Gsyiad

Gsyiad

Son dakika gsyiad haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gsyiad gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gsyiad haber sayfamızda...

Gsyiad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220 gsyiad haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız'
Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, birlik, beraberliği tüm ülkeye yaymak istediklerini söyledi, “Sevgi iklimini kendi camiasında sağlamış olan bir kulüp olarak Türk sporunda da sevgi iklimini getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
23.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Dries Mertens'ten Oliveira'ya: Hocasıyla kavga edip kazanan görmedim
ÖZEL | Dries Mertens'ten Oliveira'ya: Hocasıyla kavga edip kazanan görmedim Belçikalı oyuncunun, Oliveira’nın affedilmesinde önemli rol oynadığı öğrenildi. Mertens’in Oliveira’ya geri adım attırdığı belirlendi.
22.03.2024 Galatasaray
Arda Turan, Galatasaray Kulübü'nün üyesi oldu!
Arda Turan, Galatasaray Kulübü'nün üyesi oldu! Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılılara üye oldu. Arda Turan'a üyelik mazbatasını Dursun Özbek takdim etti.
16.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da sert cevaplar verdi. İşte detaylar...
6.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek açıklamıştı! Galatasaray'dan sol beke dünyaca ünlü yıldız
Dursun Özbek açıklamıştı! Galatasaray'dan sol beke dünyaca ünlü yıldız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada en kısa sürede sol bek transferini gerçekleştireceklerini söyledi. Sarı-kırmızılılar dünyaca ünlü yıldız için girişimlere başladı.
15.12.2023 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer yapılacak bölgeyi açıkladı: İhtiyacımız var
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer yapılacak bölgeyi açıkladı: İhtiyacımız var Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ocak ayında takıma takviye yapacaklarını açıkladı.
14.12.2023 Galatasaray
Fatih Terim'den Okan Buruk'a destek
Fatih Terim'den Okan Buruk'a destek Uzun aradan sonra sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin iftarına katıldı. Tecrübeli çalıştırıcının, masadaki sohbette eski öğrencisi Teknik Direktör Okan Buruk’a destek verdiği ortaya çıktı.
31.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Lale Orta ve Jorge Jesus açıklaması
Dursun Özbek'ten Lale Orta ve Jorge Jesus açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 GSYİAD “Düşler Vadisi” projesinde açıklamalarda bulundu.
19.03.2023 Galatasaray
Levent Şahin: Teklifi kabul etmeseydim kendimi ömür boyu suçlardım
Levent Şahin: Teklifi kabul etmeseydim kendimi ömür boyu suçlardım Depremde tesis ve stadyumu da zarar gören Hatay temsilcisi İskenderunspor, hazırlıklarını TFF'nin Riva'daki tesislerinde sürdürüyor. TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Güney ekibinde takımın yeni teknik direktörü Levent Şahin ve takım kaptanı Kemal Tokak, Demirören Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı.
4.03.2023 Futbol
Dursun Özbek: Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor
Dursun Özbek: Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bir yarışmayı 20 yıldır aralıksız yürütmek son derece önemli” dedi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından düzenlenen 'Sarı Kırmızı Kareler' fotoğraf ve video yarışmasında kazananlara ödülleri verildi.
2.12.2022 Galatasaray
Arda Turan: Selçuk İnan'a Fenerbahçe'den teklif vardı! Onu böyle kandırdım
Arda Turan: Selçuk İnan'a Fenerbahçe'den teklif vardı! Onu böyle kandırdım 1905 GSYİAD ‘Aylık Bölge Toplantısı’ "Arda Turan'a Veda" başlığıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Deneyimli futbolcu için duygusal klip ve plaket takdimi yapıldı. Arda Turan ayrıca futbolculuk yıllarındaki ilginç anılarını da aktardı.
6.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın efsane golcüsü Metin Oktay mezarı başında anıldı
Galatasaray'ın efsane golcüsü Metin Oktay mezarı başında anıldı Türk futbolunun ve Galatasaray’ın efsane futbolcusu 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, ölümünün 31. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
13.09.2022 Galatasaray
