Fenerbahçe Taraftarı

Fenerbahçe Taraftarı

Son dakika Fenerbahçe taraftarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe taraftarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçe taraftarı haber sayfamızda...

Fenerbahçe Taraftarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.295 fenerbahçe taraftarı haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇI: Fenerbahçe-Olympiakos çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta şifresiz kanalda mı yayınlanacak? Acun Ilıcalı açıkladı
KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇI: Fenerbahçe-Olympiakos çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta şifresiz kanalda mı yayınlanacak? Acun Ilıcalı açıkladı Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı için geri sayım devam ediyor. İlk maçı Atina'da 3-2'lik skorla kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, taraftarı önünde rakibini en az iki farklı skorla yenip adını bir üst tura yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Peki Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Josef de Souza'dan Fenerbahçe taraftarına sitem!
Josef de Souza'dan Fenerbahçe taraftarına sitem! Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u yendiği maç sonrası sahaya taraftar girdi. Konuyla ilgili Josef de Souza paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Belçika'da tur kapısını araladı! Konferans Ligi'nde adım adım çeyrek finale
Fenerbahçe, Belçika'da tur kapısını araladı! Konferans Ligi'nde adım adım çeyrek finale UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
8.03.2024 Konferans Ligi
Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış!
Derya Uluğ isyan etti: Paylaşılan video kurgulanmış! Fenerbahçe taraftarı olan Derya Uluğ, konserinde 'Şinanay' parçasını söylediği sırada "Galatasaray'a küfrettirdiği" iddiasına tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, görüntülerinin tepki çekmesinin ardından videonun orijinal halini yayınladı.
27.02.2024 Cadde
Sumudica ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlik! Polis devreye girdi
Sumudica ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerginlik! Polis devreye girdi Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a karşı oynadıkları maçın ardından Gaziantep'e dönmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ile Fenerbahçe taraftarları arasında tartışma çıktı.
31.01.2024 Fenerbahçe
Valbuena'dan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan!
Valbuena'dan olay Aziz Yıldırım itirafı: Ali Koç daha iyi başkan! 2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten Fransız futbolcu Mathieu Valbuena, yıllar sonra suskunluğunu bozdu. Kariyerini Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'da sürdüren 39 yaşındaki oyuncu Aziz Yıldırım, Ali Koç ve Fenerbahçe günleri hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
30.01.2024 Fenerbahçe
'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!'
'O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım!' Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı Derya Uluğ, sarı-lavivertli takımda forma giyen İrfan Can Kahveci'nin attığı goller sonrası 'Hastayım Sana' sarkısının stadyumda çalınması hakkında duygularını dile getirdi.
29.01.2024 Cadde
Leonardo Bonucci: Çok kupa kazanırız!
Leonardo Bonucci: Çok kupa kazanırız! Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, Gaziantep FK deplasmanındaki galibiyeti değerlendirdi.
14.01.2024 Fenerbahçe
İsmail Yüksek: Bu sene şampiyonluğu istiyoruz!
İsmail Yüksek: Bu sene şampiyonluğu istiyoruz! Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği maçtan sonra İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.
7.01.2024 Fenerbahçe
Yüzde 90 görme engelli atlet futbol maçı için arkadaşını öldürdü! Cezası belli oldu
Yüzde 90 görme engelli atlet futbol maçı için arkadaşını öldürdü! Cezası belli oldu Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
4.01.2024 Gündem
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı
Taraftarlar Misli’de Süper Kupa’ya ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 20.45’te oynanacak Süper Kupa finalinde olacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan 25.000 kapasiteli Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak mücadele aynı zamanda 50. Süper Kupa finaline sahne olacak. Yurt dışındaki 5. Süper Kupa finali olacak dev derbide iki ekip de Süper Kupa hasretini sonlandırmak istiyor. Galatasaray en son 2019’da bu kupayı kaldırırken; Fenerbahçe ise bu kupayı en son 2014 yılında kazandı.
29.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'de Fred'den derbi paylaşımı!
Fenerbahçe'de Fred'den derbi paylaşımı! Kayserispor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Fred, Galatasaray derbisi öncesi paylaşımda bulundu.
24.12.2023 Fenerbahçe
