Harun Karacan

Harun Karacan

Son dakika Harun Karacan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Harun Karacan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Harun Karacan haber sayfamızda...

Harun Karacan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 212 harun karacan haberi bulunmuştur.
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum Eskişehir’e bir dizi ziyaretler için gelen ve konuşmasında muhalefeti eleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bugün adayım diye çıkan bazı kişiler “YPG terör örgütü değildir” diyor. Terör örgütü değildir de nedir?” dedi.
7.04.2023 Gündem
Şehit Pilot Albay Adalıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Pilot Albay Adalıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı Kahramanmaraş'ta helikopteri kalkış için yönlendirdiği sırada pervanenin çarpması sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu (50) memleketi Eskişehir’de toprağa verildi. Sevim Adalıoğlu, cenazede gözyaşları içinde şehit eşini, “Ben onsuz ne yapayım ? Ah Oğuz yaktın beni. Ah ben seni ne çok severdim” sözleriyle uğurladı.
8.03.2023 Haberler
Şehit Pilot Albay Adalıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Pilot Albay Adalıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı Kahramanmaraş'ta helikopteri kalkış için yönlendirdiği sırada pervanenin çarpması sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası Jandarma Pilot Kıdemli Albay Oğuzhan Adalıoğlu (50) memleketi Eskişehir’de toprağa verildi. Sevim Adalıoğlu, cenazede gözyaşları içinde şehit eşini, “Ben onsuz ne yapayım ? Ah Oğuz yaktın beni. Ah ben seni ne çok severdim” sözleriyle uğurladı.
8.03.2023 Gündem
Bakan Özer: En güvenli yerlerin okul binaları olduğunu göstermiş olacağız
Bakan Özer: En güvenli yerlerin okul binaları olduğunu göstermiş olacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılında artık güçlendirme çalışmalarını ülkemizin eğitim sisteminin gündeminden çıkaracağız. Türkiye'de en güvenli yerlerin okullar olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş olacağız" dedi.
6.01.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Teröre destek kesilsin, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz
Numan Kurtulmuş: Teröre destek kesilsin, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Dünyanın neresinde terör örgütü varsa, bu terör örgütlerine destek verenler, silah verenler, siyasi ve lojistik destek sağlayanlar samimiyetle bu desteklerini kessinler, 1 hafta, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz” dedi.
17.11.2022 Siyaset
Eskişehir'de şeker pancarları fabrikaya teslim edilmeye başladı
Eskişehir'de şeker pancarları fabrikaya teslim edilmeye başladı Eskişehir'de Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nda pancar sezonu açıldı. Fabrika müdürü Mehmet Yüksel, kampanya döneminde 790 bin ton şeker pancarının işlenerek yaklaşık 105 bin ton kristal şeker üretileceğini söyledi.
27.09.2022 Ekonomi
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Yurt genelinde etkinlikler gerçekleştiriliyor.
30.08.2022 Gündem
Şehit Oğuzhan Arduç memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Oğuzhan Arduç memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin tabutunun başında duygusal anlar yaşayan anne Melihat Arduç, “Yavrum hakkımı helal ediyorum sana” sözleriyle oğluna son kez seslendi.
24.06.2022 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in, Eskişehir'de vefat eden ağabeyi Ahmet Demir (73) son yolculuğuna uğurlandı.
28.02.2022 Gündem
'Geleceğe Nefes' projesinde Eskişehir'de fidanlar toprakla buluşturuldu
'Geleceğe Nefes' projesinde Eskişehir'de fidanlar toprakla buluşturuldu Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda "Milli Ağaçlandırma Seferberliği" kapsamında Eskişehir kent merkezi ve ilçelerde düzenlenen etkinlikte 117 bin fidan dikildi.
11.11.2021 Ekonomi
AK Parti'li Eroğlu: Paris İklim Anlaşması ile oturumlara söz sahibi olarak katılacağız
AK Parti'li Eroğlu: Paris İklim Anlaşması ile oturumlara söz sahibi olarak katılacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi İklim Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, "Türkiye, Paris İklim Anlaşması'nı onaylayarak önümüzdeki hafta Glasgow'da düzenlenecek 26'ncı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nda (COP26) daha güçlü olacaktır. Paris İklim Anlaşması'na yönelik özel oturumlara gözlemci değil söz sahibi olarak katılacağız" dedi.
25.10.2021 Siyaset
Prof. Dr. Orhan Oğuz, son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Orhan Oğuz, son yolculuğuna uğurlandı Eski Milli Eğitim Bakanlarından, Marmara Üniversitesi’nin kurucu rektörü Prof. Dr. Orhan Oğuz (97), yine kurucusu olduğu Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
21.10.2021 Gündem
AYM Başkanı Arslan’dan üniversiteli gençlere: Aklınızı ve beyninizi kiraya vermeyin
AYM Başkanı Arslan’dan üniversiteli gençlere: Aklınızı ve beyninizi kiraya vermeyin Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi akademik yıl açılış töreninde gençlere tavsiyelerde bulundu. Aslan, “Aklını kullanan özgür bireyler olarak, ne olursanız olun, kendiniz olun. Aklınızı ve beyninizi kimseye kiraya vermeyin. Başkalarının iradenizi sınırlamasına, sıfırlamasına ve sizi araçsallaştırmasına asla razı olmayın” dedi.
18.10.2021 Gündem
Bakan Selçuk 'Yunus Emre'yi bilir misin?' sergisinin açılışına katıldı
