Giden

Giden

Son dakika Giden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Giden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Giden haber sayfamızda...

Giden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120.886 giden haberi bulunmuştur.
TFF yayınladı! Süper Lig'de 36'ncı haftanın VAR kayıtları ortaya çıktı
TFF yayınladı! Süper Lig'de 36'ncı haftanın VAR kayıtları ortaya çıktı Trendyol Süper Lig'de 36'ncı hafta maçları heyecanı sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, haftanın maçlarının tamamlanması sonrası sahada incelenen pozisyonların VAR kayıtlarını yayınladı.
13.05.2024 Süper Lig
Motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği kaza aksiyon kamerasına yansıdı
Motosiklet sürücüsünün metrelerce sürüklendiği kaza aksiyon kamerasına yansıdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde kontrolsüz şekilde şerit değiştiren otomobile motosiklet çarptı. Kazada devrilen motosikletin sürücüsü yaralanırken, kaza anı motosikletteki aksiyon kamerasına yansıdı.
13.05.2024 Haberler
15 yaşındaki Pelin'den günler sonra acı haber! Tek isteği fotoğraf çektirmekti…
15 yaşındaki Pelin'den günler sonra acı haber! Tek isteği fotoğraf çektirmekti… Batman’ın Kozluk ilçesinde 5 Mayıs’ta fotoğraf çektirmek için gittiği çayın kenarında, dengesini kaybederek suya düşen Pelin Baz (15), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
13.05.2024 Gündem
Fotoğraf çekmek istedi! 15 yaşındaki Pelin'in feci ölümü
Fotoğraf çekmek istedi! 15 yaşındaki Pelin'in feci ölümü Batman’da su kenarında fotoğraf çekmek istediği sırada dengesini kaybederek çaya düşen lise öğrencisi hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
13.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak'
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonlukta dev bir adım atan Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
13.05.2024 Galatasaray
Ankara'da feci kaza! Aynı aileden 4 kişi öldü
Ankara'da feci kaza! Aynı aileden 4 kişi öldü Ankara'da hafif ticari aracın takla atarak köprü ayağına çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
13.05.2024 Gündem
‘Doğadaki her şey biricik’
‘Doğadaki her şey biricik’ “Kelile ve Dimne” masalından ilhamla oluşturduğu eseri Louvre Abu Dhabi’de sergilenen Melis Buyruk, “‘Kelile ve Dimne’nin tüm canlıların bir bütünün parçası olduğunun altını çizmesi hikâyemle örtüşüyor” diyor.
13.05.2024 Kültür Sanat
‘Çocuklara mesaj vermek güzel’
‘Çocuklara mesaj vermek güzel’ Burcu Kara, ETi Çocuk Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Bir Bilmecem Var Çocuklar’ın ilk gösterimine katıldı.
13.05.2024 Cadde
Trafiği kilitledi!
Trafiği kilitledi! Yıldız Tilbe, memleketi İzmir’deydi.
13.05.2024 Cadde
Anneler Günü mesajları
Anneler Günü mesajları Ünlü isimler, Anneler Günü’nü sosyal medya mesajlarıyla kutladı.
13.05.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Yer: Hakkari! Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı
Yer: Hakkari! Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde pancar toplamaya giden bir vatandaş, çıngıraklı yılanla karşılaştı.
12.05.2024 Gündem
Yer: Ankara! Mantar toplamaya gitti, başından vuruldu
Yer: Ankara! Mantar toplamaya gitti, başından vuruldu Ankara'nın Çubuk ilçesinde mantar toplamak için gittiği yerden geri dönmeyen Afganistan uyruklu Zarın Mardani (41), ölü bulundu.
12.05.2024 Gündem
8 gün önce anneleri öldü! Kardeşlerin en acı Anneler Günü
8 gün önce anneleri öldü! Kardeşlerin en acı Anneler Günü Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, mezar başına gidip Anneler Günü’nü kutladı.
