Hasan Çavuşoğlu

Hasan Çavuşoğlu

Son dakika hasan çavuşoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasan çavuşoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasan çavuşoğlu haber sayfamızda...

Hasan Çavuşoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.095 hasan çavuşoğlu haberi bulunmuştur.
Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık
Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Alanyaspor
Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan hakem tepkisi: Sonuca direkt etki etti
Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan hakem tepkisi: Sonuca direkt etki etti Alanyaspor Başkan Hasan Çavuşoğlu, geçen pazar Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe maçına ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulundu.
14.02.2024 Alanyaspor
Ui-jo Hwang Alanyaspor'da! 'Geç bile kaldım'
Ui-jo Hwang Alanyaspor'da! 'Geç bile kaldım' Premier Lig takımlarından Nottingham Forest forması giyen Ui-jo Hwang, Alanyaspor'a transfer oldu. Güney Koreli futbolcu, "Bir an önce takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Geç bile kaldığımı hissediyorum." dedi.
6.02.2024 Alanyaspor
Fatih Tekke: Burada olmamızın sebebi var
Fatih Tekke: Burada olmamızın sebebi var Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, imza töreninde açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Alanyaspor
Alanyaspor, Ömer Erdoğan ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı
Alanyaspor, Ömer Erdoğan ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Sivasspor maçının ardından istifa eden Ömer Erdoğan ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.
29.10.2023 Alanyaspor
Ömer Erdoğan: İnşallah hedefimize ulaşırız
Ömer Erdoğan: İnşallah hedefimize ulaşırız Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
6.10.2023 Alanyaspor
Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızı için geri sayımda! Başkan resmen açıkladı
Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızı için geri sayımda! Başkan resmen açıkladı Nicolas Pepe transferiyle dikkatleri üzerine çeken ve transfer döneminin son günlerinde vites artıran Trabzonspor'un bir transferi daha bitirme noktasına geldiği ortaya çıktı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'de forma giyen genç oyuncunun transferi konusunda görüşmelerde ilerlediği aktarıldı.
14.09.2023 Trabzonspor
Alanyaspor, Eren Altıntaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı
Alanyaspor, Eren Altıntaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı Eskişehirspor altyapısında yetişen Eren Altıntaş, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la anlaşma sağladı.
7.08.2023 Alanyaspor
Alanya'ya gelen gurbetçi genç eli sopalı 6 kişiye böyle direndi!
Alanya'ya gelen gurbetçi genç eli sopalı 6 kişiye böyle direndi! Tatilini Alanya'da geçiren gurbetçi genç 6 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kafasına ve vücuduna sopalarla üst üste darbeler alan gurbetçi genç, buna rağmen uzun süre karşı tarafa direndi.
5.08.2023 Gündem
Alanyaspor, Volendam ile yenişemedi
Alanyaspor, Volendam ile yenişemedi Corendon Alanyaspor, Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında FC Volendam ile 1-1 berabere kaldı.
1.08.2023 Alanyaspor
Süper Lig ekibi Alanyaspor, stoper Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Süper Lig ekibi Alanyaspor, stoper Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törende, Kosovalı milli stoper Fidan Aliti kendisini 3 yıllığına turuncu yeşilli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
25.07.2023 Futbol
Alanyaspor'dan savunmaya takviye
Alanyaspor'dan savunmaya takviye Süper Lig ekibi Alanyaspor, stoper Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
25.07.2023 Alanyaspor
Joao Novais yeniden Alanyaspor’da
Joao Novais yeniden Alanyaspor’da Alanyaspor, 2021-2022 sezonunda takımda kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Joao Pedro Barradas Novais ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
11.07.2023 Alanyaspor
Alanyaspor, kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı kadrosuna kattı
