Floyd

Floyd

Son dakika Floyd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Floyd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Floyd haber sayfamızda...

Floyd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.634 floyd haberi bulunmuştur.
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u 83-68 mağlup etti.
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Son Sığınak filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2020 yılında vizyona giren Greenland: Son Sığınak filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken senaristliğini Chris Sparling üstleniyor. Başrollerini Gerard Butler, Morena Baccarin ve Roger Dale Floyd'un paylaştığı Greenland: Son Sığınak filmi bu akşam televizyonda ilk kez TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı ABD'nin Arizona eyaletinde polise katana kılıcıyla koşan şahsın görüntüleri dünyada infial yarattı.
2.04.2024 Haberler
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı
Silahı görünce kılıç çekti! Akılalmaz görüntüler, polis çapraz ateşe aldı ABD'nin Arizona eyaletinde polise katana kılıcıyla koşan şahsın görüntüleri dünyada infial yarattı.
2.04.2024 Dünya
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip!
Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Darüşşafaka Lassa deplasmanında 88-86 kazandı.
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti! Merkezefendi Belediyesi, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Türk Telekom'u 95-81 mağlup etti.
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u deplasmanda 108-80 mağlup etti.
George Floyd’un anısı Phoenix’te
George Floyd’un anısı Phoenix’te George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından Minneapolis’te bir yas ve protesto alanına dönüşen 38. Cadde ile Chicago Bulvarı kesişimi, şimdi de Phoenix’te sanatseverlerle buluşuyor.
10.02.2024 Kültür Sanat
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’ Radyosundan sokağa yayılan Pink Floyd melodisiyle hafızalara kazınan Antakyalı Mehmet Serkan Sincan, “Arsuz’a yerleşmiş olsaydım hikâyemi bitirmiş olacaktım. Kaleyi terk etmiş olacaktım. İyi ki gitmemişim,” diyor.
3.02.2024 Pazar
Plak şirketi sözleşmeyi feshetti
Plak şirketi sözleşmeyi feshetti Almanya merkezli müzik yapım şirketi BMG, Pink Floyd’un kurucularından Roger Waters’la 2016’da imzaladığı sözleşmesini, ünlü müzisyenin İsrail hakkındaki açıklamaları nedeniyle sonlandırdı. Waters, 7 Ekim’den beri devam eden İsrail-Filistin gerginliğinde Gazze’yi destekleyen yorumları nedeniyle Batı ülkelerinde antisemitizmle suçlanıyordu.
2.02.2024 Kültür Sanat
Beşiktaş Emlakjet, Bursaspor İnfo Yatırım'ı farklı geçti!
Beşiktaş Emlakjet, Bursaspor İnfo Yatırım'ı farklı geçti! Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım'ı 88-59 mağlup etti.
Fenerbahçe Beko, Bursaspor İnfo Yatırım engeline takılmadı!
Fenerbahçe Beko, Bursaspor İnfo Yatırım engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 97-90 mağlup etti.
Böyle ölüm ilanı görülmedi! 'Annemsiz dünya daha güzel olacak'
Böyle ölüm ilanı görülmedi! 'Annemsiz dünya daha güzel olacak' Hayatını kaybedenlerin arkasından kötü konuşulmaması gerektiği düşünülse de aksi olan olaylar yaşanabiliyor. Bunlardan en ilginci, geçen hafta ABD’nin Michigan eyaletinde yaşandı. Annesi için bir gazetede ve gazetenin internet sitesinde ölüm ilanı veren genç kadının yazdıklarını görenler neye uğradığını şaşırdı.
24.12.2023 Yaşam
‘Her tür insan hakkı Gazze’de çiğneniyor’
‘Her tür insan hakkı Gazze’de çiğneniyor’ İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 75 yıl önce kabul edildiğini, buna rağmen dünyanın pek çok yerinde insan haklarının ihlal edildiğini belirten Erdoğan, “Bugün İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin göz göre göre çiğnendiği yer Gazze” dedi.
10.12.2023 Gündem
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’nda Gazze’de acil ateşkes için talep edilen karar tasarısını reddeden ABD’ye çok sert tepki gösterdi.
9.12.2023 Haberler
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır
Gazze'de ateşkese tek oyla ABD freni! Erdoğan: BM'nin reforme edilmesi şarttır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’nda Gazze’de acil ateşkes için talep edilen karar tasarısını reddeden ABD’ye çok sert tepki gösterdi.
9.12.2023 Gündem
Pink Floyd solisti Roger Waters, Kolombiya Devlet Başkanı ile 'Filistin' bayrağı açtı
Pink Floyd solisti Roger Waters, Kolombiya Devlet Başkanı ile 'Filistin' bayrağı açtı Efsanevi rock müzik grubu Pink Floyd’un solisti Roger Waters, Bogota'da görüşme gerçekleştirdiği Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro ile 'Filistin' bayrağı açtı.
8.12.2023 Dünya
TOFAŞ, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 6 sayı farkla geçti!
TOFAŞ, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 6 sayı farkla geçti! TOFAŞ, Basketbol Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım'ı 91-85 mağlup etme başarısı gösterdi.
George Floyd’u öldüren eski polis hapishanede bıçaklandı
George Floyd’u öldüren eski polis hapishanede bıçaklandı ABD’de George Floyd’u öldüren eski polis Derek Chauvin’in, tutulduğu Arizona eyaletindeki hapishanesinde bir mahkum tarafından bıçaklandığı açıklandı.
25.11.2023 Dünya
Bursaspor, Galatasaray deplasmanında galip!
Bursaspor, Galatasaray deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Galatasaray Ekmas deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.
‘Hamas’ın direnmeye hakkı var’
‘Hamas’ın direnmeye hakkı var’ Yaz boyunca konserlerinde “Nazi” tarzı ceket giymesinin ardından Yahudi karşıtı olmakla suçlanan İngiliz müzik grubu Pink Floyd’un kurucularından Roger Waters, Hamas’ın “ahlaki olarak işgale direnmek zorunda olduğunu” söyledi.
9.11.2023 Gündem
Pınar Karşıyaka, Bursaspor'u farklı devirdi!
Pınar Karşıyaka, Bursaspor'u farklı devirdi! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6'ncı haftasında Pınar Karşıyaka, Bursaspor İnfo Yatırım'ı 95-75'lik skorla mağlup etti.
Bursaspor İnfo Yatırım, Telekom Baskets Bonn'a takıldı!
Bursaspor İnfo Yatırım, Telekom Baskets Bonn'a takıldı! Bursaspor İnfo Yatırım, Basketbol Şampiyonlar Ligi F Grubu'nun 2'nci haftasında Telekom Baskets Bonn'a 91-73 mağlup oldu.
Bursaspor İnfo Yatırım, Beşiktaş Emlakjet engeline takılmadı!
Bursaspor İnfo Yatırım, Beşiktaş Emlakjet engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Beşiktaş Emlakjet engelini 82-76'lık skorla geçti.
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı'
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı' Kendi adını taşıyan ilk ve tek albümünü 17 Ekim 1998'de yayınladığında başına geleceklerden habersizdi. "İntikamım çok acı olacak" sözleriyle bugün dahi hatırlanan Ayşe'nin 'Gör Bak' şarkısı kısa zaman içinde ortalığı sallamıştı. Albümü yayınlandığında Milliyet'e verdiği röportajda "İntikam almak doğru değil" demişti. Ancak yıllar içinde yaşadığı şeyler, şarkısındaki intikamı kendiliğinden ve tesadüfi bir şekilde gerçek kıldı. Üstelik intikamı acı değil, tatlı ve temiz oldu.
2.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Floyd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.