Bakan Selçuk 'Yunus Emre'yi bilir misin?' sergisinin açılışına katıldı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bu kadar derin manalar içeren sözleri, bu kadar kısa, öz biçimde ifade edip insanın ve insanlığın hizasını oluşturabilecek derecede vukufiyetleri içeren bir anlam iklimini oluşturabilen Yunus Emre'nin gölgesinde, Yunus Emre'nin hatırasında buluşuyor olmak ve onu anarak birtakım projeleri, işleri yapıyor olmak gerçekten özel diye düşünüyorum." dedi.
10.06.2021 Siyaset
AK Parti’nin 2023 kadroları seçildi
AK Parti’nin 2023 kadroları seçildi AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak yeni yönetim kadrosu belli oldu. Üye sayısı 50’den 75’e yükseltilen yeni MKYK’da 47 yeni isim yer aldı, 28 mevcut üye yerini korudu, 22 isim ise liste dışı kaldı. Eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım parti yönetimine girerken, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, kurulun yeni üyeleri arasında yer aldı
25.03.2021 Siyaset
SON DAKİKA: AK Parti MYK üyeleri ve görevleri açıklandı! AK Parti MKYK listesinde kimler var 2021? MKYK üyesi ne demek, açılımı nedir?
SON DAKİKA: AK Parti MYK üyeleri ve görevleri açıklandı! AK Parti MKYK listesinde kimler var 2021? MKYK üyesi ne demek, açılımı nedir? MYK üyeleri belli oldu. Hemen öncesinde MKYK listesi de açıklanmıştı. MKYK anlamı ve açılımı gündemde araştırılıyor. AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağını belirtti. AK Parti'nin MKYK ve MYK üye isimleri ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki MKYK nedir ve AK Parti MKYK üyeleri kimler? 2021 AK Parti MYK üyeleri kimler, görevleri neler?
24.03.2021 Gündem
Son dakika! AK Parti MKYK'da liste dışı kalan isimler belli oldu
Son dakika! AK Parti MKYK'da liste dışı kalan isimler belli oldu AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde, partiyi 2023 seçimlerine götürecek dönemin kadroları belirlendi. AK Parti’nin mevcut MKYK listesindeki 22 isim liste dışı kaldı.
24.03.2021 Siyaset
Son dakika: Dünyada ilk olacak! Türkiye üretecek...
Son dakika: Dünyada ilk olacak! Türkiye üretecek... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yüzde yüz yerli Ar-Ge ile rafine bor üretimi esnasında ortaya çıkan sıvı atıklardan lityum üreteceğiz. Bu yöntemle lityum üretimi Eti Maden'e özgü ve dünyada bir ilk." dedi.
26.12.2020 Ekonomi
İzmir’de enkazdan yaralı çıkarılan Sevil Ateş hayatını kaybetti!
İzmir’de enkazdan yaralı çıkarılan Sevil Ateş hayatını kaybetti! İzmir’i vuran depremde alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'nda hayatını kaybeden emekli jandarma astsubay Ramazan Ateş’in (60), enkaz altından ağır yaralı olarak çıkarılan eşi Sevil Ateş (55), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sevil Ateş, memleketi Eskişehir’in Çifteler ilçesinde, eşi Ramazan Ateş’in yanına defnedildi.
9.11.2020 Gündem
Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı
Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
29.10.2020 Gündem
15 Temmuz şehidi polisin annesi: Acısı hiç dinmiyor
15 Temmuz şehidi polisin annesi: Acısı hiç dinmiyor Fetullaçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul’da yardım etmek için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde çıkan çatışmada şehit olan Eskişehirli polis memuru Fatih Dalgıç'ın (26) annesi Asiye Dalgıç (50), oğlunun acısını yüreğinde taşıdığını söyledi. Şehit oğlunu rüyasında gördüğünden beri gözyaşı dökemediğini anlatan şehit annesi, ''Acısı hiç dinmiyor. Benim tek isteğim bunu yapanların cezalarını en ağır şekilde çekmeleri. Bizim çektiğimiz acıyı onlar çekemez ama ben çeksinler istiyorum'' dedi.
15.07.2020 Gündem
Türkiye'yi altın sektöründe "öncü" yapma hedefi
Türkiye'yi altın sektöründe "öncü" yapma hedefi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli üreticilerin çalışmalarıyla Türkiye'yi altın sektöründe öncü ülkelerden biri yapmak istediklerini bildirdi.
14.11.2019 Ekonomi
İsmail Demir: Türkiye motor yolculuğunda başarılı olacaktır
İsmail Demir: Türkiye motor yolculuğunda başarılı olacaktır Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi konusunda kamuoyunda en çok soruların sorulan sorulardan birinin motor olduğunu belirterek, "Türkiye 20 yıl önce motor yapımına başladı ancak başaramadı diye bir şey yok. Türkiye'nin motor yolculuğu başlamış bulunuyor. Bunun 4-5 yıllık geçmişi de olabilir. Bu yolculukta inşallah başaracağız." dedi.
29.07.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası mücadelesi kapsamında Moldova ile mücadele etti.   Yeni Eskişehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan maçı izlemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Eskişehir'e geldi.   Maçın ikinci yarısına yetişen ve mücadeleyi stattan izleyen Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay ve diğer isimler eşlik etti.   Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güzel bir galibiyet. Şenol hocanın 2'de 2 tahmini tutmuş durumda. Takımın gol yemeden gol atması önemli bir gidiş. 6 gol attılar. Bugün daha da farklı olabilirdi. İyi bir fikstür var. Fransa-İzlanda maçı var. Temennimiz, arzumuz, inşallah bu gidiş böyle devam eder.Takımımız maşallah iyi. Ben ikinci yarıda yetiştim. Allah nazardan saklasın. Hocamızı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.
25.03.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım ile Moldova arasında Eskişehir’de oynanan 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçını izledi.
1.07.2020 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Harun Karacan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.