Alanyaspor, kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı kadrosuna kattı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
4.07.2023 Alanyaspor
Alanyaspor, 3 Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı
Alanyaspor, 3 Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Brezilyalı 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.
4.07.2023 Alanyaspor
Alanyaspor'da 3 imza birden! Resmen açıklandı
Alanyaspor'da 3 imza birden! Resmen açıklandı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Richard Coelho, Carlos Eduardo ve Eduardo Bauermann'i kadrosuna kattığını açıkladı.
3.07.2023 Alanyaspor
Mehmet Büyükekşi ile dört yıl daha
Mehmet Büyükekşi ile dört yıl daha Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulu dün yapıldı, seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi tekrardan başkanlığa seçildi. Dört yıl daha koltukta oturacak olan Büyükekşi, “Türk futboluna ortak aklı hakim kıldık. Türk futbolu için doğru ve yararlı olanı adil, şeffaf ve tarafsız bir yönetim anlayışı ile hayata geçirdik” dedi.
23.06.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir Gelirler ve harcamalar konusunda transfer makasının açıldığını belirten Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Bu süreç böyle devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir. Yayın gelirlerinin artması lazım. Gelirlerin artması için marka değerinin yükselmesi lazım. Marka değerinin yükselmesi için kurulların hakem kararlarının ve federasyonun denetim mekanizmasını çok sıkı takip etmesi lazım" dedi.
22.06.2023 Ankaragücü
PFDK kulüplere ceza yağdırdı
PFDK kulüplere ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 4 Ağustos 2022-13 Haziran 2023 tarihleri arasında yapmış olduğu 68 toplantıda futbol disiplin talimatlarına aykırı davranan, 125 profesyonel takıma ceza yağdırdı. 128 profesyonel takım içerisinde 125 takım toplam 49 milyon 717 bin 350 TL ceza yerken, üç takım ceza almadan sezonu tamamladı. 2'nci Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, 3'üncü Lig'de ise Beyoğlu Yeni Çarşıspor ve Malatya Arguvanspor hiç ceza yemeyen kulüpler oldu.
20.06.2023 Süper Lig
Ömer Erdoğan: Çok riskli bir bölgede bulunuyoruz
Ömer Erdoğan: Çok riskli bir bölgede bulunuyoruz Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile anlaşma sağlayan Ömer Erdoğan, imza töreninde açıklamalarda bulundu.
22.04.2023 Alanyaspor
Ersun Yanal'ı şoke eden ayrılık kararı! Galatasaray maçı sonunu getirdi
Ersun Yanal'ı şoke eden ayrılık kararı! Galatasaray maçı sonunu getirdi Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray'a kendi evinde 4-1 mağlup olan Alanyaspor'da kurmaylar flaş bir karara imza attı. Ersun Yanal ile yolların ayrılması kararı alındığı ifade edildi.
19.04.2023 Alanyaspor
PFDK açıkladı! Jorge Jesus'un cezası belli oldu
PFDK açıkladı! Jorge Jesus'un cezası belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Jorge Jesus'a 1 maçtan men cezası verdi. Portekizli teknik direktör, Beşiktaş derbisinde takımının başında yer alamayacak.
23.03.2023 Süper Lig
Ali Koç, Dursun Özbek ve Jorge Jesus PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Jorge Jesus PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Jorge Jesus da dahil olmak üzere Süper Lig'den birçok başkan, yönetici ve teknik adam PFDK'ya sevk edildi.
22.03.2023 Süper Lig
Hasan Çavuşoğlu: Türk futbolu da Türk hakemleri de baskı altında
Hasan Çavuşoğlu: Türk futbolu da Türk hakemleri de baskı altında Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Türkiye'de zaten futbolu 4 büyükler yönetiyor. Onlar ne derse o oluyor. Hep kaos yaratma içerisine giriyorlar. Sürekli Türk futbolu da Türk hakemleri de baskı altında" dedi.
20.03.2023 Alanyaspor
Alanyaspor, Başakşehir'i tek golle geçti!
Alanyaspor, Başakşehir'i tek golle geçti! Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Alanyaspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Müsabakayı Alanyaspor 1-0'lık skorla kazandı.
4.03.2023 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.