Ryan Babel'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu! Beşiktaş itirafı: Çok üzülüyorum | Fatih Terim ve Şenol Güneş'i kıyasladı
Ryan Babel'den Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yorumu! Beşiktaş itirafı: Çok üzülüyorum | Fatih Terim ve Şenol Güneş'i kıyasladı Türkiye'de son olarak Eyüpspor'da forma giyen ve şu anda boşta olan Ryan Babel suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye dair konuşan Hollandalı futbolcu, Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.
23.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hayatını kurtardı! Maçın devre arasında aldığı haberle yıkıldı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hayatını kurtardı! Maçın devre arasında aldığı haberle yıkıldı Zonguldak'taki heyelanda annesi ve ağabeyini kaybeden Yılmaz Çakar'ın dün akşam oynanan derbi maçı izlemek için evden çıkması nedeniyle toprak altında kalmaktan kurtulduğu ortaya çıktı.
10.12.2023 Gündem
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor…
Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Beşiktaş taraftarı takımına güveniyor… Tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu akşam saat 19.00’da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında olacak. Bu sezon ciddi anlamda şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe, bu sezon 3. Teknik adam değişikliğini yapan, göreve efsane kaptanlarından Rıza Çalımbay’ı getiren Beşiktaş’a konuk olacak.
9.12.2023 Diğer
Fenerbahçe taraftarı için derbi kararı açıklandı!
Fenerbahçe taraftarı için derbi kararı açıklandı! Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı için taraftar kararı erildi.
6.12.2023 Fenerbahçe
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU 📌 Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanu kaç? FB maç takvimi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU 📌 Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi H grubu'nda kaçıncı sırada, puanu kaç? FB maç takvimi UEFA Konferans Ligi H grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe grupta çıktığı ilk üç maçı kazanmasını bildi. İlk maçında Norsjaelland'ı 3-1 mağlup eden temsilcimiz, ikinci maçında Spartak Trnava deplasmanında 2-1'lik skorla galip ayrılırken son maçında ise Ludogorets'i sahasında 3-1 mağlup etti. Dün akşam deplasmanda Ludogorets karşısında şok bir mağlubiyet alan Fenerbahçe taraftarı şaşkına çevirdi. Peki Fenerbahçe kaçıncı sırada, puanı kaç?
10.11.2023 Bilgi Rehberi
Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir’i ziyaret etti
Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir’i ziyaret etti Fenerbahçe taraftar grupları 1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 ÜNİFEB, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü sebebiyle Anıtkabir’i ziyaret etti.
9.11.2023 Fenerbahçe
Dört Büyüklerin Taraftarları Derbide Neye Oynuyor?
Dört Büyüklerin Taraftarları Derbide Neye Oynuyor? Dört büyüklerin taraftarları derbide neye oynuyor? Trabzonspor taraftarından şaşırtıcı tercih… Dört takım taraftarı da aynı skoru bekliyor…
4.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3 Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.
4.11.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk edecek. Dev derbide gözler kaptan Eda Erdem ve milli smaçör İlkin Aydın'da olacak.
3.11.2023 Voleybol
Fenerbahçe Sözleri: Fenerbahçe Marşları Sözleri Ve Fenerbahçe Taraftarları İçin Güzel Sözler
Fenerbahçe Sözleri: Fenerbahçe Marşları Sözleri Ve Fenerbahçe Taraftarları İçin Güzel Sözler Fenerbahçe en fazla taraftara sahip takımlardan biridir. Fenerbahçe ile ilgili birçok güzel ve anlamlı söz, marş bulunmaktadır. Sizlerde bu söz ve marşları öğrenerek maçlarda söyleyebilir, paylaşımlarınızda kullanabilirsiniz. En güzel Fenerbahçe sözleri: Fenerbahçe marşları sözleri ve Fenerbahçe taraftarları için tüm detayları derledik. Ülkemizin büyük takımları arasında yer alan Fenerbahçe, büyük bir taraftar kitlesine sahiptir. Taraftaralar takımlarına tutkuyla gönülden bağlıdır. Fenerbahçe tutkunlarının en beğendiği sözleri sizlerde öğrenek özellikle karşılaşma günlerinde paylaşım yapabilirsiniz. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımınız hakkında güzel sözler paylaşmak isteyebilirsiniz. Fenerbahçe ve taraftarını anlatan en güzel, en anlamlı sözlerle takımınıza olan duygularınızı ifade edebilirsiniz.
1.11.2023 Güzel Sözler
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci rüzgarı!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci rüzgarı! Süper Lig'de 10'da 10 yapan Fenerbahçe yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda Dzeko ve İrfan Can Kahveci öne çıkan isimler oldu.
30.10.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Taraftarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.