Günlük Kiralık Ev

Günlük Kiralık Ev

Son dakika günlük kiralık ev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan günlük kiralık ev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan günlük kiralık ev haber sayfamızda...

Günlük Kiralık Ev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 259 günlük kiralık ev haberi bulunmuştur.
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var
Günlük ev kiralamada yeni dönem! 1 milyon TL cezası var 1 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlayan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında konutunu tek seferde 100 gün veya 100 günden daha kısa süreyle kiralayan ev sahipleri, apartman sakinlerinden onay alıp, gerekli evrakı hazırladıktan sonra e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yapacağı başvuruyla 'Turizm Amaçlı Konut' belgesine sahip olacak. Konutuna astığı belgeyle evini kiralayan ev sahipleri kiracının kimlik bilgisini emniyet müdürlüğüne bildirecek.
7.01.2024 Ekonomi
Günlük ev kiralayanlar dikkat: 100 bin TL cezası var
Günlük ev kiralayanlar dikkat: 100 bin TL cezası var KİRA fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 1 Ocak'tan itibaren uygulanacak yasayla; kiraladığı konutu günlük kiraya verenler ile izin belgesi olmayan konutların turizm amaçlı kiralanmasına aracılık edenlere de aynı ceza uygulanacak.
15.11.2023 Ekonomi
Mersin'de 'günlük kiralık ev' operasyonu
Mersin'de 'günlük kiralık ev' operasyonu Mersin'de aranan kişilerin yakalanması çalışmaları kapsamında günübirlik kiralanan evler ve tesislere yönelik operasyon düzenledi.
14.09.2023 Gündem
Düzce'de günlük kiralık evlere polis baskını!
Düzce'de günlük kiralık evlere polis baskını! Üniversite kampüsü yakınlarındaki günlük kiralık evlere polis ekipleri operasyon düzenledi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği baskında 3'ü kadın 5 kişi tutuklandı.
18.08.2023 Gündem
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi Kayıt dışı kiralanan günlük evler, otellerde doluluk oranını azalttı. Sektör temsilcileri günlük kiralık evlerinde otellerle aynı vergi sistemine tabi olmasını ve bu evlerin denetlenmesini istiyor.
3.08.2023 Ekonomi
Günlük kiralık evde akılalmaz tuzak! İlişki vaadiyle eve çağırdılar sonrası inanılmaz
Günlük kiralık evde akılalmaz tuzak! İlişki vaadiyle eve çağırdılar sonrası inanılmaz Şişli'de ilişki vaadiyle günlük kiralık evde genç bir kızla buluşan adam, içeriye giren iki şahıs tarafından gasp edildi. Adamın zorla cep telefonunu ve 7 bin lirasını alan iki şahıs kaçarken, Şişli polisi adamı eve çağıran genç kızı kendi evinde yakaladı.
23.05.2023 Haberler
Günlük kiralık evde akılalmaz tuzak! İlişki vaadiyle eve çağırdılar sonrası inanılmaz
Günlük kiralık evde akılalmaz tuzak! İlişki vaadiyle eve çağırdılar sonrası inanılmaz Şişli'de ilişki vaadiyle günlük kiralık evde genç bir kızla buluşan adam, içeriye giren iki şahıs tarafından gasp edildi. Adamın zorla cep telefonunu ve 7 bin lirasını alan iki şahıs kaçarken, Şişli polisi adamı eve çağıran genç kızı kendi evinde yakaladı.
23.05.2023 Gündem
Milliyet günlük kiralık ev denetimindeydi: Üniversite derneğini otele çevirdiler
Milliyet günlük kiralık ev denetimindeydi: Üniversite derneğini otele çevirdiler İstanbul’da Fatih Belediyesi’nin günlük kiralık evlere yönelik denetimlerine katıldık. Uluslararası Üniversiteler Bir-Der’in merkezi olduğu belirtilen bir binanın otel hizmeti verdiğine şahit olduk. Zabıtanın mühürlediği dernekte Rus ve Alman turistler kalıyordu.
17.09.2022 Gündem
İstanbul'da günübirlik kiralık evlere denetim
İstanbul'da günübirlik kiralık evlere denetim İstanbul'da günübirlik kiralanan evlere yönelik operasyonda, kimlik bildiriminde bulunmayan, sisteme kayıtlı olmayan işletmelere ceza yağdı. Toplam 310 bin lira para cezası kesilirken, kurallara uymayan 5 işyeri mühürlendi.
