Galatasaay

Galatasaay

Son dakika galatasaay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galatasaay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galatasaay haber sayfamızda...

Galatasaay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 galatasaay haberi bulunmuştur.
Hakim Ziyech devreye girdi! Galatasaray'a 19 yaşında on numara
Hakim Ziyech devreye girdi! Galatasaray'a 19 yaşında on numara UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'ın Belçika'da forma giyen 19 yaşındaki on numarayı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların bu transferde Hakim Ziyech faktöründen yararlandığı aktarıldı.
18.12.2023 Galatasaray
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Son dakika haberler: Fatih Terim transferi açıklamıştı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti...
Son dakika haberler: Fatih Terim transferi açıklamıştı! İşte Galatasaray'ın yeni forveti... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atakaş Hatayspor maçının ardından transfere ilişkin olumlu açıklamalarda bulunmuştu. Galatasaray'da son dakika bombası patladı. Sarı Kırmızılılar dünyaca ünlü golcüyle anlaşma sağladı. İşte detaylar...
8.12.2020 Galatasaray
Son Dakika | Transferde Hakan Çalhanoğlu bombası! Resmi açıklama yapıldı...
Son Dakika | Transferde Hakan Çalhanoğlu bombası! Resmi açıklama yapıldı... Milan'la sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Halan Çalhanoğlu'nun transferi konusunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte detaylar...
6.11.2020 İtalya Serie A
Son Dakika | Fatih Terim iki eski Fenerbahçeli yıldıza onay verdi! Galatasaray transferde sürprize hazırlanıyor...
Son Dakika | Fatih Terim iki eski Fenerbahçeli yıldıza onay verdi! Galatasaray transferde sürprize hazırlanıyor... Galatasaray'da son dakika... Devre arasında transferde hareketli günler yaşaması beklenen Sarı Kırmızılılar gözünü iki eski Fenerbahçeli yıldıza çevirdi. Fatih Terim yönetime iki ismi birden istediğini belirtti. İşte detaylar...
6.11.2020 Futbol
Transfer haberleri | Galatasaray'da ismi sır gibi saklanan dünya yıldızı ortaya çıktı! Etebo ve Okay'dan sonra...
Transfer haberleri | Galatasaray'da ismi sır gibi saklanan dünya yıldızı ortaya çıktı! Etebo ve Okay'dan sonra... Galatasaray'da orta saha transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Stoke City'den Etebo'yu 1 yıllığına kiralayan Galatasaray'ın Okay Yokuşlu'yu da renklerine bağlamak üzere olduğu ifade edildi ancak Galatasaray'ın asıl hedefi sonradan ortaya çıktı. İşte detaylar...
10.09.2020 Galatasaray
Son dakika haberleri | Prof. Dr. Ece: Fatih Terim'in hiçbir şikayeti yok ama hala pozitif
Son dakika haberleri | Prof. Dr. Ece: Fatih Terim'in hiçbir şikayeti yok ama hala pozitif Corona virüs nedeniyle hastanede tedavi gören Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim taburcu edildi. Hastaneden yapılan son dakika açıklamasına göre; Terim'in tedavisine evde devam edilecek. Prof. Dr. Ferah Ece ise deneyimli teknik adamın şu an için hiçbir şikayetinin olmadığını ve evde karantina altında tedavisinin süreceğini söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da 4 önemli eksik
Galatasaray'da 4 önemli eksik Anadolu Efes ile oynanacak kritik maç öncesi Galatasaray'a kötü haber...
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray olağanüstü toplandı
Galatasaray olağanüstü toplandı Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın geleceğini belirlemek için olağanüstü toplandı.
30.06.2020 Galatasaray
Kaptanlık Hamit Altıntop'un
Kaptanlık Hamit Altıntop'un Bu sezon oynadığı futbolla tepki çeken Selçuk İnan'dan kaptanlık görevi alındı Galatasaray yönetimi, kaptanlık görevini Selçuk İnan'dan aldı, Hamit Altıntop'a verdi...
30.06.2020 Galatasaray
Yolanthe kafese girdi!
Yolanthe kafese girdi! Galatasaay'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Yolanthe şimdide tutsak tutulan ve fuhuşa zorlanan kızlar adına bir kampanya başlattı.
26.05.2014 Futbol
'11'e 11 oynansaydı da biz kazanırdık'
'11'e 11 oynansaydı da biz kazanırdık' Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 4-0 yendikleri karşılaşmada önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
G.Saray tribünleri boş kaldı!
G.Saray tribünleri boş kaldı! Galatasaray taraftarı, takımını zorlu Bursaspor maçında yalnız bıraktı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
G.Saray tribünleri boş kaldı!
G.Saray tribünleri boş kaldı! Galatasaray taraftarı, takımını zorlu Bursaspor maçında yalnız bıraktı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Spor Günlüğü - 21 Şubat 2014
Spor Günlüğü - 21 Şubat 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Türk Hava Yolları Euroleague son 16 grubu yedinci hafta maçında Galatasaay Liv Hospital deplasmanda Partizan'ı yenerek üçüncü galibiyetini aldı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 3 karşılaşma ile devam etti. Miami Heat, Oklahoma City Thunder’i mağlup ederken, Golden State Warrioes Houston Rockets’i devirdi.   Soçi'de devam eden 22'nci Kış Olimpiyat Oyunları'nda, artistik patinaj tek kadınlar müsabakasını ev sahibi Adelina Sotnikova kazanırken, kadınlar curling'de Kanada altın madalyanın sahibi oldu.   Soçi Kış Olimpiyatları'nda yaşanan aksaklıklar daha yarışmalar başlamadan bile sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Ancak yaşanan yeni olay çok daha çarpıcı! Amerikan kızak sporcusu Kate Hansen’in kaldığı otelin koridorunda bir kurdun yürümesini görüntüleyerek paylaşması tıklanma rekoru kırdı.  
21.02.2014 Futbol
Fernandes test edilecek
Fernandes test edilecek Galatasaay derbisinin son hazırlıklarını dün tamamlayan Beşiktaş’ta, kasık bölgesinden sakatlık yaşayan Fernandes takım ayrı çalıştı.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor Cimbomlu yıldıza talip!
Bursaspor Cimbomlu yıldıza talip! Bursaspor savunmaya takviye için Galatasaray'da fazla şans bulamayan Çağlar Birinci ile ilgileniyor.
15.01.2013 BursaSpor
'G.Saray'ı kim idare ediyor?'
'G.Saray'ı kim idare ediyor?' Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Kanal D Ana Haber Bülteni'nde canlı yayın konuğu oldu.
14.05.2012 Skorer
Başkent ekiplerinin en değerlisi Ankaragücü
Başkent ekiplerinin en değerlisi Ankaragücü Turkcell Süper Lig’de mücadele eden başkent takımlarının "en değerlisi" Ankaragücü oldu...
8.09.2009 Skorer
Tello: Benim milli takımım Beşiktaş!
Tello: Benim milli takımım Beşiktaş! Beşiktaş'ın 11 Ocak'ta başladığı ve 18 Ocak'a kadar sürdüreceği Antalya kampının dördüncü gününde takımın ikinci kaptanı Mert Nobre ve Rodrigo Tello basın mensuplarının karşısına çıktı...
14.01.2009 Skorer
Aslan'ın yüreği Hagi
Aslan'ın yüreği Hagi Aslan'ın yüreği Hagi
30.09.1998 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.