12.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, Hatay'da depremde büyük yıkım yaşanan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün 2017'de ikna çabalarına rağmen engellendiğini söylediği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde Bakan Özhaseki'nin, "Evlerimizi sağlıklı yapmamız lazım. Kentsel dönüşüm, bir ihtiyaç. Rızanız olmadan adım atılmayacaktır" dediği duyuldu. Depremde 2 mahallede, aralarında Özhaseki'nin ikna etmeye çalıştıkları da olan 2 bin 100 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
12.05.2024 Ekonomi
Lastiği patlayan TIR'a bir başka TIR çarptı! 2 kişi feci şekilde can verdi
Lastiği patlayan TIR'a bir başka TIR çarptı! 2 kişi feci şekilde can verdi Sakarya’da, lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran TIR’a arkadan başka bir TIR çarptı. Kazada, lastiği kontrol etmek için aşağıya inmiş olan TIR'ın sürücüsü Hüseyin Özdemir (39) ve eşi Sevgi Özdemir (39) hayatını kaybederken, diğer TIR'ın sürücüsü Y.K. (27) de yaralandı.
12.05.2024 Gündem
Galatasaray taraftarını kızdırmıştı! Alina Boz'dan açıklama geldi
Galatasaray taraftarını kızdırmıştı! Alina Boz'dan açıklama geldi Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu eşi Umut Evirgen ile bir gece kulübünde eğlenirken görüntülenen Alina Boz, Icardi ile bütünleşen 'Aşkın Olayım' şarkısına eşlik ederken Galatasaray'a küfür ettiğine dair iddialarla gündeme geldi. Taraftarların çılgına dönmesiyle ünlü oyuncu, açıklama yaptı.
12.05.2024 Cadde
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk!
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk! Galatasaray kadın futbol takımını tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Ülgen, “Ben ismini Metin Oktay’dan almış bir kişiyim. Camiaya böyle bir hizmette bulunduğum, bu forma ve arma altında bir şampiyonluk yaşattığım için çok mutluyum” dedi.
Türk piyanist ABD’de En İyi Piyano Öğretmeni seçildi
Türk piyanist ABD’de En İyi Piyano Öğretmeni seçildi Piyanist Bahar Soyöz dünyaca ünlü müzik şirketi Steinway & Sons tarafından verilen 2023 En İyi Piyano Öğretmeni ödülünü kazandı.
12.05.2024 Kültür Sanat
‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’
‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’ Türkiye’nin eğitim tarihinde iz bırakan, oğlu şair Can Yücel’in ‘Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi’ diye tanımladığı Hasan Âli Yücel’i bu kez kızı Gülümser Yücel anlatıyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
‘Hayatımın en iyi yılındayım’
‘Hayatımın en iyi yılındayım’ Merve Dizdar, “Hayatımın en iyi 10 yılını yaşıyorum” dedi.
12.05.2024 Cadde
Paris Olimpiyat Oyunları’nda sporculara akıl sağlığı seti
Paris Olimpiyat Oyunları’nda sporculara akıl sağlığı seti 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesinde Uluslararası Olimpiyat Komitesi sporcular için akıl sağlığı araç setini güncellerken sosyal medyadaki olumsuz içerikleri önlemek için yapay zekâdan faydalanacak.
11.05.2024 Pazar
Başkan Aras’tan öğrencilere müjde
Başkan Aras’tan öğrencilere müjde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, öğrenciler için başlayan ulaşımda 1 TL uygulamasının genişletileceğini ve merkezden Kötekli’ye giden hatların da bu kapsama dahil edileceğini müjdeledi.
11.05.2024 Ege
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır
Bakan Güler: Türk Silahlı Kuvvetleri her an harekata hazır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Denizkurdu-2 tatbikatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güler, " Yakın coğrafyamızda meydana gelen gelişmeler, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin her an harekata hazır, etkin ve caydırıcı bir güç olmasını ve bu gücünü pekiştirmesini zorunlu kılmaktadır." ifadelerini kullandı.
11.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Giden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.