Gizli Servis

Gizli Servis

Son dakika gizli servis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gizli servis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gizli servis haber sayfamızda...

Gizli Servis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.889 gizli servis haberi bulunmuştur.
Rusya, bombalı terör saldırısı girişiminin engellendiğini duyurdu
Rusya, bombalı terör saldırısı girişiminin engellendiğini duyurdu Rus gizli servis yetkilileri, saldırı girişimiyle ilgili Orta Asya kökenli üç kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.03.2024 Dünya
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü ABD'de hava kuvvetleri mensubu bir asker, Gazze'deki savaşı protesto etmek için başkent Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı. Hastaneye kaldırılan asker hayatını saatler sonra kaybetti.
26.02.2024 Dünya
ABD askeri Washıngton'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı
ABD askeri Washıngton'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı ABD'nin başkenti Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Hava Kuvvetleri askeri, Filistin'e destek vermek için canlı yayında kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Haberler
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam'
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam' ABD'nin başkenti Washington'da bir ABD askeri İsrail'in zulmüne ortak olmayacağını söyleyerek kendini ateşe verdi. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy yaşananları aktardı. İşte detaylar...
26.02.2024 Dünya
Biden'ın köpeği, başkanın korumalarını en az 24 kez ısırdı
Biden'ın köpeği, başkanın korumalarını en az 24 kez ısırdı ABD Başkanı Joe Biden’in köpeği Commander’ın (Komutan) başkanın korumalarını en az 24 kez ısırdığı ortaya çıktı.
22.02.2024 Dünya
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor ABD'de yaşanan polis memuru kıtlığı için yeni bir çözüm önerisi geldi.
11.01.2024 Ekonomi
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İsrail'in işkence yöntemleri ortaya çıktı! Filistinli esirler dünyaya duyurdu
İsrail'in işkence yöntemleri ortaya çıktı! Filistinli esirler dünyaya duyurdu İsrail ordusuna esir düşen Filistinliler, yaşadıkları insanlık dışı işkenceleri dünyaya duyurdu.
19.12.2023 Dünya
Biden'ı korkutan kaza! Konvoyuna arabayla çarptı
Biden'ı korkutan kaza! Konvoyuna arabayla çarptı Delaware eyaletindeki bir etkinliğe katılan ABD Başkanı Joe Biden'ın koruma aracına bir otomobil çarptı.
18.12.2023 Haberler
Biden'ın konvoyundaki araca otomobil çarptı
Biden'ın konvoyundaki araca otomobil çarptı ABD Başkanı Joe Biden’ın Delaware eyaletindeki kampanya merkezinden ayrıldığı sırada konvoyundaki araca bir otomobil çarptı.
18.12.2023 Dünya
Biden'ı korkutan kaza! Konvoyuna arabayla çarptı
Biden'ı korkutan kaza! Konvoyuna arabayla çarptı Delaware eyaletindeki bir etkinliğe katılan ABD Başkanı Joe Biden'ın koruma aracına bir otomobil çarptı.
18.12.2023 Dünya
Gazze'ye 22 bin ABD füzesi! Washington Post yazdı; yasaklı silahları gizlice göndermişler
Gazze'ye 22 bin ABD füzesi! Washington Post yazdı; yasaklı silahları gizlice göndermişler Washington Post gazetesi ABD'nin son iki ayda İsrail'e gizlice verdiği silah desteğini ifşa etti. Binlerce füze ve bombanın yer aldığı yardımın en büyük özelliği ise dünya basınında ses getirdi.
12.12.2023 Dünya
Mantar ararken ceset buldu! Katil en yakınındaki çıktı
Mantar ararken ceset buldu! Katil en yakınındaki çıktı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde mantar toplamak için ormana giden vatandaş, bıçaklanarak öldürülen Mesut Ulusoy'un cesedini buldu.
12.12.2023 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
'Vatan hainine' ormanda suikast! Gizli servis görüntüleri yayınladı
'Vatan hainine' ormanda suikast! Gizli servis görüntüleri yayınladı Rusya'nın başkenti Moskova'nın hemen dışında özel bir operasyon düzenleyen Ukrayna ajanları, dünyayı şoke eden görüntüleri yayınladı.
12.12.2023 Dünya
Ukrayna istihbarat şefinin eşi zehirlendi!
Ukrayna istihbarat şefinin eşi zehirlendi! Ukrayna gizli servisinin başındaki Budanov'un eşi hastaneye kaldırıldı, yerel medya yemeğe zehir katıldığını bildirdi. Olağan şüpheli ise 'ağır bir metal.'
28.11.2023 Dünya
Batı Şeria'ya 24 bin silah! Skandala ABD'liler bile karşı çıktı
Batı Şeria'ya 24 bin silah! Skandala ABD'liler bile karşı çıktı ABD basını, İsrail'in Washington yönetiminden istediği 24 bin taarruz tüfeğinin açacağı sonuçları yazdı. Konuyla ilgili yorum yapan ABD'liler ise resmen Orta Doğu'da sınırların değişeceğini iddia etti.
6.11.2023 Dünya
Netanyahu çark etti! Önce paylaştı sonra sildi
Netanyahu çark etti! Önce paylaştı sonra sildi İsrail’in Gazze ve Filistin yerleşim birimlerine yönelik sert saldırıları sürerken, İsrail hükümetiyle ordu ve istihbarat birimleri arasında gerginlik yaşandı.
30.10.2023 Dünya
Mossad nasıl uyudu? İsrail istihbaratı Hamas saldırısında çuvalladı
Mossad nasıl uyudu? İsrail istihbaratı Hamas saldırısında çuvalladı Hamas'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı Mossad ve diğer istihbarat servisleri nasıl haber alamadı? Dünyanın merakla takip ettiği gerilime BBC yanıt bulmaya çalıştı.
8.10.2023 Dünya
‘Biden’ın köpeği huzurlu değil’
‘Biden’ın köpeği huzurlu değil’ Eğitmenlere göre, ABD Başkanı Biden’ın köpeği “Commander”in bir kişiyi daha ısırması, Beyaz Saray’ın yoğun ortamında yaşadığı stresten kaynaklanıyor.
1.10.2023 Dünya
‘7 aydır sürgündeyim’
‘7 aydır sürgündeyim’ Türkiye’nin Stockholm ve Kopenhag büyükelçilikleri önünde Kur’an-ı Kerim yakarak sert tepkilere neden olan aşırı sağcı Danimarka Sıkı Yön partisi lideri Rasmus Paludan, Gizli İstihbarat Servisi’nce (PET) 7 aydır evinden uzakta, bilinmeyen bir yerde ikamet ettiğini belirtti.
18.09.2023 Dünya
İlk fotoğrafları AFP geçti! İsrail saldırı gemileri sınırı aştı
İlk fotoğrafları AFP geçti! İsrail saldırı gemileri sınırı aştı İsrail ile Lübnan arasındaki süren gerginliğin en net fotoğraflarını Fransız haber ajansı AFP yayınladı. Söz konusu karelerde İsrail saldırı gemilerinin Lübnan sınırını geçtiği görülürken bir Lübnan ajanı o anları anbean kayıtlara geçirdi.
8.08.2023 Dünya
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır'
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' 'Türkiye'nin Dışişleri Bakanı yeni dünya düzenini nasıl biçimlendirebilir?' başlığıyla yayımlanan yazıda Hakan Fidan'ın bir şahin değil entelektüel olduğu vurgulandı, yanı sıra Fidan'ı diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' dile getirildi.
5.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Servis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.