28.04.2022 Gündem
Günlük kiralık evde 2 kadını döven şüpheliler gözaltına alındı
Günlük kiralık evde 2 kadını döven şüpheliler gözaltına alındı Düzce’de günlük kiralık evde uyuşturucu madde alan ve 2 kadını darp ederek evden atan 2 kişi gözaltına alındı. 2 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
1.08.2021 Haberler
Son dakika... Günlük kiralık evde 2 kadını döven şüpheliler gözaltına alındı
Son dakika... Günlük kiralık evde 2 kadını döven şüpheliler gözaltına alındı Gelen bir son dakika haberine göre, Düzce’de günlük kiralık evde uyuşturucu madde alan ve 2 kadını darp ederek evden atan 2 kişi gözaltına alındı. 2 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
1.08.2021 Gündem
Son dakika... Günlük kiralık evde arkadaşını kalbinden vurdu
Son dakika... Günlük kiralık evde arkadaşını kalbinden vurdu Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Mecidiyeköy’de sabah saatlerinde günlük kiralık evde kalan üç arkadaş arasında çıkan tartışma sonucu 44 yaşındaki erkek bir şahıs, tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Olayın polis ekipleri evdeki bir şahsı gözaltına alınırken, arkadaşını vurup kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
29.01.2021 Gündem
Günlük kiralık evden çıkarılmak istenince evi yaktı!
Günlük kiralık evden çıkarılmak istenince evi yaktı! İstanbul Taksim’de günlük ev kiralayan ve anlaşma uyarınca çıkarılmak istenen kişi,  içinde bulunduğu oda kapısının arkasına çekyat koyup evi ateşe verdi. Daha sonra 2'nci kattaki evin penceresinden çıkıp yan binadaki daireye geçti.
9.02.2020 Gündem
Günlük ev kiralayanlarla birlikte... Bir anda ortalık karıştı!
Günlük ev kiralayanlarla birlikte... Bir anda ortalık karıştı! Esenyurt'ta, bir sitenin yöneticileri ile sitede günlük ev kiraladıkları iddia edilen kişiler ve bu kişileri kolladıkları iddia edilen site sakini 2 polisin de bulunduğu grup arasında kavga çıktı. Site sakini polislerin, kendilerine bıçak çeken site çalışanı ile bazı kişileri silah çekerek yere yatırması ve daha sonra gelen takviye polislerin toplanan kalabalığı biber gazıyla dağıtması güvenlik kameralarına yansıdı.
2.11.2019 Gündem
Stad çevresinde keşif yapan teröristler hakkında karar çıktı
Stad çevresinde keşif yapan teröristler hakkında karar çıktı Diyarbakır'da etkisiz hale getirilen PKK'lı 2 kadın teröristin üzerinde bulunan hafıza kartından çıkan, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun maç günü keşif fotoğrafları ile görüntülerini çektikleri iddiasıyla tutuklanan 4 sanık hakkında karar verildi. Sanıklardan Mehmet G. ve Abdulmecit Ü.'ye, 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi. 3 yıl ceza alan Hakan T. de adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı konularak, tahliye edildi. Daha önce tahliye olan ve tutuksuz yargılanan Mehmet O. da 'delil yetersizliği'nden beraat etti.
18.09.2019 Gündem
Manisa'da çıplak görüntülü şantaj operasyonu şüphelilerinden 4'ü tutuklandı
Manisa'da çıplak görüntülü şantaj operasyonu şüphelilerinden 4'ü tutuklandı Manisa'da, sosyal medya üzerinden tanıştıkları erkekleri birlikte olmak için götürdükleri günübirlik kiralık evlerde çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yapan suç çetesi çökertildi. Olayla ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
6.09.2019 Gündem
Son dakika... Tüm Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme: Eymen'in annesi ve...
Son dakika... Tüm Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme: Eymen'in annesi ve... İzmir'in Bornova ilçesinde 5 yaşındaki çocuğun ormanlık arazideki bir çukurda ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan anne ve erkek arkadaşı, tutuklandı.
3.09.2019 Gündem
Günlük kiralık evde ölüm!
Günlük kiralık evde ölüm! İzmir Buca’da 21 adet uyuşturucu sentetik hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybederken İbrahim Baltaş, tedaviye alındı.
16.07.2019 Gündem
Dev final öncesi büyük fırsatçılık! Bilet fiyatları...
