Fıa

Fıa

Son dakika FIA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FIA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FIA haber sayfamızda...

Fıa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 623 fıa haberi bulunmuştur.
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif görüştü! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
3.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIA Başkanı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Sulayem'i kabul etti.
3.03.2024 Gündem
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu!
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu! beIN SPORTS, 2033 sezonunun sonuna kadar Formula 1'in canlı ve özel yayın ortağı oldu. Anlaşma, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship™, FIA Formula 3 Championship™ ve Porsche Supercup yarışlarını da kapsıyor.
28.02.2024 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi Ayhancan Güven, FIA tarafından belirlenen 2023 Sürücü Sınıflandırması’nda en üst kategori olan “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi. Ayhancan Güven, bu unvana sahip ilk Türk pilot oldu.
5.10.2023 Diğer
Alp Ustaoğlu yazdı: Verstappen hariç F1’de  işler yolunda
Alp Ustaoğlu yazdı: Verstappen hariç F1’de işler yolunda Forbes’un araştırmasına göre Ferrari yarış takımı 3.9 milyar, Mercedes takımı 3.8 milyar, Red Bull ise 2.6 milyar dolar değerinde. En düşük değere sahip olan Williams’ın bile ederinin 700 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Hal böyle olunca sürekli Verstappen ve Red Bull’un kazanması o kadar da büyük bir problem değil.
6.08.2023 Motor Sporları
Hayallerinde engel tanımadı! Başarısı dünyaya duyuruldu
Hayallerinde engel tanımadı! Başarısı dünyaya duyuruldu Yüksekten düşme sonucu 16 yaşındayken boynu kırılan Kübra Denizci, tekerlekli sandalyede sürdürmek zorunda kaldığı hayatında, hiçbir "engele" teslim olmadı.
21.05.2023 Gündem
Formula 1'de Emilia Romagna Grand Prix'sine yağmur engeli! İptal edildi
Formula 1'de Emilia Romagna Grand Prix'sine yağmur engeli! İptal edildi Formula 1'de sezonun 6. yarışı olan Emilia Romagna Grand Prix'si olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildi.
17.05.2023 Motor Sporlari
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Yatırım Finansman’ın ana sponsorluğunda özel olarak hazırlanan yarış simülasyon ve eğitim tırıyla yaklaşık bir buçuk ay boyunca depremden etkilenen çocukların rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunulacak.
7.05.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Mısır güzeli Demi Rose, Mısır gezisine devam ediyor...
31.01.2023 Cadde
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
Ronaldo - Aboubakar diyaloğu ortaya çıktı!
Ronaldo - Aboubakar diyaloğu ortaya çıktı! Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo'nun Aboubakar ile olan diyaloğu ortaya çıktı.
5.01.2023 Futbol
FIA Başkanı açıkladı! Formula 1'de sürpriz değişiklik
FIA Başkanı açıkladı! Formula 1'de sürpriz değişiklik Formula 1'de yeni sezon öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. FIA başkanı Mohammed Ben Sulayem sosyal medya hesabından sürpriz değişikliği duyurdu.
5.01.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı FIA tarafından Fransa’da düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda, milli takımımız da boy gösterdi. Rally4 branşında Ford Fiesta ile yarışan Ali Türkkan-Burak Erdener 2. olarak gümüş madalya alırken, genç pilotlarımız da tecrübe kazandı.
13.11.2022 Motor Sporlari
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya
FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda gümüş madalya FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda mücadele eden Ali Türkkan-Burak Erdener, yarışı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
31.10.2022 Motor Sporlari
Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda piste çıkıyor
Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, FIA Motorsporları Olimpiyatları’nda piste çıkıyor Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından olan Red Bull sporcuları Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) tarafından düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda madalya için piste çıkıyor.
27.10.2022 Motor Sporlari
Formula 1'de şampiyon Max Verstappen! Faciadan dönüldü
Formula 1'de şampiyon Max Verstappen! Faciadan dönüldü Formula 1'de sezonun 18. yarısı olan Japonya Grand Prix'si büyük bir heyecana sahne oldu. Efsanevi Suzuka pistinde gerçekleştirilen yarışta zafere ulaşan isim Red Bull'dan Max Verstappen oldu. Hollandalı pilot, bu sonuçla birlikte üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti. Ancak yarışın önüne skandal bir olay geçti. İşte detaylar...
10.10.2022 Motor Sporlari
Formula 1'de takvim müjdesi! Başkan açıkladı
Formula 1'de takvim müjdesi! Başkan açıkladı Formula 1 takvimine bir ülke daha dahil olmaya hazırlanıyor. Barranquilla Belediye Başkanı Jaime Pumajero müjdeyi duyurdu.
25.09.2022 Motor Sporları
Havacılık sektöründe 10 yılda büyük değişim bekleniyor
Havacılık sektöründe 10 yılda büyük değişim bekleniyor Farnborough International Airshow 2022'nin (FIA 2022) ardından uzay, havacılık ve savunma sanayilerinde mevcut ve yükselen trendler bir kez daha gündeme geldi.
3.09.2022 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Ne olacak bu Ferrari'nin hali?
Serhan Acar yazdı: Ne olacak bu Ferrari'nin hali? 2022’ye ilk üç yarışın ikisini kazanıp, toplam beş podyum yakalayarak müthiş bir başlangıç yapan Formula 1’in mistik takımı Ferrari, yaşanan sorunlarla şampiyonluk mücadelesinden kopma noktasına geldi. Takım patronu Mattia Binotto’nun koltuğu biraz daha sallanırken, 2007’den bu yana hasretle beklenen şampiyonluğun hangi yılda ve nasıl gelebileceğine dair belirsizlik büyüyor.
7.08.2022 Motor Sporları
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı Silverstone'da daha yarışın ilk virajında yaşanan büyük bir kazanın ardından kırmızı bayrak çıktı. Guanyu Zhou, George Russell, Alexander Albon, Gasly kazaya karıştı.
4.07.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Fıa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.