Gülsüm Biber

Gülsüm Biber

Son dakika Gülsüm Biber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülsüm Biber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülsüm Biber haber sayfamızda...

Gülsüm Biber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 gülsüm biber haberi bulunmuştur.
Şarkıcı Altay kimdir? Altay nereli, kaç yaşında, eşi kim?
Şarkıcı Altay kimdir? Altay nereli, kaç yaşında, eşi kim? Şarkıcı Altay, pop müziğin sevilen isimleri arasında. 2000 yılından bu yana dikkat ile takip edilen şarkıcının tam adı, Mehmet Altay Biber şeklindedi. Peki, Şarkıcı Altay kaç yaşında, nereli?
13.03.2022 Cadde
Eşiyle yürüyüşte
Eşiyle yürüyüşte Koronavirüsü yenen Altay, önceki gün eşi Gülsüm Biber’le Bebek sahilinde yürüyüşe çıktı.
11.11.2020 Cadde
Konserler öncesi moral yemeği
Konserler öncesi moral yemeği Şarkıcı Altay, yeni konser programı öncesinde eşi Gülsüm Biber'le birlikte Bodrum Türkbükü'nde bir mekanda yemek yedi.
3.07.2020 Cadde
Garo’s Restaurant sezonu açtı
Garo’s Restaurant sezonu açtı Bodrum Türkbükü’nün ünlü balık restoranı Garo’s Restaurant’ın patronları Garo Nişan ve Çetin Sağıroğlu, normalleşmeyle sezonu açtı.
16.06.2020 Cadde
Altay-Gülsüm Biber çifti alışveriş turunda
Altay-Gülsüm Biber çifti alışveriş turunda Şarkıcı Altay ile 15 yıllık eşi Gülsüm Biber, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
1.02.2020 Cadde
Altay: Bir ayağım Kıbrıs’da, bir ayağım Antalya’da
Altay: Bir ayağım Kıbrıs’da, bir ayağım Antalya’da Şarkıcı Altay, önceki gün eşi Gülsüm Biber ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
21.01.2020 Cadde
Altay'dan sahne kostümü alışverişi
Altay'dan sahne kostümü alışverişi Şarkıcı Altay ile eşi Gülsüm Biber, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
18.01.2020 Cadde
Altay: Yılbaşında Kıbrıs’da sahne alacağım
Altay: Yılbaşında Kıbrıs’da sahne alacağım Sahnelerin sevilen ismi Altay Biber, önceki gün eşi Gülsüm Biber ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
16.12.2019 Cadde
Eski sevgiliden övgü: Cem yine harikaydı
Eski sevgiliden övgü: Cem yine harikaydı Eski manken Deniz Akkaya, Altay ve eşi Gülsüm Biber önceki akşam Cem Yılmaz’ın Maslak Tim’deki Diamond Elite Platinum Plus gösterisini izledi.
4.04.2019 Cadde
Altay'ın alışveriş stili
Altay'ın alışveriş stili Şarkıcı Altay, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
13.03.2019 Cadde
Mücevher baktılar
Mücevher baktılar Altay eşi Gülsüm Biber, Akmerkez’de bir mücevher mağazasında görüntülendi.
17.02.2019 Cadde
'Kendimi yenilemeye çalışıyorum'
'Kendimi yenilemeye çalışıyorum' Türkiye’nin en çok sahne alan şarkıcılarından Altay, “İşimi çok seviyorum ve kendimi, mesleğe başladığım ilk günden beri sürekli yenilemeye çalışıyorum” dedi.
31.01.2019 Cadde
'Çok heyecanlıyım, uyuyamadım'
'Çok heyecanlıyım, uyuyamadım' Altay, 'Keşke Aramasaydın' adını verdiği single şarkısına klip çekti. Klibin yayına girdiği gün Akmerkez'de görüntülenen şarkıcı, heyecandan uyuyamadığını dile getirdi.
9.01.2019 Cadde
Haftanın beş günü sahnede
Haftanın beş günü sahnede Altay, eşi Gülsüm Biber’le İstinye Park’taydı. Alışveriş yapan çift, Masa Restoran’da yorgunluk kahvesi içti....
15.08.2018 Cadde
Tutumlu Altay!
Tutumlu Altay! Altay ve eşi Gülsüm Biber, Nişantaşı’ndaydı.
8.05.2018 Cadde
