Hakim

Hakim

Son dakika hakim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hakim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hakim haber sayfamızda...

Hakim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56.404 hakim haberi bulunmuştur.
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü Adana'da Burak Acar hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisini öldürdü. Katil zanlısı için istenen ceza belli oldu.
13.05.2024 Gündem
Özgür Özel'den Soma davası açıklaması
Özgür Özel'den Soma davası açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının 10'uncu yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.
13.05.2024 Gündem
Şişli'de şoke eden anlar! Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı
Şişli'de şoke eden anlar! Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.
13.05.2024 Cadde
Topladığı kedileri iş yerinde öldürmüştü! Karar açıklandı
Topladığı kedileri iş yerinde öldürmüştü! Karar açıklandı Fatih Camisi’nin bahçesinden topladığı kedileri İzmit’teki işyerinde öldürdüğü gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet Fatih Öztürk hakkında mahkeme kararını verdi.
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinde ne var? İşte madde madde alınan kararlar
Kamuda tasarruf paketinde ne var? İşte madde madde alınan kararlar Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıda açıkladı.
13.05.2024 Ekonomi
Kim Milyoner Olmak İster'de duygusal anlar! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı
Kim Milyoner Olmak İster'de duygusal anlar! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması hüzünlü anlara sahne. 6 Şubat 2023 depremini yaşayan ve enkazda hem ailesini hem de bacağını kaybeden yarışmacı Aylin Karakuş, hikayesiyle sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na duygusal anlar yaşattı. İmirzalıoğlu'nun ağlayarak yarışmacıya sarıldığı anlar, stüdyoda büyük bir alkışla karşılandı.
13.05.2024 Cadde
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi korkulan olmadı
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi korkulan olmadı Sarı-kırmızılı takımda Fatih Karagümrük maçı öncesi tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırındaydı.
13.05.2024 Galatasaray
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı!
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı! Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karlıya geldi. 5 gollü müthiş düelloya sahne olan maçta Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla bir ilki yaşadı.
12.05.2024 Galatasaray
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı!
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı! Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Adana Demirspor, Gaziantep FK'ya 6-1 mağlup oldu.
12.05.2024 Adana Demirspor
Misli'de Fenerbahçe ve Galatasaray maçları heyecanı!
Misli'de Fenerbahçe ve Galatasaray maçları heyecanı! Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde kimler var? Galatasaray'a şampiyonluk için ne lazım? Süper Lig iddaa oranları, son haberler, istatistikler...
12.05.2024 Futbol
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an Yunan Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, dünyanın takdirle izlediği şekilde hem bölgemizde hem dünyanın değişik coğrafyalarında nasıl barışın kök salması için çabalıyorsak, Ege Denizi'nin iki yakasında da barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız." dedi.
12.05.2024 Haberler
Sarı ışıkta geçip İrem'in ölümüne neden olan sürücü için istenen ceza belli oldu
Sarı ışıkta geçip İrem'in ölümüne neden olan sürücü için istenen ceza belli oldu Adana’da, otomobiliyle kırmızı ışığa yakalanmamak için sarıda geçip, yaya yolunda çarptığı İrem Alper'in (22) ölümüne, ablası Gizem Alper'in (24) yaralanmasına neden olan Ramazan Kılınç (22) hakkında, 15 yıla kadar hapis ile cezalandırılması için dava açıldı.
12.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı
Bakan Özhaseki açıklamıştı! Engellenen kentsel dönüşüm töreninin görüntüsü ortaya çıktı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, Hatay'da depremde büyük yıkım yaşanan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün 2017'de ikna çabalarına rağmen engellendiğini söylediği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde Bakan Özhaseki'nin, "Evlerimizi sağlıklı yapmamız lazım. Kentsel dönüşüm, bir ihtiyaç. Rızanız olmadan adım atılmayacaktır" dediği duyuldu. Depremde 2 mahallede, aralarında Özhaseki'nin ikna etmeye çalıştıkları da olan 2 bin 100 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
12.05.2024 Ekonomi
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an Yunan Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, dünyanın takdirle izlediği şekilde hem bölgemizde hem dünyanın değişik coğrafyalarında nasıl barışın kök salması için çabalıyorsak, Ege Denizi'nin iki yakasında da barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız." dedi.
12.05.2024 Gündem
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali!
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali! Carlo Ancelotti bugünkü Granada maçı için rotasyon yapacağını söyledi, Arda Güler’in geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk 11’de sahaya çıkması beklentisi oluşturdu.
11.05.2024 İspanya La Liga
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta 2 bloğu yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’nin müteahhidi tutuklu Ahmet Kara, hakim karşısına çıktı. O dönem Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdür de olan ve ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 22.5 yıla kadar hapsi istenen Kara, binanın ana taşıyıcı unsurlarından 4 yıl önce vefat eden fenni mesul inşaat mühendisi Hacı Gitmiş’in sorumlu olduğunu belirterek, “Hacı Gitmiş işini layıkıyla yapmıştır. Ayrıca davaya konu binaların çap alınmasından yapı kullanım izin belgesi alınıncaya kadar 34 yerde 18 kamu görevlisinin imzaları bulunmaktadır.” dedi.
10.05.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı!
RTÜK Başkanı Şahin: Selçuk Tepeli'nin 'sığır' sözlerine inceleme başlatıldı! Selçuk Tepeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüşmesini değerlendirirken kullandığı 'sığır' süzüne inceleme başlatıldı. Konuyla ilgili RTÜK Başkanı Şahin açıklama yaptı.
10.05.2024 Gündem
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir! Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yargı eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti övmediği insanlar düşüncelerini paylaşabilir.' dedi.
10.05.2024 Gündem
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak?
Arda Güler'in sözleşmesindeki bonus maddesi ortaya çıktı! Fenerbahçe ne kadar kazanacak? Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda Arda Güler için Fenerbahçe'ye bonus maddesi ödeyip ödemeyeceği belli oldu.
10.05.2024 İspanya La Liga
Eskişehir'de baba dehşeti! Tartışma cinayetle bitti
Eskişehir'de baba dehşeti! Tartışma cinayetle bitti Eskişehir’de babası tarafından ahırda bıçaklanan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
10.05.2024 Gündem
İsmail Kartal iddiası! Dert yandı: Kimsenin yapmadığını yaptım
İsmail Kartal iddiası! Dert yandı: Kimsenin yapmadığını yaptım Süper Lig'de Galatasaray ile puan farkı açılan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yakın çevresine dert yandığı iddia edildi.
10.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım
Galatasaray'da Wilfried Zaha gelişmesi! İşte anlaşma sağladığı takım Galatasaray'ın sezon başında Fenerbahçe ile transferde yarıştığı ve bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımla yol ayrımına geldiği kaydedildi.
10.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i Belçika'da buldu
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i Belçika'da buldu Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, yeni Arda Güler'ini Belçika'da buldu.
10.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hakim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.