Fatih Çintimar

Fatih Çintimar

Son dakika Fatih Çintimar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih Çintimar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih Çintimar haber sayfamızda...

Fatih Çintimar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 269 fatih çintimar haberi bulunmuştur.
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
45. İstanbul Maratonu’nda Kenyalı atletlerin zaferi
45. İstanbul Maratonu’nda Kenyalı atletlerin zaferi 45'inci İstanbul Maratonu, bu yıl 'Yüzyılın Koşusu' sloganı ile yapıldı. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Panuel Mkungo kazandı.
5.11.2023 Diğer
100 yılın koşusu!
100 yılın koşusu! Dünyada iki kıta arasında gerçekleştirilen tek maraton özelliğine sahip 45. İstanbul Maratonu, bu yıl 5 Kasım’da, ‘100 Yılın Koşusu’ başlığı, 45 bin kişinin katılımıyla koşulacak.
26.10.2023 Diğer
2 bin sporcuyu ağırladı
2 bin sporcuyu ağırladı Bu yıl Under Armour’un isim sponsorluğunda 6’ncısı düzenlenen Bodrum Yarı Maratonu, farklı yaş kategorilerinde 2 bine yakın sporcunun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.
7.10.2023 Ege
100. Yıl Cumhuriyet Koşusu için geri sayım!
100. Yıl Cumhuriyet Koşusu için geri sayım! 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu'nun basın toplantısında Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, yılda 230'a yakın yarışı belediye ortaklıklarıyla düzenlediklerini belirtirterek, 'İstanbul’un en tarihi bölgesinin böyle bir organizasyonla halkla buluşması, bizi son derece mutlu etti' dedi.
3.10.2023 Diğer
Dilek Koçak'tan 1500 metrede altın madalya
Dilek Koçak'tan 1500 metrede altın madalya Kudüs’te düzenlenen 20 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metrede 4.16.86'lık derece yapan Dilek Koçak, altın madalyanın sahibi oldu.
9.08.2023 Diğer
Polonya'da kazandılar, madalyalarına Sırbistan'da kavuştular
Polonya'da kazandılar, madalyalarına Sırbistan'da kavuştular Polonya'da düzenlenen 3'üncü Avrupa Oyunları'nda atletizm branşında önemli başarılar elde eden Tuğba Danışmaz ve Necati Er Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Büyükler Şampiyonası'ndan önce bu ülkede madalyalarına kavuştu.
21.07.2023 Diğer
YILIN ÇIKIŞ YAPAN SPORCUSU: ERSU ŞAŞMA
YILIN ÇIKIŞ YAPAN SPORCUSU: ERSU ŞAŞMA Yılın Çıkış Yapan Sporcusu Ersu Şaşma oldu. Milli atlet, ödülünü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan'dan aldı. Başarılı atlet, "Biraz heyecanlıyım. İlk defa katılıyorum. Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, kulübüm Fenerbahçe'ye ve bana oylarını veren Milliyet okurlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Programlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
TAF Başkanı Fatih Çintimar: En iyilerini yapabiliriz
TAF Başkanı Fatih Çintimar: En iyilerini yapabiliriz Türkiye, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’na ev sahipliğiyle tam not aldı. TAF Başkanı Fatih Çintimar, “Artık Türkiye bu tip organizasyonlara yabancı değil. En iyisini yapabilecek güçte. Hangi organizasyona talip olursak onu alırız” diye konuştu.
7.03.2023 Diğer
Çintimar: 2 milyon TL tutarındaki bilet geliri AFAD'a yollanacak
Çintimar: 2 milyon TL tutarındaki bilet geliri AFAD'a yollanacak ürkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, "Şu an tüm spor organizasyonlarını yapabilecek kadar güçlü ve kapasiteli durumdayız. Bu şampiyonaları organize etmenin bizim için çok zor olmadığını herkes gördü. Artık hangi organizasyona talip olursak onu alırız diye düşünüyorum" dedi.
6.03.2023 Diğer
Tuğba Danışmaz: Bu hikaye örnek olsun
Tuğba Danışmaz: Bu hikaye örnek olsun Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda üç adım atlamada zirveye çıkan Tuğba Danışmaz vazgeçmeme hikayesiyle bir kez daha alkışı haketti. 2017’deki sakatlığının ardından ‘bırakma’ kararı alan milli atlet tekrar ayağa kalktı. ‘Madalyalarımla herkese yanıt verecektim’ diyen başarılı sporcu önceki gün Ataköy’de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.
6.03.2023 Diğer
Şampiyon Tuğba Danışmaz, İstiklal Marşı'nda göz yaşlarını tutamadı!
