Ford Kuga

Ford Kuga

Son dakika Ford Kuga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ford Kuga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ford Kuga haber sayfamızda...

Ford Kuga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 ford kuga haberi bulunmuştur.
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022’de Türkiye birincileri belli oldu. İki kıta yedi ülkede aynı anda başlayan organizasyonun İzmir’deki ayağı Kültürpark’tan start aldı. 10 bin kişinin ‘koşamayanlar için koştuğu’ etkinlik dört saat sürdü. Kadınlarda Tuğçe Karakaya (36,88 km), erkeklerde Üzeyir Söylemez (61,23 km), Dario Costa ve Ali Türkkan’ın kullandıkları Ford Kuga Yakalama Araçları’ndan en uzun süre kaçarak Wings for Life World Run 2022’nin şampiyonları oldu. Dünya genelinde 161 bin 892 kişi adımlarını omurilik felçlilerine umut olmak için atarken, 4 milyon 200 bin euro yani 6 milyar 626 milyon TL yardım toplandı.
9.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda Ford Kuga Yakalama Araçları da koşuya katılanları yakalamak için yola çıktı. Yakalama Araçları’nın Red Bull sporcuları Dario Costa ve Ali Türkkan kullanıyor.
8.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run 2022 İzmir’de start aldı
Wings for Life World Run 2022 İzmir’de start aldı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda binlerce kişi ‘koşamayanlar için koşuyor.’ Benzersiz formatıyla omurilik felcine nihai çözümü bulmak isteyen araştırmalara fon sağlayan koşudan elde edilen tüm bağışlar fonlamaya gidiyor. Ford Kuga Yakalama Aracı’nın son geçtiği bir kadın, bir erkek katılımcı o parkurun birincileri olacak.
8.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulacak. Wings for Life World Run’da yakalama aracını kullanacak isimler Red Bull sporcuları Ali Türkkan ile Dario Costa olacak.
22.04.2022 Diğer
"Yılın Otomobili" seçimi için 27 aday belirlendi
"Yılın Otomobili" seçimi için 27 aday belirlendi OGD'den yapılan açıklamaya göre, otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin 9 Nisan'da yapacağı oylama sonucu 27 aday arasından belirlenecek 7 finalist otomobil, 12 Nisan'da belirlenecek. Birinci olan otomobil için ödül töreni ise haziran ayında gerçekleştirilecek.
14.03.2021 Ekonomi
Yeni Ford Kuga'ya Euro NCAP'ten 5 yıldız
Yeni Ford Kuga'ya Euro NCAP'ten 5 yıldız Ford'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bağımsız otomobil güvenlik ve performans değerlendirme programı Euro NCAP, Yeni Ford Kuga'nın segmentindeki orta büyüklükteki tüm modellerden daha iyi bir sürüş deneyimi sunarak, rakiplerini geride bıraktığını duyurdu.
16.10.2020 Otomobil
Ford'dan ilginç sürüş deneyimi!
Ford'dan ilginç sürüş deneyimi! Ford, geleceği bugünden yaşama vizyonuyla müşterilerine yepyeni bir test sürüşü deneyimi yaşatacak. Pandemiyle ilgili tedbirlerin en üst düzeyde alındığı yeni ‘Ford Kapında’ test sürüşü uygulaması ile müşterilerin kapısına gelecek olan Ford yetkilileri test sürüş deneyimini farklı bir boyuta çıkaracak.
15.09.2020 Otomobil
Ford yeni modellerini tanıttı! İşte Ford Kuga ve Ford Puma
Ford yeni modellerini tanıttı! İşte Ford Kuga ve Ford Puma Ford, yeni SUV'u Kuga, crossover modeli Puma ve "Geleceği Bugünden Yaşa" mottosunu online toplantıyla tanıttı. Ford’un gelecek vizyonu, Puma ve Kuga’nın özellikleri toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı.
7.08.2020 Otomobil
Son dakika: Bankalar desteği iptal etti! 6 marka kapsamdan çıkarıldı...
Son dakika: Bankalar desteği iptal etti! 6 marka kapsamdan çıkarıldı... Türkiye’de üretim yapan 6 otomotiv markası kredi paketi kapsamından çıkartıldı. Fiyat artışı yaptıkları gerekçesi ile kredi paketi kapsamından çıkartılan Honda, Hyundai, Ford, Fiat, Renault ve Toyota’nın yerli modellerine son 6 ayda yaptığı zam mercek altına alındı. Tüketici talebi arttırdıkça markaların da fiyat arttırdığı göze çarptı.
27.07.2020 Ekonomi
Ford Puma Türkiye yollarında!
Ford Puma Türkiye yollarında! SUV segment otomobillere bir yenisi daha eklendi. Ford Puma Türkiye yollarına çıktı. Özellikleriyle dikkat çeken Ford Puma’nın özellikleri neler? Ford Puma’nın yakıt tüketimi ne kadar?
15.07.2020 Otomobil
Yeni Ford Kuga Türkiye'de
Yeni Ford Kuga Türkiye'de Ford’un Avrupa’da en çok satan SUV modeli olan ve yenilenen Ford Kuga şık tasarımıyla dikkat çekerken tamamen yenilenen daha geniş iç mekân ve konfor sunan tasarım ve teknoloji detaylarıyla da öne çıkıyor. İşte yeni Ford Kuga'nın özellikleri.
23.05.2020 Otomobil
64 kilometre ile dünya birincisi Türkiye’den
