Haçiko

Haçiko

Son dakika Haçiko haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Haçiko gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Haçiko haber sayfamızda...

Haçiko

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 89 haçiko haberi bulunmuştur.
Ölümden kurtardığı balıkla böyle dost oldu! Tam 30 yıldır görür görmez yanına geliyor
Ölümden kurtardığı balıkla böyle dost oldu! Tam 30 yıldır görür görmez yanına geliyor İnsanlar ile hayvanlar arasındaki sıkı bağ birbirinden ilginç hikâyelere, filmler ve romanlara konu oldu. Gerçek olaylardan yola çıkılarak aktarılan ve günümüze ulaşan bu hikâyelerde her ne kadar kedi ve köpekler başrolde olsa da Japonya'da yaşanan bir durum bunlardan biraz farklı. İşte bir balık ve dalgıç arasında 30 yılı aşkın bir süredir devam eden dostluğun ardında yaşananlar.
17.04.2023 Dünya
Asılsız ihbarlar isyan ettirdi
Asılsız ihbarlar isyan ettirdi Depremin ilk gününden beri bölgede bulunan Haluk Levent, önceki gün Hatay’da yaşanan 6.4 ve 5.8 depremlerinin ardından gelen asılsız ihbarlardan dert yandı.
22.02.2023 Gündem
Adım adım iyilik
Adım adım iyilik Help Steps, iyilik motivasyonu ile günlük adım sayınızı artırmanın peşinde.
10.01.2023 Milliyet Executive
Belediye aracında kanlar içindeki köpekler hayvanseverleri isyan ettirdi
Belediye aracında kanlar içindeki köpekler hayvanseverleri isyan ettirdi Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye ekiplerinin küpeli sokak köpeklerini toplarken 2'sini şiddet uygulayarak öldürdüğü iddia edildi. Hayvanseverler, belediyenin hayvan barınağı önünde toplanarak duruma tepki gösterdi. Mamak Belediyesi, köpeklerin araç çarpması sonucu öldüğü açıklamasını yaptı.
25.11.2022 Gündem
Başak Gümülcinelioğlu'ndan soyadı itirafı! 'Türünün ilk örneğiyim'
Başak Gümülcinelioğlu'ndan soyadı itirafı! 'Türünün ilk örneğiyim' Geçtiğimiz sezon 'Yargı' dizisinde 'Neva' karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Çağrı Çıtanak ile 8 Ekim 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran ünlü çift, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ikili, evlilik hakkında konuştu. Soyadıyla ilgili yorumuyla güldüren Gümülcinelioğlu, yoldan geçen engelli aracının mini rampada zorlandığını görünce Çıtanak'a dönerek yardım teklifinde bulundu.
1.11.2022 Cadde
Çağrı Çıtanak'la dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlu'ndan nikâh sonrası ilk hamle
Çağrı Çıtanak'la dünyaevine giren Başak Gümülcinelioğlu'ndan nikâh sonrası ilk hamle Geçtiğimiz sezon 'Yargı' dizisinde rol alan Başak Gümülcinelioğlu, geçtiğimiz haftalarda yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Çağrı Çıtanak ile dünyaevine gireceklerini müjdelemişti. Hazırlıkları tamamlayan ünlü çift, 8 Ekim 2022 tarihinde nikâh masasına oturdu. Düğünlerine birçok ünlü ismin katıldığı oyuncu çiftten Gümülcinelioğlu, törenden 24 saat sonra Instagram profilini güncelledi. Güzel oyuncu, eşinin doğum gününü de düğün fotoğraflarıyla kutladı.
11.10.2022 Cadde
Hem sevindirme hem destek
Hem sevindirme hem destek Tamer Karadağlı, bir yandan sevenlerine unutulmaz anlar bırakırken, diğer yandan ise sivil toplum kuruluşlarına destek olacak.
24.08.2022 Cadde
Ömür Gedik: Kedim için hemen Amerika’dan döndük
Ömür Gedik: Kedim için hemen Amerika’dan döndük Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Kurucu Başkanı Ömür Gedik, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Ferhat Göçer ile Etiler'deydi. Amerika tatilinden bahseden Gedik, Türkiye'ye hemen dönme nedenlerini açıkladı. Göçer ise sevgilisi ile arasında geçen esprili diyaloğu paylaştı.
19.05.2022 Cadde
Sokak Hayvanları Günü mutluluğu
Sokak Hayvanları Günü mutluluğu Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde HAÇİKO Derneği’nden aldıkları sertifikanın mutluluğunu yaşadı.
6.04.2022 Cadde
5 aydır sahibi tarafından aracın bagajına tutulan köpek kurtarıldı!
5 aydır sahibi tarafından aracın bagajına tutulan köpek kurtarıldı! İstanbul Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki sitede Setter cinsi av köpeği, 5 aydır sahibi tarafından tutulduğu aracın bagajından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği polisleri ve Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği gönüllüleri tarafından kurtarıldı.
6.03.2022 Haberler
5 aydır sahibi tarafından aracın bagajına tutulan köpek kurtarıldı!
5 aydır sahibi tarafından aracın bagajına tutulan köpek kurtarıldı! İstanbul Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki sitede Setter cinsi av köpeği, 5 aydır sahibi tarafından tutulduğu aracın bagajından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği polisleri ve Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği gönüllüleri tarafından kurtarıldı.
