Google Arama

Google Arama

Son dakika google arama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan google arama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan google arama haber sayfamızda...

Google Arama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.604 google arama haberi bulunmuştur.
Nokta Atış e-pazarlama
Nokta Atış e-pazarlama E- pazarlamada püf kitleninin aradığı anahtar kelimeleri ve noktalarına dikkat edenler rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor. Doğru tanıtım hedefi 12'den vuruyor. Videolu reklamda ilk 30 saniyeye dikkat etmek şart! Peki hangi sektör için hangi mecra öne çıkıyor? İşte ayrıntılar...
12.02.2024 Milliyet Executive
Dijital Telif Yasası ile ilgili gelişmeler sürüyor: Ödemeler ne kadar olmalı?
Dijital Telif Yasası ile ilgili gelişmeler sürüyor: Ödemeler ne kadar olmalı? Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti.
28.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak'
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak' Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Ekonomi
Televizyonu bozuldu, internetten karşısına çıkan ilk numarayı aradı... Çifte şok
Televizyonu bozuldu, internetten karşısına çıkan ilk numarayı aradı... Çifte şok İzmir'in Menderes ilçesinde Yüksel Yeşukan (60), internetten bulup çağırdığı, kendini yetkili servis görevlisi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.
14.12.2023 Gündem
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Türkiye'de 'Dijital Telif Yasası' hazırlığı! 'Pozitif bir dönüşüm'
Türkiye'de 'Dijital Telif Yasası' hazırlığı! 'Pozitif bir dönüşüm' Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Google'dan 'Kanada' kararı! Ali Murat Kırık: Türkiye'de acilen dijital telif yasası çıkmalı
Google'dan 'Kanada' kararı! Ali Murat Kırık: Türkiye'de acilen dijital telif yasası çıkmalı Her yıl dijital yayıncılar için Google, Kanada'da yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Türkiye'deki yasanın acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık, 'Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına ne kadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı.' dedi.
30.11.2023 Gündem
TPAO'dan dolandırıcılara karşı uyarı
TPAO'dan dolandırıcılara karşı uyarı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, sosyal medya hesabından dolandırıcılara karşı önemli uyarılarda bulundu.
14.10.2023 Ekonomi
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
Google'a hakim durum soruşturması
Google'a hakim durum soruşturması Rekabet Kurumu’ndan yapılan açıklamada, hakim durumu kötüye kullandığı iddiasıyla Google hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
'Depremi bildim' dedi, bilim insanları isyan etti: Uzman değil, kahin değil, şarlatan!
'Depremi bildim' dedi, bilim insanları isyan etti: Uzman değil, kahin değil, şarlatan! Yaklaşık 13.5 milyon kişiyi etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi yasa boğdu. Birçok kişi büyük bir endişe içinde yaşananları izlerken, gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminleri yaptığını iddia eden Hollandalı 'sözde deprem uzmanı' Frank Hoogerbeets bir kez daha sahneye çıktı. 10 ili yıkan depremi önceden bildiğini ifade eden Hoogerbeets'in 10-14 Şubat arasında yeni bir depremin yaşanacağını iddia etmesi ise büyük tartışma yarattı. Bu bilimsellikten uzak uyarıları 'şarlatanlık' olarak değerlendiren uzmanlar ise isyan etti.
9.02.2023 Gündem
Google, bu iddialarla soruşturulacak
Google, bu iddialarla soruşturulacak İnternet arama motoru Google’ın Türkiye’deki faaliyetlerine yönelik rekabet soruşturması, Google’ın arama sonuçlarından internet sitelerine yapılan bağlantılara yoğunlaşacak.
4.02.2023 Ekonomi
Biri bizi gözetliyor!
Biri bizi gözetliyor! Özel hayatın gizliliğini sağlamak üzere yasal düzenlemeler geliştirildi. Mahremiyet bilinci ve isteğinin daha ön plana çıktığı bu süreçte, belki de teşebbüsler mahremiyete duydukları saygı üzerinden birbirleriyle rekabet etmeye başladılar.
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Antitröst ile nasıl baş edilir?
Antitröst ile nasıl baş edilir? Facebook’u sadece erkekler için bir firmaya ve sadece kadınlar için başka bir firmaya bölebiliriz ya da farklı coğrafi alanlar için farklı firmalara bölebiliriz
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandırdılar
Yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandırdılar Gerçeklerinden ayırt edilmesi zor olacak şekilde sahte araç kiralama siteleri oluşturarak, özellikle yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandıran şebekeye İzmir merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 kişiden 25'i polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
3.01.2023 Haberler
Yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandırdılar
Yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandırdılar Gerçeklerinden ayırt edilmesi zor olacak şekilde sahte araç kiralama siteleri oluşturarak, özellikle yılbaşında araç kiralamak isteyen 200 vatandaşı 5 milyon lira dolandıran şebekeye İzmir merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 kişiden 25'i polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
3.01.2023 Gündem
4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü
4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü Üsküdar’da, 2 yaşındaki çocuğuyla beraber akrabasının yanında yaşayan 4 aylık hamile kadın, kendisiyle barışmak için eve gelen kocası ile tartışma yaşadı. Öfkeli koca, tartıştığı hamile karısını çocuğunun gözü önünde darp etti. Darp edilen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp mağduru kadın, “Ölmek istemiyorum” diyerek yardım istedi.
24.11.2022 Haberler
Koca dehşeti: 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü
Koca dehşeti: 4 aylık hamile karısını çocuğunun gözü önünde dövdü Üsküdar’da, 2 yaşındaki çocuğuyla beraber akrabasının yanında yaşayan 4 aylık hamile kadın, kendisiyle barışmak için eve gelen kocası ile tartışma yaşadı. Öfkeli koca, tartıştığı hamile karısını çocuğunun gözü önünde darp etti. Darp edilen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp mağduru kadın, “Ölmek istemiyorum” diyerek yardım istedi.
24.11.2022 Gündem
20 bin lirayı bastır taksitle tez yazdır
20 bin lirayı bastır taksitle tez yazdır Yüksek lisans ve doktora yapmak isteyenlere parayla tez yazanlar bir türlü engellenemiyor. Alana göre değişse de ortalama 20 bin TL’ye tez yazdırmak mümkün. Hatta isteyenlere taksit imkanı bile sağlıyorlar!
29.09.2022 Gündem
Google Arama'nın özelliklerinden biri 10 yıl sonra esrarengiz şekilde ortadan kalktı
Google Arama'nın özelliklerinden biri 10 yıl sonra esrarengiz şekilde ortadan kalktı 18 Temmuz'dan bu yana fonksiyonunu yitiren saat özelliğinin devam edip etmeyeceği net değil, Google'dan yapılan açıklama soruları yanıtsız bıraktı.
3.08.2022 Dünya
'Unutulma hakkında Türkiye'de öncüyüz'
'Unutulma hakkında Türkiye'de öncüyüz' TBMM’ye sunduğu raporda nefret söylemine geniş yer ayıran Google, ‘Nefret söylemlerini ve cinsel içerikleri kaldırdığını ve belirli kategorideki içerikleri yasakladığını’ kaydetti.
9.06.2022 Gündem
‘Türkiye’ye özel algoritmamız yok’
‘Türkiye’ye özel algoritmamız yok’ “Türkiye’ye özgür bir algoritmamız yok” diyen Google, milletvekillerinin “muhalif görüşler ve muhalif sitelere öncelik veriliyor” eleştirisini ise “Sistemlerimiz siyasi eğilimleri analiz etmiyoruz. Bu bize de zarar verir” açıklaması yaptı.
7.06.2022 Gündem
2023’te ekonomik kaldıraç olacağız
2023’te ekonomik kaldıraç olacağız Türkiye ile “telif hakkı” için müzakere masasına oturmaya hazırlanan Google hazırladığı raporunda ekonomik kaldıraç işlevini gören hizmet ve ürünleriyle milli gelirin yüzde 4.7’sine tırmanacağını kaydetti.
5.06.2022 Gündem
Dünyanın en saçma binasının 5 katı yıkıldı! Yapıldığı günden bugüne kadar tartışma konusu olmuştu...
Dünyanın en saçma binasının 5 katı yıkıldı! Yapıldığı günden bugüne kadar tartışma konusu olmuştu... İnternet arama motoru Google’da ‘Dünyanın en saçma binası’ yazılıp arama yapıldığında yaklaşık 300 bin sonuç arasında ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi binasının 5 katı yıkıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Burada şehrimize yakışır güzel bir proje hazırlıyoruz" dedi.
27.01.2023 Emlak
‘Türkiye'ye yönelik özel algoritma yok’
‘Türkiye'ye yönelik özel algoritma yok’ TBMM Komisyonu'na 'dezenformasyonla mücadele' için tavsiyede bulunan Google, internet ortamında Türkiye'ye yönelik saldırılar konusunda özel bir algoritma kullanıldığı iddiasına karşı "Türkiye’ye özel algoritmamız yok" dedi.
13.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Google Arama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.