Günaydın

Günaydın

Son dakika günaydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günaydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günaydın haber sayfamızda...

Günaydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.389 günaydın haberi bulunmuştur.
CHP'den, AYM'ye '8. Yargı Paketi' başvurusu
CHP'den, AYM'ye '8. Yargı Paketi' başvurusu CHP, kamuoyunda 8. Yargı Paketi olarak bilinen '7499 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' ile düzenlenen bazı maddelerin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
7.05.2024 Gündem
Bahçeli ve Özel görüşmesi sona erdi
Bahçeli ve Özel görüşmesi sona erdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
Karadeniz’de tiyatro rüzgârı
Karadeniz’de tiyatro rüzgârı Trabzon’da bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali açılış töreniyle başladı. Festivalde Devlet Tiyatroları’yla birlikte Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, İspanya ve Yunanistan’dan gruplar oyunlarını sahneleyecek.
4.05.2024 Kültür Sanat
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’ Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
Batman'da seçim sonuçları belli oldu! DEM Parti’li Gülistan Sönük kazandı
Batman'da seçim sonuçları belli oldu! DEM Parti’li Gülistan Sönük kazandı Batman’da Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre DEM Parti’li Gülistan Sönük belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Maximum Uniq, nisan ayında tiyatro oyunlarından konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak ve yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
26.03.2024 Cadde
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı
AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu.
12.03.2024 Haberler
Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı! Üniversitelilere yeni iş imkanını açıkladı
Murat Kurum, öğrenci evinde sahur yaptı! Üniversitelilere yeni iş imkanını açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bir TV programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’na verdiği sözü tuttu.
12.03.2024 Gündem
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Kanser tedavisi gören Şimal peruk takmaya başladı
Kanser tedavisi gören Şimal peruk takmaya başladı Daha önce meme kanserini atlatan ve rutin kontrolleri sırasında beyninde tümör olduğunu öğrenen şarkıcı Şimal, saatler süren bir ameliyatın ardından ışın tedavisine başlamıştı. Geçtiğimiz ay tedavi nedeniyle saçları dökülen Şimal, takipçileriyle yeni peruğunu paylaştı.
9.03.2024 Cadde
Trabzonspor'da yeni Divan Başkanı Mahmut Ören!
Trabzonspor'da yeni Divan Başkanı Mahmut Ören! Trabzonspor'un Seçimli Olağan Divan Kurulu'nda Mahmut Ören, yeni divan başkanı seçildi.
2.03.2024 Trabzonspor
‘Son’a yaklaşırkenki telaş konuşmalara yansımış! Son gün bile paraları sormuş
‘Son’a yaklaşırkenki telaş konuşmalara yansımış! Son gün bile paraları sormuş “Fon dolandırıcılığı” davasında sanıkların dosyaya giren konuşmalarından, Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan bir gün önce başkasına ait bir telefondan Nazlı Can’la mesajlaştığı anlaşılıyor. Can, Erzan’a topladıkları paralara ilişkin bilgi veriyor.
2.03.2024 Gündem
Seçil Erzan'ı en yakınları bile tehdit etmiş! CNN Türk Erzan'ın telefon mesajlarına ulaştı
Seçil Erzan'ı en yakınları bile tehdit etmiş! CNN Türk Erzan'ın telefon mesajlarına ulaştı Spor dünyasından ünlü isimlerinde bulunduğu Seçil Erzan davasında sanıkların telefonları ve dijital materyalleri incelendi, bilir kişi raporu tutuldu. Seçil Erzan'ın yakınları tarafından bile tehdit edildiği ortaya çıktı. O yazışmalara CNN Türk mühabiri Çağdaş Evren Şenlik ulaştı. İşte detaylar...
1.03.2024 Gündem
Tüm ‘hücrelerimizle’ şaşırdık
Tüm ‘hücrelerimizle’ şaşırdık Tiyatroda yılın merakla beklenen oyunu Engin Günaydın’ın yazıp Doğu Yaşar Akal ile yönettiği “Hücreler”di kuşkusuz.
29.02.2024 Kültür Sanat
CHP-DEM arasında gerilim tırmanıyor: Biz kimsenin marabası değiliz!
CHP-DEM arasında gerilim tırmanıyor: Biz kimsenin marabası değiliz! Yerel seçim yarışında iktidar ve muhalefet arasında bir konum tutmaya çalışan DEM Parti ile “kent uzlaşısı” adı altında şu anda sınırlı işbirliği yaptığı CHP arasında son dönemde gerilim adım adım tırmanıyor.
29.02.2024 Gündem
Günaydın’dan 28 Şubat mesajı
Günaydın’dan 28 Şubat mesajı CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, 28 Şubat’ın yıldönümü nedeniyle dün TBMM’de basın toplantısı düzenledi.
29.02.2024 Gündem
Meclis'te vekiller arasında '28 Şubat' tartışması
Meclis'te vekiller arasında '28 Şubat' tartışması Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında '28 Şubat' tartışması yaşandı.
28.02.2024 Gündem
AK Parti 28 Şubat açıklaması: İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir
AK Parti 28 Şubat açıklaması: İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 28 Şubat Postmodern Darbesinin yıldönümünde, 81 il teşkilatında eş zamanlı basın açıklaması yaptı.
28.02.2024 Gündem
DEM Parti'den CHP lideri Özel'e: Oy hesabı yaparsak borçlu çıkarlar
DEM Parti'den CHP lideri Özel'e: Oy hesabı yaparsak borçlu çıkarlar Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP ve DEM Parti arasındaki görüşmelere ilişkin dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
28.02.2024 Haberler
DEM Parti'den CHP lideri Özel'e: Oy hesabı yaparsak borçlu çıkarlar
DEM Parti'den CHP lideri Özel'e: Oy hesabı yaparsak borçlu çıkarlar Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP ve DEM Parti arasındaki görüşmelere ilişkin dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
28.02.2024 Gündem
Yıldızlar sahnede
Yıldızlar sahnede Maximum Uniq’de mart ayında tiyatro oyunlarından, konserlere, çocuk oyunlarından talk-show’lara kadar farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.
27.02.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yarın taburcu olması planlanıyordu ancak iyileşme süresi yavaş ilerlediği için tedavisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
23.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Günaydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.