Yeni sezon ürünleri incelediler
Yeni sezon ürünleri incelediler Şarkıcı Altay, önceki gün eşi Gülsüm Biber ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
23.02.2017 Cadde
Şarkıcı Altay eşiyle tatilde
Şarkıcı Altay eşiyle tatilde Şarkıcı Altay yoğun geçen kış ayının ardından yaz tatili için Bodrum’a geldi. Kendisini görüntüleyen habercileri görünce şaşıran Altay “Oooo paparazzi geldi” diyerek el salladı.
12.06.2016 Cadde
STRES ATTI
STRES ATTI Şarkıcı Altay, yeni albümü ‘Berduş’un raflarda yerini almasının ardından Gülsüm Biber’le tatile çıktı.
12.06.2013 Cadde
KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?
KiM NEREDE GÖRÜLDÜ? Almanya-Türkiye maçı nedeniyle Almanya’da konser veren Bengü Kanyon’daydı.
12.10.2010 Cadde
Acılı aileden oğullarının katiline verilen cezaya tepki! 'Benim çocuğumun gençliği gitti'
Acılı aileden oğullarının katiline verilen cezaya tepki! 'Benim çocuğumun gençliği gitti' Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kalbinden bıçaklanarak öldürülen gencin ailesi, katil zanlısına verilen 10 yıl hapis cezasına tepki gösterdi. Acılı anne, “Sanık benim çocuğumu nasıl toprak altına verdiyse ben de onu ömür boyu hapishanede görmek istiyorum” dedi.
27.02.2022 Gündem
Oğlumun her kilosuna 1 yıl hapis verdiler
Oğlumun her kilosuna 1 yıl hapis verdiler Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin davada 2 bin 924 gün sonra kararını açıklayan mahkeme, sanık polis Fatih D.’ye “Olası kastla kasten öldürme” suçundan 16 yıl 8 ay hapis verdi... 269 gün komada yaşam savaşı veren Berkin Elvan’ın 16 kiloya düştüğünü hatırlatan anne Gülsüm Elvan, “Oğlumun kilosuna göre ceza verdiler” diyerek gözyaşlarına boğuldu...
19.06.2021 Gündem
Adana Adliyesi önünde bıçaklı kavga: 3 yaralı
Adana Adliyesi önünde bıçaklı kavga: 3 yaralı Adana'da, duruşma için gelen iki ailenin bireyleri arasında, adliye önünde bıçaklı kavga çıktı. Olayda 3 kişi, yaralanırken, 1 polis memuru da kavganın sona ermesi için sıkılan biber gazından etkilendi.
5.07.2019 Gündem
Şiddete karşı tek ses!
Şiddete karşı tek ses! Türkiye’nin dört bir yanında kadınlar dün sokaktaydı. Kiminin elinde döviz, kiminin davul, balon, kiminin üstünde kefen ama hepsinin ağzında tek bir haykırış vardı: ‘Erkek şiddeti son bulsun, kadın cinayetleri artık bitsin’
26.11.2018 Gündem
Dinmeyen acı
Dinmeyen acı İstanbul’da Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanarak hayatını kaybeden Berkin Elvan vefatının ikinci yılında anıldı
11.03.2016 Gündem
Savcı Kiraz şüpheli sayısını 3'e indirmişti
Savcı Kiraz şüpheli sayısını 3'e indirmişti Savcı Mehmet Selim Kiraz, Berkin Elvan soruşturmasının beşinci savcısı olarak atanmıştı. Kiraz, döneminde önemli bir rapor girdi soruşturma dosyasına... Ulusal Kriminal Büro tarafından gönderilen raporda, gönderilen yüzlerce fotoğraf üzerinde yapılan incelemede 3 polisin şüpheli olabileceği, ancak bu polislerin açık kimliklerinin tespit edilemediği belirtildi. Savcı Kiraz bu gelişme üzerine, 3 polisin açık kimliklerinin belirlenebilmesi için o gün olay mahallinde görev yapan polislerin açık kimlik bilgilerini ve değişik açılardan çekilmiş fotoğraflarının kendisine yollanmasını istedi.
31.03.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülsüm Biber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.