Hesaplar

Hesaplar

Son dakika Hesaplar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hesaplar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hesaplar haber sayfamızda...

Hesaplar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.631 hesaplar haberi bulunmuştur.
Teleferik kazasına ilişkin raporda çelişki
Teleferik kazasına ilişkin raporda çelişki Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem
Karadeniz'de kritik randevu! Trabzonspor'da hedef 3 puan
Karadeniz'de kritik randevu! Trabzonspor'da hedef 3 puan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında bugün Samsunspor’un konuğu olacak. Ligde 3. sıraya yerleşen bordo-mavili takım, Karadeniz derbisinden galibiyetle ayrılarak yükselişini devam ettirmek istiyor.
4.05.2024 Trabzonspor
Mevduatta stopaja artış
Mevduatta stopaja artış Türk Lirası mevduatlara uygulanan gelir vergisi stopaj oranı artırıldı.
2.05.2024 Ekonomi
TL mevduatta stopaj oranları değişti
TL mevduatta stopaj oranları değişti Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi. Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile altı aya kadar vadeli hesaplarda stopaj yüzde 7,5 olarak uygulanacak.
1.05.2024 Uzmanpara
Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi
Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Türk lirası mevduata uygulanan stopaj oranları güncellendi. Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile altı aya kadar vadeli hesaplarda stopaj yüzde 7,5 olarak uygulanacak.
30.04.2024 Ekonomi
Sapık medyuma gözaltı kararı: 'Benim utanmam yok' deyip kameralar önünde bunu yaptı
Sapık medyuma gözaltı kararı: 'Benim utanmam yok' deyip kameralar önünde bunu yaptı Mardin'in Midyat ilçesinde sosyal medyada kendisini ‘medyum’ olarak tanıtıp, ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia eden, canlı yayında tartıştığı kişilerin, kişisel verilerini paylaşarak tehdit ve küfürler savurarak, cinsel organını gösterdiği öne sürülen 'Yusuf Murat 'adını kullanan Yusuf Y. hakkında, gözaltı kararı verildi. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
30.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Rafa Silva bombası! Yeni transfer teklifi ortaya çıktı
Galatasaray'dan Rafa Silva bombası! Yeni transfer teklifi ortaya çıktı Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, yıldız futbolcunun transferi için düğmeye bastı.
29.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılıyor! 2 Avrupa devi peşinde
Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılıyor! 2 Avrupa devi peşinde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibindeki macerası sona doğru yaklaşıyor. Milli yıldızın geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
29.04.2024 Fransa Ligue 1
Fenerbahçe'den Liverpool'lu yıldıza teklif! Sağlık raporları istendi
Fenerbahçe'den Liverpool'lu yıldıza teklif! Sağlık raporları istendi Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınında yer alan habere göre sarı-lacivertli kulüp, Liverpool'un tecrübeli oyuncusuna teklif yaptı. İşte detaylar...
29.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer etmek istemişti, Barcelona imzayı attırdı!
Fenerbahçe transfer etmek istemişti, Barcelona imzayı attırdı! Sarı-lacivertli kulübün yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu ile La Liga devinin 2 yıllık ön sözleşme yaptığı aktarıldı.
29.04.2024 Fenerbahçe
Rize'de gerginlik! İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile diyaloğunu anlattı: O insanı biliyorum, o düzelmez!
Rize'de gerginlik! İlhan Palut, Emre Belözoğlu ile diyaloğunu anlattı: O insanı biliyorum, o düzelmez! Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonunda gerginlik yaşandı. Karadeniz ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, Ankaragücü teknik patronu Emre Belözoğlu ile arasındaki geçen diyaloğu anlattı.
29.04.2024 Rizespor
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'e liste hücumu!
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'e liste hücumu! Galatasaray’da yeniden adaylığını açıklayan Başkan Dursun Özbek’e yaklaşan kongre öncesi büyük baskı var. İki sene önce çok sıkıntılı bir tablo devralan ve yönetim kurulu listesini oluşturmakta zorlanan Özbek bu kez yoğun ilgi nedeniyle zorlanıyor.
29.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de hesaplar altüst oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı, savunma hattı değişti
Fenerbahçe'de hesaplar altüst oldu! İsmail Kartal'dan Krunic kararı, savunma hattı değişti Fenerbahçe, Süper Lig’de Beşiktaş derbisini kazandı, fakat ilk 11’in değişilmez isimlerinden İsmail Yüksek’i kaybetti. İsmail’in yerine yabancı bir ismin ilk 11’de olması, ‘üç Türk oyuncu’ kuralı nedeniyle de sıkıntı yaratacak.
29.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Aylık bazda enflasyon oranımız giderek düşecek. Yıllık bazda ise yılın ikinci yarısında hızlı düşüşü göreceğiz. Enflasyon bizim temel önceliğimiz. Vatandaşın sorunu ne ise bizim de sorunumuz odur." dedi.
28.04.2024 Ekonomi
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül
Harvard’dan Türk fizikçinin keşfine ödül Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığına dair gizemi ortaya çıkardığı keşfiyle Harvard Üniversitesi tarafından “Gertrude ve Maurice Goldhaber” ödülüne layık görüldü.
21.04.2024 Eğitim
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Hesaplar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.