Dev final öncesi büyük fırsatçılık! Bilet fiyatları... Madrid'de otel odası ve günlük ev kiralama fiyatları final maçı dolayısıyla yüzde 200'den fazla arttı. Karaborsada maç bileti fiyatları 10 bin euroya kadar çıkıyor.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Kiralık katilin ifadesi ortaya çıktı... ‘Beni öldüremedin diye kızdı’
Kiralık katilin ifadesi ortaya çıktı... ‘Beni öldüremedin diye kızdı’ 5 bin TL’ye anlaştığı kadın öğretmeni öldüren kiralık katil Tanju Doğan’ın, “Evinde kendisini boğarak öldürmemi istedi. Onu vazgeçirmeye çalıştım, ikna olmadı. Sargı beziyle boğazını sıktım. Yüzü kızarınca dayanamadım ve bıraktım. Kendine gelince ‘Beni öldüremedin’ deyip bana kızmaya başladı” dediği öğrenildi
2.05.2019 Gündem
Kiralık katilin ifadesi ortaya çıktı... ‘Beni öldüremedin diye kızdı’
Kiralık katilin ifadesi ortaya çıktı... ‘Beni öldüremedin diye kızdı’ 5 bin TL’ye anlaştığı kadın öğretmeni öldüren kiralık katil Tanju Doğan’ın, “Evinde kendisini boğarak öldürmemi istedi. Onu vazgeçirmeye çalıştım, ikna olmadı. Sargı beziyle boğazını sıktım. Yüzü kızarınca dayanamadım ve bıraktım. Kendine gelince ‘Beni öldüremedin’ deyip bana kızmaya başladı” dediği öğrenildi
2.05.2019 Gündem
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda bombalı eylem için keşif yapmışlar
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda bombalı eylem için keşif yapmışlar Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen 2 kadın teröristin üzerinden çıkan dijital materyallerde, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun maç günü çekilen keşif fotoğrafı ve görüntüler ele geçirildi. Soruşturma kapsamında Konya'da tutuklanan 4 kişi hakkında hazırlanan iddianamede, ''PKK/KCK terör örgütünün, Beşiktaş stadyumu çevresinde yapılan bombalı saldırıyı gerçekleştirilmiş olması birlikte değerlendirildiğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görev alan güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilecek eylem öncesi keşif çalışması yapıldığı anlaşılmaktadır" denildi.
14.04.2019 Gündem
Günlük kiralık evde korkunç son! 'Tek suçum...'
Günlük kiralık evde korkunç son! 'Tek suçum...' Kartal’da 17 yaşındaki Aleyna Can’ın günlük kiralık dairede başından vurularak öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada söz alan Can’ın tutuklu erkek arkadaşı, “Tek suçum sevmekti” dedi.
4.06.2018 Gündem
Günlük kiralık evde korkunç son! 'Tek suçum...'
Günlük kiralık evde korkunç son! 'Tek suçum...' Kartal’da 17 yaşındaki Aleyna Can’ın günlük kiralık dairede başından vurularak öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada söz alan Can’ın tutuklu erkek arkadaşı, “Tek suçum sevmekti” dedi.
4.06.2018 Gündem
İstanbul’da günlük kiralık evde yarım milyon değerinde “kokain” ele geçirildi
İstanbul’da günlük kiralık evde yarım milyon değerinde “kokain” ele geçirildi Şişli Harbiye’de bir ihbarı değerlendiren narkotimleri, günlük kiralık eve nefes kesen bir operasyon düzenledi. Operasyonda daireye kapısını koçbaşıyla kırarak giren tim, cep telefonu kamerasıyla kontrol ettiği tavan arasına gizlenmiş 500 bin lira değerinde kokain maddesi ele geçirdi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimleri, Şişli’de günlük kiralık bir evde uyuşturucu madde depolandığı ihbarını aldı. İhbar üzerine tim, hazırlıklarının tamamlamasının ardından harekete geçti. Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında düğmeye basan tim, Harbiye Çimen Sokak üzerindeki çatı katı dairesine operasyon düzelendi. Operasyonda tim, koçbaşıyla kapısının kırarak daireye baskın yaptı. Uyuşturucu cep telefonuyla kamerasıyla bulundu Evde didik didik arama yapan polis, son olarak lavaboya girerek çatı arasında inceleme yaptı. Tavan arasında tim, gözle görülemeyen yerlere cep telefonunu sokarak kayıt aldı. Kaydı inceleyen ekipler, içerisinde bir çantanın olduğu fark etti. Çantayı delikten çıkartan tim içerisinde açtığında poşet içerisinde çok miktarda “kokain” diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Tavan arasında aramalarını sürdüren tim, çekirdek paketinin içerisinde de bir miktar kokain maddesi ele geçirdi. Yarım milyon değerinde kokain ele geçirildi Öte yandan tim, evde yaşadığı öğrenilen Özbekistan uyruklu S.G. isimli kadını da gözaltına aldı. Ele geçirilen çok miktarda kokain maddesini incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvar Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, değerinin ise yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan kadın ise Kokain Büro Amirliği’ne teslim edildi. Kadının adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Günlük Kiralık Ev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.