Hendek

Hendek

Son dakika Hendek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hendek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hendek haber sayfamızda...

Hendek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.322 hendek haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı'
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sakarya programı kapsamında iftarda düzenlenen Hendek Belediyesi'nin Kent Merkezi Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Özhaseki, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekilleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.
18.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bugün yine İsrail, mübarek ramazanda bir ailenin üzerine bomba atıyor ve 36 Filistinli maalesef şehit edildi. Aylardır dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşanmaya devam ediyor. Ama buna ses çıkarabilen sadece Türkiye var, Recep Tayyip Erdoğan var. Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari Mitingi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik" dedi ve istihdam müjdesini duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Mide bulandıran itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı
Mide bulandıran itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan ve daha öncesinde “evcil hayvanı kasten öldürmekten” suç kaydı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki şahıs, etlerin sucuk yapılarak Düzce’de piyasaya sürüleceğini itiraf etti.
15.03.2024 Haberler
Mide bulundarın itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı
Mide bulundarın itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan ve daha öncesinde “evcil hayvanı kasten öldürmekten” suç kaydı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki şahıs, etlerin sucuk yapılarak Düzce’de piyasaya sürüleceğini itiraf etti.
15.03.2024 Gündem
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur'
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur' Marmara Bölgesi ile Bursa'nın depremsel açıdan en tehlikeli bölgelerden biri olduğuna dikkat çekildi, yeni fay hattı işaret edildi.
14.03.2024 Haberler
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur'
Bursa'da yeni gömülü fay hattı! 'İkisi aynı anda kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur' Marmara Bölgesi ile Bursa'nın depremsel açıdan en tehlikeli bölgelerden biri olduğuna dikkat çekildi, yeni fay hattı işaret edildi.
14.03.2024 Gündem
İslam tarihinde Ramazan
İslam tarihinde Ramazan İslam tarihinde birçok önemli hadise de Ramazan ayında gerçekleşti. Mekke ve Endülüs’ün Fethi, Bedir Savaşı bu önemli olaylardan bazıları.
10.03.2024 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! Kar yine İstanbul'un kapısına dayandı
Meteoroloji uyarmıştı! Kar yine İstanbul'un kapısına dayandı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarları sonrasında etkisini gösteren kar yağışı Sakarya’nın Hendek ve Kocaeli’nin Kartepe ilçelerinin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
6.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davanın karar duruşması, ertelendi. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, davanın seçimlerin sonrasına ertelenmesine tepki gösterdi.
29.02.2024 Gündem
Bursa’da 19. yüzyıldaki üç yıkıcı depremin sebebi: 7 büyüklüğünde deprem üretebilecek fay keşfedildi
Bursa’da 19. yüzyıldaki üç yıkıcı depremin sebebi: 7 büyüklüğünde deprem üretebilecek fay keşfedildi Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin ortak çalışmasında, Bursa’da daha önceki fay haritalarında yer almayan aktif bir fay hattı keşfedildi.
24.02.2024 Gündem
Depremlere dikkat çekti! 'Bölgede kuzey-güney yönlü bir sıkışma var' deyip...
Depremlere dikkat çekti! 'Bölgede kuzey-güney yönlü bir sıkışma var' deyip... Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Afet Yönetimi ve Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Hakkari'de sık görülen depremlere değinerek, yaz aylarında kapsamlı bir çalışma yapılacağını belirtti.
13.02.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak Altay’ı 4-0 yenerek hem derbi zaferi yaşayan hem de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Stoilov’un gelişi, takımdaki görünüm ve oyun alanındaki dönüşüm keyifle izleniyor. Bu koşullar Göz Göz’ü Süper Lig’e taşır’’ dedi.
7.02.2024 1.Lig
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor Maddi sıkıntılar ve ailevi sebeplerden dolayı okula gidemeyen kadınlar, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'ndeki okuma ve yazma kursunda eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyorlar.
1.02.2024 Eğitim
Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı Sakarya’nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu şehit olan 13 yıllık polis Cengiz Parlak (36), memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi.
28.01.2024 Haberler
Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı Sakarya’nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu şehit olan 13 yıllık polis Cengiz Parlak (36), memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi.
28.01.2024 Gündem
Polislerin içinde bulunduğu otomobil TIR'a çarptı
Polislerin içinde bulunduğu otomobil TIR'a çarptı Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu otomobil, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde TIR'a çarptı. Otomobilde bulunan 3 polis memurundan 1'i hayatını kaybetti, 2'si ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.01.2024 Haberler
Polislerin içinde bulunduğu otomobil TIR'a çarptı! 1 şehit, 2 yaralı
Polislerin içinde bulunduğu otomobil TIR'a çarptı! 1 şehit, 2 yaralı Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu otomobil, TEM Otoyolu Sakarya geçişinde TIR'a çarptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Bakan Tekin özel eğitim anaokulu açılışına katıldı
Bakan Tekin özel eğitim anaokulu açılışına katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nın ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.
28.12.2023 Gündem
Sakarya'da kaçak göçmen operasyonu
Sakarya'da kaçak göçmen operasyonu Sakarya'da 3 araçta, Suriye ve Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmen yakalandı. Daha sonra göçmenleri Türkiye'ye soktuğu tespit edilen organizatörlere yönelik operasyon düzenlendi.
27.12.2023 Gündem
Sınır hattında 10 kilometreden tespit
Sınır hattında 10 kilometreden tespit Tuğgeneral Serkan Bircan, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Göç ve Uyum Alt Komisyonu'nda milletvekillerine sınır güvenliğine ilişkin bilgi verdi. 
24.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Kocaeli'nde korkunç kaza! Otomobil bariyerlere saplandı: 2 ölü, 1 yaralı
Kocaeli'nde korkunç kaza! Otomobil bariyerlere saplandı: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan otomobildeki anne Ayşe (66) ve oğlu Fatih Malkoç (26) hayatını kaybetti, baba Saadettin Malkoç (64) ise yaralandı.
18.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hendek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.