Hayatı

Hayatı

Son dakika hayatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hayatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hayatı haber sayfamızda...

Hayatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 79.060 hayatı haberi bulunmuştur.
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Gündem
Avusturalya’da acı manzara: 160 pilot balina kıyıya vurdu, 28’i öldü
Avusturalya’da acı manzara: 160 pilot balina kıyıya vurdu, 28’i öldü Avustralya'da yaklaşık 160 pilot balina kıyıya vurdu, balinalardan 28’inin öldüğü tespit edildi.
26.04.2024 Dünya
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
'2,5 ayda 100 binin üzerinde kadın istihdamı sağladık'
'2,5 ayda 100 binin üzerinde kadın istihdamı sağladık' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “9 Şubat’ta başlattığımız İş Pozitif’te yaklaşık 2,5 ayda 100 binin üzerinde kadının istihdamını sağladık” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Bursa'da otomobil, tarlaya uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bursa'da otomobil, tarlaya uçtu! Ölü ve yaralılar var Bursa’da tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Samet Öz (34) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.04.2024 Gündem
Ahu Tuğba, ABD'de trafik kazası geçirdi!
Ahu Tuğba, ABD'de trafik kazası geçirdi! Kızıyla birlikte Amerika'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan ünlü ismin kaburgalarının kırıldığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.
26.04.2024 Cadde
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Haberler
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi!
Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi! Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, bir süredir 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile aşk yaşamasıyla konuşuluyordu. İkilinin ilişkisi, geçtiğimiz akşam belgelendi. Etiler'de görüntülenen ünlü çiftten Şakrak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.04.2024 Cadde
Sürüler halinde karaya vurdular
Sürüler halinde karaya vurdular Avusturalya’nın Batı Avustralya Eyaleti’ndeki Toby’s Inlet Plajı’nda dün 100’den fazla pilot balin kıyıya vurdu.
26.04.2024 Dünya
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu
Diyarbakır'da korkunç olay! Yolcu koltuğunda gördüğü annesini tabancayla vurdu Diyarbakır'da S.D. (17), cadde üzerinde bir otomobilin yolcu koltuğunda gördüğü annesi B.D.'yi (35) tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, şüpheli S.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada Adana'da, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düşen Hatice S., ağır yaralandı. Kadının düştüğü o anlar ise otobüsün araç içi kamerası tarafından kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti Edirne'de feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü önce bir araca ardından süratle duvara çarptı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller
Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Sağanak ve çamur geliyor! İşte o iller Meteoroloji yeni hava durumu haritasını yayımladı. Toz taşınımı geliyor. Sağanak yağmur ile birlikte çamur yağacağı belirtildi. Peki çöl tozu ne kadar sürecek? İşte merak edilen detaylar...
25.04.2024 Gündem
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum Trabzon'da otobüs firması grup başkanı Murat Seymen'i (46) tabanca ile vurarak yaralayan Y.C.K. (23), yayla evinde yakalandı. Şüpheli, sorgusunda, "Ters bakıp, ileri geri, ters konuştuğu için ateş edip, vurdum" dedi.
25.04.2024 Gündem
İklim Krizi: Filipinler'de aşırı sıcaklarda altı kişi öldü
İklim Krizi: Filipinler'de aşırı sıcaklarda altı kişi öldü Filipinler Sağlık Bakanlığı aşırı sıcaklara bağlı sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan 34 kişiden altısının hayatını kaybettiğini açıkladı.
25.04.2024 Dünya
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaralanan vatandaşlardan 1'i kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2 kişinin tedavisi devam ederken, kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Anne öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Anne öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor. Öte yandan feci kazanın boyutu ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Ümraniye’de kaza yapan araca motosikletli kurye çarptı: 2 yaralı
Ümraniye’de kaza yapan araca motosikletli kurye çarptı: 2 yaralı Ümraniye’de, bariyerlere çarpan hafif ticari araca arkadan gelen motosikletli kurye çarptı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Haberler
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Hayatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.