Şampiyon Tuğba Danışmaz, İstiklal Marşı'nda göz yaşlarını tutamadı! Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar üç adım atlamada altın madalya kazanan milli sporcu Tuğba Danışmaz, İstiklal Marşı okunurken göz yaşlarına hakim olamadı.
5.03.2023 Diğer
Ataköy’de dev şölen
Ataköy’de dev şölen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası, İstanbul’da bugün başlayacak, 20 sporcumuz madalya için piste çıkacak
2.03.2023 Diğer
TAF Başkanı Fatih Çintimar: Güçlüyüz mesajını dünyaya vermeliyiz
TAF Başkanı Fatih Çintimar: Güçlüyüz mesajını dünyaya vermeliyiz TAF Başkanı Fatih Çintimar, İstanbul’da yarın başlayacak Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası öncesinde, “Ülkemizin acısı büyük. Ama bu acıdan kurtulabilmek için hayatın devam etmesi gerekiyor. ‘Bu acı içinde bile biz Avrupa’nın en büyük organizasyonunu yapacak kadar güçlüyüz’ mesajını dünyaya vermeliyiz” dedi.
1.03.2023 Diğer
Milli Takım, 20 atletle madalya peşinde
Milli Takım, 20 atletle madalya peşinde Atletizm Milli Takımı, 2-5 Mart tarihlerinde İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda 20 atletle madalya arayacak.
23.02.2023 Diğer
Atatürk için koştular
Atatürk için koştular 87. Büyük Atatürk Koşusu rekor katılımla yapılırken, kadınlarda Sümeyye Erol, erkeklerde de Hüseyin Can mutlu sona ulaştı. Yaşar Doğu Spor Salonu’ndaki törende toplam 100 bin liralık para ödülü dereceye giren isimlere verildi.
26.12.2022 Diğer
Başkentte 87. Büyük Atatürk Koşusu gerçekleşti
Başkentte 87. Büyük Atatürk Koşusu gerçekleşti Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde 87. Büyük Atatürk Koşusu gerçekleştirildi.
25.12.2022 Diğer
Çintimar: Büyük Atatürk Koşusu, Ankara’da koşulmuş en büyük yarış olacak
Çintimar: Büyük Atatürk Koşusu, Ankara’da koşulmuş en büyük yarış olacak Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, 25 Aralık Pazar günü 87'ncisi düzenlenecek Büyük Atatürk Koşusu ile ilgili, "Kayıtların 3 bin civarına çıkacağını düşünüyorum. Bu da bugüne kadar Ankara'da koşulmuş en katılımlı ve en büyük yarış olacak. Atatürk Koşusu'nu bütün Ankaralılarla birlikte, bütün Türkiye ile birlikte koşacağız. Sadece Ankaralıların değil, bütün Türkiye'nin katılımıyla gerçekleştireceğimiz bir organizasyon olacak" dedi.
20.12.2022 Diğer
İzmir’de atletizm zirvesi
İzmir’de atletizm zirvesi Atletizmde 2022 sezonu değerlendirme ve 2023 planlama toplantısı İzmir’de gerçekleştirildi. Federasyon yetkilileri, antrenörler ve sporcular geride kalan dönemin analizini yaparlarken, hedefleri de masaya yatırdı.
28.09.2022 Diğer
Atletizm şampiyon ENKA! Fenerbahçe'yi geçti
Atletizm şampiyon ENKA! Fenerbahçe'yi geçti Turkcell Atletizm Süper Ligi’nde 2022 sezonunun şampiyonu belli oldu. ENKA hem kadınlarda hem erkeklerde şampiyon oldu. Bursa’da yapılan final kademesinde haziran ayındaki ilk kademede elde ettiği üstünlüğünü sürdüren ENKA, böylece ligi Fenerbahçe’nin önünde çifte kupayla tamamladı.
29.08.2022 Diğer
2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın lansmanı yapıldı
2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın lansmanı yapıldı 2-5 Mart 2023 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nın tanıtımı gerçekleştirildi.
1.08.2022 Diğer
Manisa’dan maraton geçti
Manisa’dan maraton geçti İlk kez düzenlenen Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu 10 ve 21 kilometrelerde koşuldu, dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi.
16.05.2022 Diğer
Manisa’da maraton heyecanı
Manisa’da maraton heyecanı Manisa’da bugün gerçekleştirilecek, Uluslararası Vestel Yarı Maratonu’nun basın toplantısı dün gerçekleştirildi, ilk kez düzenlenecek yarışın Manisa ve bölge için önemi aktarıldı.
15.05.2022 Diğer
Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu ilk kez düzenleniyor
Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu ilk kez düzenleniyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, Vestel ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu” 15 Mayıs Pazar günü gerçekleşiyor
14.05.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Çintimar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.