş stili
Müge Boz'un alışveriş stili Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, önceki gün eşi ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
30.08.2023 Cadde
Annelerinin terk ettiği 3 çocuk ve babaya pembe boyalı ev kiralandı
Annelerinin terk ettiği 3 çocuk ve babaya pembe boyalı ev kiralandı Adana’da anneleri tarafından terk edilen ve derme çatma bir evde babalarıyla birlikte yaşayan 3 çocuk ve babanın hayatı bir haftada değişti.
15.08.2023 Haberler
3 çocuğunu ve kocasını terk edip başka birisiyle kaçmıştı! Hayatları 1 haftada değişti
3 çocuğunu ve kocasını terk edip başka birisiyle kaçmıştı! Hayatları 1 haftada değişti Adana’da anneleri tarafından terk edilen ve derme çatma bir evde babalarıyla birlikte yaşayan 3 çocuk ve babanın hayatı bir haftada değişti.
15.08.2023 Gündem
'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim'
'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim' Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, "Yaz harika geçti" derken, ailesi ile çıktığı yurt dışı tatili hakkında açıklamalarda bulundu.
28.07.2023 Cadde
Kanser tedavisi gören Tanyeli'ye evlilik yıl dönümü sürprizi
Kanser tedavisi gören Tanyeli'ye evlilik yıl dönümü sürprizi Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, sosyal medya hesabından takipçilerini duygulandıran bir video yayınladı. Ünlü isim, eşi İlker Sünneli'nin kendisine evlilik yıl dönümlerinde sürpriz yaptığı anları paylaştı.
26.07.2023 Magazin
Kanser tedavisi gören Tanyeli'ye evlilik yıl dönümü sürprizi
Kanser tedavisi gören Tanyeli'ye evlilik yıl dönümü sürprizi Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, sosyal medya hesabından takipçilerini duygulandıran bir video yayınladı. Ünlü isim, eşi İlker Sünneli'nin kendisine evlilik yıl dönümlerinde sürpriz yaptığı anları paylaştı.
26.07.2023 Cadde
Açelya Akkoyun'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Açelya Akkoyun'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Açelya Akkoyun ile Enis Cergel mutlu evliliklerinde 17 yılı geride bıraktı. Oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
5.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Yıl Dönümü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.