Finansal Sonuç

Finansal Sonuç

Son dakika finansal sonuç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan finansal sonuç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan finansal sonuç haber sayfamızda...

Finansal Sonuç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.190 finansal sonuç haberi bulunmuştur.
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. finansal sonuçlarını açıkladı
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. finansal sonuçlarını açıkladı Küresel uçak bakım-onarım (MRO) sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., 2022 yılına ait finansal raporlarını açıkladı. Bir önceki yıla oranla yüzde 37 büyüme sağlayarak 1,42 milyar dolar gelir elde eden şirket, pazar payını yüzde 1,9'a çıkararak şirket tarihinin en yüksek büyüme oranını ve gelirini yakaladı.
21.03.2023 Ekonomi
Şirketler 2022 finansal sonuçlarını açıklıyor
Şirketler 2022 finansal sonuçlarını açıklıyor Şirketler 2022 yılına dair finansal sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.
24.03.2023 Ekonomi
Türk Telekom’dan 5,8 milyar TL net kâr
Türk Telekom’dan 5,8 milyar TL net kâr Türk Telekom, 2021 yıl sonu finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. 2021’i yüzde 21,2 gelir artışı ile kapatan Türk Telekom’un yıllık konsolide geliri 34,3 milyar TL’ye, net kârı ise 5,8 milyar TL’ye ulaştı.
16.02.2022 Uzmanpara
Türk Telekom'dan ilk çeyrekte 661 milyon lira net kar
Türk Telekom'dan ilk çeyrekte 661 milyon lira net kar Türk Telekom, yılın ilk çeyreğinde 661 milyon lira net kar elde ederken, gelirlerini yüzde 17 artırarak 6,3 milyar liraya taşıdı.
14.05.2020 Ekonomi
Enerji ivme kattı, geliri % 17 artırdı
Enerji ivme kattı, geliri % 17 artırdı Satışları, ilk 9 ayda 45 milyar TL’ye taşıyan Sabancı Holding’in CEO’su Alper “Enerji ivme kazandırdı” dedi
7.11.2019 Ekonomi
LG, 2016'da ne kadar kazandı?
LG, 2016'da ne kadar kazandı? LG Electronics (LG), yaptığı açıklamayla 2016 yılının tamamı ve dördüncü çeyrek dönemine yönelik finansal sonuçlarını açıkladı.
26.01.2017 Teknoloji
Türk Telekom'a TÜYİD’den 3 kategoride 3 ödül birden
Türk Telekom'a TÜYİD’den 3 kategoride 3 ödül birden Türk Telekom Yatırımcı İlişkileri,Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından ikinci kez düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde “YılınWeb Sitesi”ve “Yılın Finansal Sonuç Açıklaması” olmak üzere iki farklı kategoride birden birinciliğe layık görüldü.
25.11.2015 Teknoloji
Bir günde, 1 milyar kullanıcıyı devirdi
Bir günde, 1 milyar kullanıcıyı devirdi Sosyal paylaşım sitesi facebook, yeni bir rekora daha imza attı. Facebook’u aynı günde 1 milyardan fazla kişi kullanırken, sosyal paylaşım platformu, bu sayede kendi rekorunu da kırmış oldu
28.08.2015 Ekonomi
Akfen GYO finansal sonuç açıkladı
Akfen GYO finansal sonuç açıkladı Akfen GYO’nun 2014 yılı konsolide kira geliri yüzde 24 artarak 51 milyon TL oldu
3.03.2015 Konut
Türk Telekom’un yatırımcı ilişkileri web sitesine birincilik ödülü
Türk Telekom’un yatırımcı ilişkileri web sitesine birincilik ödülü ‘Türk Telekom Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi’ bir ödülün daha sahibi oldu. Türk Telekom, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından ilk kez düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde “En İyi Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.
27.11.2014 Teknoloji
Avrupa futbol pazarı 16 milyar avro sınırını zorluyor
Avrupa futbol pazarı 16 milyar avro sınırını zorluyor Deloitte’un Yıllık Futbol Finansmanı Araştırması 2010’a göre, Avrupa futbol pazarı, 2008-2009 sezonunda olumsuz ekonomik koşullara rağmen büyümesini sürdürerek 15,7 milyar avro düzeyine ulaştı...
8.06.2010 Ekonomi
Turkcell’in basın toplantısı ertelendi
Turkcell’in basın toplantısı ertelendi Turkcell İletişim Hizmetleri A...
5.11.2009 Ekonomi
İlk kez öğrenci profili tanımı yapıldı
İlk kez öğrenci profili tanımı yapıldı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağı, https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden dün kamuoyunun görüşüne sunuldu.
27.04.2024 Eğitim
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün Çalışanların stresinin 15 yıl öncesine göre yüzde 40 arttığı günümüzde, şirketler çalışanlarını daha iyi anlamak, beklentilerini karşılayabilmek, bağlılığı ve mutluluğu artırmak için yapay zekadan yararlanarak esenliğe odaklanıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Kurumsal yönetimin getirisini Anadolu’da anlatıyorlar
Kurumsal yönetimin getirisini Anadolu’da anlatıyorlar Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu’da kurumsal yönetimi anlatmaya devam ediyor. Manisa’nın ardından bu yılın ikinci paneli 27 Şubat’ta, Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde Aydın’da düzenlendi.
5.03.2024 Kobi
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü!
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü! Eğitim sahasında sıra olmuş tümgeneral Oleg Moiseev'i bekleyen askerler, güpegündüz HIMARS füzeleriyle hedef alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve fotoğraflar, şoke edici.
21.02.2024 Dünya
Nokta Atış e-pazarlama
Nokta Atış e-pazarlama E- pazarlamada püf kitleninin aradığı anahtar kelimeleri ve noktalarına dikkat edenler rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor. Doğru tanıtım hedefi 12'den vuruyor. Videolu reklamda ilk 30 saniyeye dikkat etmek şart! Peki hangi sektör için hangi mecra öne çıkıyor? İşte ayrıntılar...
12.02.2024 Milliyet Executive
2024 portföy dengeleme yılı
2024 portföy dengeleme yılı 2024 yılı yatırımcılar için bir dengelenme dönemi. Hisse senetlerindeki dalgalanmadan yorulanlar, altın - döviz - faiz seçenekleri arasında tercih zorluğu çekenler yatırım fonlarına yöneliyor. Peki fon seçenekleri nasıl?
12.02.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Finansal Sonuç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.