6.03.2022 Gündem
Beşiktaş'ta sokak köpekleri için eylem düzenlendi
Beşiktaş'ta sokak köpekleri için eylem düzenlendi İstanbul Beşiktaş’ta toplanan bir grup hayvansever, sokak hayvanlarının toplatılmasına ilişkin basın açıklaması yaptı.
28.12.2021 Gündem
HAÇİKO için buluştular
HAÇİKO için buluştular New York’ta havayolları onaylı ilk lüks evcil hayvan taşıyıcı çantalarını yaratan Emre Ertürk, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkan’ı Ömür Gedik ile Swiss Otel’de davet verdi.
13.10.2021 Cadde
Patili dostlara ‘iş’ten destek
Patili dostlara ‘iş’ten destek İş dünyası 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla sokak hayvanları için seferber oldu. Pek çok firma patili dostlar için yardım ve kampanya başlattı.Cheetos, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) iş birliğiyle 7 bölgeden 7 ilde bakımevlerine ameliyathaneler kuracak. Tüketiciler kasım ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında her Cheetos ile HAYTAP’a destek vermiş olacak. Kampanyanın önemli bir ayağını da bakımevlerindeki sokak hayvanları için hayvan severler nezdinde farkındalık yaratmak ve onların sahiplendirilmesini kolaylaştırmak oluşturuyor. Bu amaçla ‘Cheetos Pati Haritası’ adıyla Türkiye’nin ilk hayvan bakımevi haritası oluşturuldu.
5.10.2021 Ekonomi
Kuruçeşme’den kraliçe geçti!
Kuruçeşme’den kraliçe geçti!  Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Hande Yener, önceki akşam Kuruçeşme’yi adeta büyüledi.
16.08.2021 Kültür Sanat
HAÇİKO’dan destek!
HAÇİKO’dan destek! Ömür Gedik’in kurucu başkanı olduğu HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma) Derneği yangın ve sel bölgelerinden büyükbaş, küçükbaş, at, eşek, kaplumbağa, kedi ve köpekler kurtardı.
10.08.2021 Cadde
Haçiko Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek
Haçiko Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek Kamuyu etkilemek ve toplumda hayvan hakları konusunda ilham vermek amacıyla kurulan HAÇİKO (hayvanları çaresizlik ve ilgisizlikten koruma) Derneği ülkemizin farklı noktalarındaki yangın bölgelerinden bir çok can kurtardı.
8.08.2021 Yaşam
Haçiko Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek
Haçiko Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek Kamuyu etkilemek ve toplumda hayvan hakları konusunda ilham vermek amacıyla kurulan HAÇİKO (hayvanları çaresizlik ve ilgisizlikten koruma) Derneği ülkemizin farklı noktalarındaki yangın bölgelerinden bir çok can kurtardı.
8.08.2021 Gündem
Güzellik ödüllendirildi!
Güzellik ödüllendirildi! Dr. Ufuk Alatekin Akademi; Kuruçeşme Oligark İstanbul’da Güzelliğe Değer Katanlar ödül törenini düzenledi. Sosyal sorumluluk projesi olarak başlatılan etkinliğin sunuculuğunu Seda Torular ve Celil Nalçakan üstlenirken, Seda Mete de canlı performans sergiledi.
30.06.2021 Cadde
‘Tarkan’ı da bekliyoruz’
‘Tarkan’ı da bekliyoruz’ HAÇİKO Kurucu Başkanı Ömür Gedik, ‘HAÇİKO ile Genç Güçler’ seminerlerinin ilk ayağında öğrencilerle buluştu.
2.03.2021 Cadde
İzmir’in Haçiko’su Şeker...
İzmir’in Haçiko’su Şeker... Japonya’da, ölen sahibini yıllarca bekleyen ve yaşamı filmlere konu olan “Haçiko” isimli köpeğin hikayesine benzer bir olay, İzmir’de yaşanıyor.
6.01.2021 Ege
İzmir'in Haçiko'su 3 yıldır ölen sahibini  bekliyor
İzmir'in Haçiko'su 3 yıldır ölen sahibini bekliyor Japonya'da, ölen sahibini yıllarca bekleyen ve yaşamı filmlere konu olan "Haçiko" isimli köpeğin hikayesine benzer bir olay, İzmir'de yaşanıyor.
6.01.2021 Gündem
Köpeği vuran avukat serbest kaldı!
Köpeği vuran avukat serbest kaldı! Bursa'da beslediği tavuklarına zarar verildiği gerekçesiyle bir köpeği tüfekle vuran avukat, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Avukat M.G. "Bu köpek tavuklarımı boğdu. Bana da saldırınca önce havaya ateş ettim. Saldırmaya devam edince köpeğe ateş ettim" dedi.
21.12.2020 Gündem
Kalamış'ta yeniden
Kalamış'ta yeniden Kebap kültürümüze kattığı lezzetlerle dikkat çeken Bedrettin Aydoğdu’nun, Kalamış’taki yenilenen mekanı görkemli bir davetle açıldı.
15.06.2020 Cadde
Ömür Gedik'ten Ferhat Göçer'e: Bugün cezalısın
Ömür Gedik'ten Ferhat Göçer'e: Bugün cezalısın Ferhat Göçer ile Ömür Gedik, 3 aylık karantinada hiç kavga etmediklerini söyleyip, “Aramızda tartışma bile çıkmadı” demişti. Ünlü çift, kendine nazar değdirdi.
10.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Haçiko ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.