İKSV'den müzisyenlere performans desteği
İKSV'den müzisyenlere performans desteği İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Müzik Festivali, gösteri sponsorlarından da biri olan STONELINE’ın desteğiyle, yeni bir destek fonu yaratıyor. “Müzisyen Destek Fonu” projesi, herhangi bir kamu kurumunda veya özel orkestrada kadrolu olarak çalışmayan ve COVID-19 salgını nedeniyle serbest çalışmalarına ara vermek zorunda kalan profesyonel müzisyenlere, dijital platformlarda performans imkânı sağlayarak destek olmayı amaçlıyor.
22.05.2020 Kültür Sanat
Hakan Şensoy yönetiminde müzik ziyafeti
Hakan Şensoy yönetiminde müzik ziyafeti Bu yıl 18. kez düzenlenen ve ülkemizin en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 22 Kasım Çarşamba akşamı benzersiz bir müzik ziyafetine sahne oldu.
23.11.2017 Kültür Sanat
Hakan Şensoy, Antalya Piyano Festivali’nde
Hakan Şensoy, Antalya Piyano Festivali’nde Antalya’da bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, dünyaca ünlü şef Hakan Şensoy yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte çellist Çağ Erçağ ve gitarist Nurkan Renda’yı ağırlayacak.
21.11.2017 Cadde