Hafta sonu hava durumu nasıl? Meteoroloji'den İstanbul hava durumu uyarısı
Hafta sonu hava durumu nasıl? Meteoroloji'den İstanbul hava durumu uyarısı Sıcaklıkların arttığı ve Eyyam-ı bahur sıcaklıklarının yaşandığı son günlerde herkes zor günler geçiriyor. Yüksek sıcaklık ve rüzgarın etkisi ile Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen yangınların da büyük alanlara yayılmasına neden oluyor. Peki, hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da sıcaklıklar artacak mı?
6.08.2021 Gündem
Eyyam-ı bahur nedir, nasıl oluyor? Eyyam-ı bahur sıcakları Türkiye'de
Eyyam-ı bahur nedir, nasıl oluyor? Eyyam-ı bahur sıcakları Türkiye'de Eyyam-ı bahur sıcakları ne zaman başlayacak? Eyyam-ı bahur nedir? Meteoroloji Uzmanından Türkiye'de yaşanan sıcaklıklar ve Eyyam-ı bahur ile ilgili son değerlendirmelerde bulundu. Sıcaklıklar artacak mı?
31.07.2021 Gündem
Eyyam-ı Bahur sıcakları nedir, hangi tarihlerde yaşanır? 2020 Eyyam-ı Bahur sıcakları ne zaman?
Eyyam-ı Bahur sıcakları nedir, hangi tarihlerde yaşanır? 2020 Eyyam-ı Bahur sıcakları ne zaman? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin Eyyam-ı Bahur sıcaklıklarının etkisi altına girileceği duyuruldu. Son günlerde artan sıcak havaların etkisi ile birlikte vatandaşlar iyice bunalmıştı. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Eyyam-ı Bahur sıcaklıklarının etkisi altına gireceği duyurulmuştu. Peki Eyyam-ı Bahur nedir, ne anlama gelir?
31.07.2020 Gündem