64 kilometre ile dünya birincisi Türkiye’den Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için koşulan Wings for Life World Run, 12 ülkeyle aynı zamanda Türkiye’de İzmir’de 9 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye’deki koşuya katılan Rus sporcu Ivan Motorin, kilometrelere meydan okudu ve Dünya 1.ci’si oldu. Motorin, 64.37 kilometre sonunda Yakalama Aracı’na yakalandı.
1.07.2020 Diğer
Ford yeni elektrikli araçlarını tanıttı!
Ford yeni elektrikli araçlarını tanıttı! Ford, Hollanda'nın Amsterdam kentinde yeni elektrikli araç ürünlerini tanıttı.
5.04.2019 Otomobil
İzmir Wings For Life World Run'a hazır
İzmir Wings For Life World Run'a hazır Omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için dünya genelinde 12 farklı şehirde aynı anda koşulacak Wings For Life World Run’ın Türkiye ayağı, 6 Mayıs'ta İzmir’de düzenlenecek. Dünyanın en büyük yardım koşularından biri olan organizasyon, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ganime Nalbantoğlu, ünlü sanatçı Mirkelam, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya ve Engelsizmir Kongre Başkanı Doç. Dr. Levent Köstem’in katılımıyla gerçekleştirilen basın davetinde kamuoyuna tanıtıldı.
1.07.2020 Diğer
Yeni Ford Fiesta yola çıkıyor
Yeni Ford Fiesta yola çıkıyor Ford Fiesta, Avrupa'daki 40 yılı aşan tarihinde sunduğu en kapsamlı ve farklı versiyonlara sahip yeni nesli ile Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
24.09.2017 Ekonomi
Omurilik felçliler için el ele verdiler
Omurilik felçliler için el ele verdiler Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak bulmak amacıyla kurulan WingsFor Life Vakfı’nın düzenlediği Dünya Koşusu’nun Türkiye ayağı, 6 bin kişinin katılımıyla İzmir’de yapıldı.
1.07.2020 Diğer
Binler Omurilik Felçlileri için Koşacak
Binler Omurilik Felçlileri için Koşacak Omurilik felçlilerinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak bulmak amacıyla yapılan WingsFor Life DünyaKoşusu’nun Türkiye ayağı, 6 bin kişinin katılımıyla 7 Mayıs’ta İzmir’de olacak. Dünyada 24 ayrı lokasyonda düzenlenecek koşunun Türkiye elçileri olan ünlü oyuncular Müjde Uzman, Ayşe Tolga ve fitness eğitmeni Murat Bür de İzmir’de binlerce insanla beraber omurilik felci tedavisi için koşacak. İzmir’de koşamayanlar ise Belgrad Ormanı’ndaki uygulama koşusu ile WingsFor Life Dünya Koşusu’na destek verecek.
1.07.2020 Diğer
Yeni Ford Kuga Türkiye’de
Yeni Ford Kuga Türkiye’de Ford'un SUV ürün gamında yer alan Kuga, yenilenerek Türkiye'de 3 farklı donanım ve yeni 1.5 lt TDCi dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu..
27.02.2017 Otomobil
Brisa 5 yıl içinde ihracatla  büyüyecek
Brisa 5 yıl içinde ihracatla büyüyecek Aksaray’da yapımı devam eden ikinci tesisiyle yıllık kapasitesini yüzde 30 artıracak olan Brisa, ihracatta da gaza basacak. 2020’de yıllık 5 milyon adet lastik ihraç etmeyi hedefleyen Brisa, ayrıca Türkiye’de “patlasa da gidebilen lastik” üretimine başlayacak...
26.02.2017 Ekonomi
Akılda hoş bir tat bırakıyor!
Akılda hoş bir tat bırakıyor! Kullanımı zevkli, tasarımı heybetli ve lüks unsurlara sahip bir SUV olan yeni Edge, Ford’un Avrupalı kullanıcılarına sunduğu farklı bir seçenek... Çift turbo beslemeli motoru ve iç mekandaki sessizliğiyse, akıllarda hoş bir izlenim ve tat bırakıyor!
4.02.2017 Ekonomi
İşte 2015’te en çok satılan model
İşte 2015’te en çok satılan model Türkiye’de sıfır otomobiller arasında 2015 yılında 35 bin 41 adet ile Fiat Linea en çok satılan model oldu. Alfa Romeo Mito, Kia Optima ve Bentley Mulsanne ise sadece birer adet satıldı.
13.01.2016 Ekonomi
Yüksekten bakmayı sevdik
Yüksekten bakmayı sevdik Özellikle B-sınıfı küçük SUV modeller, Türk tüketicisinin yüksek oturma pozisyonuna sahip araç aşkını artırdı. Son yıllarda satışları hızla artan bu araçlar, diğer arazi araçlarıyla adeta rekabet ediyor
20.10.2013 Ekonomi
Yeni Lincoln’e güler imzası
Yeni Lincoln’e güler imzası Amerikalı otomotiv devlerinin küresel kriz döneminde geçirdiği sancılı toparlanma ve yeniden yapılanma sürecinin meyveleri, Detroit’te görücüye çıkacak. 50 civarında yeni modelin ilk kez tanıtılacağı fuarda, çevreci araçların yanı sıra ciddi toparlanma yaşayan ve Avrupa’da aradığını bulamayan lüks otomobil üreticilerinin de modelleri yer alacak.
13.01.2013 Ekonomi
Bu otomobile öyle bir özellik konuldu ki..
Bu otomobile öyle bir özellik konuldu ki.. Lükste sınır yok... Elleriniz doluyken bagajı açmanın formülü bulundu.
9.03.2012 Ekonomi
Kuga son kozunu ortaya koydu!
Kuga son kozunu ortaya koydu! Kompakt SUV’lerin en yakışıklılarından Kuga'yı test ettik.
4.01.2011 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Ford Kuga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.