Gole

Gole

Son dakika gole haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gole gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gole haber sayfamızda...

Gole

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.120 gole haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak!
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak! Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdırarak tüm Türkiye’nin göğsünü kabartacak.
18.04.2024 Fenerbahçe
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi'nde Shevchenko ve Ibrahimovic'i yakaladı
Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi'nde Shevchenko ve Ibrahimovic'i yakaladı Kylian Mbappe, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona’ya attığı 2 golle birlikte, turnuvada 48’er golü bulunan Andriy Shevchenko ve Zlatan Ibrahimovic ile gol sayılarını eşitledi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
Ne yaptın Cole Palmer! Gol olup Everton'a yağdı
Ne yaptın Cole Palmer! Gol olup Everton'a yağdı Premier Lig'in 33. haftasında Chelsea kendi sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti. Cole Palmer müthiş bir performansa imza attı.
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 Diğer
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerken, TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı yorumladı. Özdilek sarı-lacivertli oyuncunun başarılı performansına dikkat çekti.
15.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız oyuncu için Fenerbahçe şimdiden düğmeye bastı. Sportif Direktör Mario Branco'nun yaz transfer dönemi için başarılı futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Karagümrük karşısında tarih yazabilir! Süper Lig'de bir ilk
Fenerbahçe, Karagümrük karşısında tarih yazabilir! Süper Lig'de bir ilk Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, gözünü rekora dikti. Sarı-lacivertliler kazanması halinde bir ilki gerçekleştirecek.
14.04.2024 Fenerbahçe
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda
Galatasaray'da sarı kart tehlikesi! Yıldız futbolcular sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekipte 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
14.04.2024 Galatasaray
Avustralya'da Tolgay Arslan kasırgası! Gol şov yaptı
Avustralya'da Tolgay Arslan kasırgası! Gol şov yaptı Avustralya Ligi ekiplerinden Melbourne City'de forma giyen deneyimli oyuncu, Perth Glory karşısında göz kamaştıran bir performans sergiledi.
14.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a 1-0 yenilen bordo-mavili takım inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor.
13.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva operasyonu! Transfer planı ortaya çıktı Benfica'da müthiş bir sezon geçiren yıldız oyuncu için sarı-kırmızılı ekip kesenin ağzını açtı. Yönetim, Avrupa Ligi’ndeki Marsilya maçını da boş geçmeyen Rafa Silva'yı renklerine katmak için her formülü deneyecek.
13.04.2024 Galatasaray
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK ile Eyüpspor arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.
12.04.2024 1.Lig
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Yüksekova'da 3 gün süren yağış! Ova göle döndü, evler su altında kaldı
Yüksekova'da 3 gün süren yağış! Ova göle döndü, evler su altında kaldı Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 3 gün boyunca etkili olan sağanak ve sulu kar nedeniyle Nehil Deresi taştı. Köprücük köyündeki bazı evler ve ilçe çevresindeki ova su altında kaldı.
12.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Club Brugge, PAOK'u tek golle devirdi!
Club Brugge, PAOK'u tek golle devirdi! Club Brugge, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında PAOK'u 1-0 mağlup etti.
11.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Gole ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.