16 yıl sonra kan donduran cinayetler zinciri! İş insanı Tekin Uğurlu'yu da aynı zanlılar öldürüldü
16 yıl sonra kan donduran cinayetler zinciri! İş insanı Tekin Uğurlu'yu da aynı zanlılar öldürüldü 2006 yılında İstanbul’un Pendik ilçesindeki bir tekstil firmasından çalınan çelik kasa ile boğazı kesilerek öldürülen muhasebecinin olayı araştıran Kocaeli Emniyet Müdürlüğü dedektifleri, kan donduran cinayet halkasını ortaya çıkardı. Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Üyesi Tekin Uğurlu’nun da aynı zanlılar tarafından öldürüldüğü öğrenildi.
12.08.2022 Gündem
Vahşet 5 yıl sonra ortaya çıktı! Parçalayıp 3 torba halinde gömdüler
Vahşet 5 yıl sonra ortaya çıktı! Parçalayıp 3 torba halinde gömdüler İstanbul Pendik'te 5 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'nun cesedi, boş bir arazide toprağa gömülü halde bulundu. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu korkunç detaylar ortaya çıktı.
9.08.2022 Gündem
Dursun Özbek: Yetkiyi aldıktan sonra inşaata başlayacağız
Dursun Özbek: Yetkiyi aldıktan sonra inşaata başlayacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Kemerburgaz’da bulunan arazisinde incelemelerde bulundu. Başkan Özbek, pazar günü yapılacak genel kurulun ardından inşaata başlayacaklarını söyledi.
29.07.2022 Galatasaray
Galatasaray bombayı patlattı! Bugün İstanbul'a geliyor, 10 numara transferi...
Galatasaray bombayı patlattı! Bugün İstanbul'a geliyor, 10 numara transferi... Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı yıldız oyuncu, İstanbul'a geliyor. Süper Lig devinin on numara transferinde de geri sayıma geçtiği ve yıldız futbolcu konusunda geri sayıma geçtiği öğrenildi.
29.07.2022 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: En kısa zamanda açıklayacağız
Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: En kısa zamanda açıklayacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transferle ilgili sorular üzerine sarı-kırmızılı camiaya mesaj gönderdi.
28.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Yunus Akgün cevabı! Hayalini açıkladı
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Yunus Akgün cevabı! Hayalini açıkladı Galatasaray'da geçtiğimiz sezona damga vuran isimlerden olan Kerem Aktürkoğlu, yeni sezon öncesi Okan Buruk, Yunus Akgün, transfer ve şampiyonluk hakkına önemli açıklamalarda bulundu.
5.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da şirketler kapışması!
Galatasaray'da şirketler kapışması! Galatasaray’da adaylar kadar şirketlere tercih edilen isimler de belirleyici olacak. Dursun Özbek’in bu noktadaki kozu Erden Timur olurken, Eşref Hamamcıoğlu kanadında Adnan Öztürk öne çıktı.
3.06.2022 Galatasaray
Başkan Burak Elmas'tan acı itiraf: Galatasaray'da artık birlik olmaz
Başkan Burak Elmas'tan acı itiraf: Galatasaray'da artık birlik olmaz Galatasaray Başkanı Burak Elmas, birleşmenin imkansız olduğunu belirterek "Bundan sonra Galatasaray'da herkes kendine bir taraf belirleyecek" dedi.
31.05.2022 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: Ya kavga ya barış
ÖZEL - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: Ya kavga ya barış Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, rakibinin kulüp içindeki kutuplaşmaya katkı sağladığına işaret etti, “Benim GSYİAD başkanlığı dönemindeki fikirlerim ve yaptıklarım ortada. Kendisinin ise divan başkanlığı dönemindeki kavga iklimi ortada. Ortada bir kavga varsa iki taraf da haksızdır” diye konuştu.
28.04.2022 Galatasaray
Galatasaray camiası, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğinde buluştu
Galatasaray camiası, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğinde buluştu Galatasaray camiası, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğinde buluştu
15.04.2022 Haber Bülteni
Eşref Hamamcıoğlu: "Torrent konusunda açıklamam gayet netti"
Eşref Hamamcıoğlu: "Torrent konusunda açıklamam gayet netti" Galatasaray Kulübü’nün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSYİAD) düzenlediği iftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulundu.
15.04.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gsyiad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.