Bir damlası bile yeter! İbn-i Sina'nın önerdiği mis kokulu lavantanın mucizesi
Bir damlası bile yeter! İbn-i Sina'nın önerdiği mis kokulu lavantanın mucizesi Birçok bitki ve baharatın yağları kişisel bakımda ya da sağlıklı yaşam programları içinde kullanılıyor. Gün geçtikçe faydalarıyla gündeme gelen bu yağların en güzel kokulu Lavanta ise bambaşka şekilde hayatınızı etkiliyor. Lavanta yağının birkaç mucize faydası ve kullanım alanı ise haberimizde.
22.09.2023 Genel Sağlık
İbni Sina Kimdir? İbni Sina (Avicenna) Hayatı, Eserleri Ve Sözleri
İbni Sina Kimdir? İbni Sina (Avicenna) Hayatı, Eserleri Ve Sözleri Tıp ilminin bugünlere gelmesinde şüphesiz İbni Sina'nın payı oldukça fazladır. İbni Sina Türk ve İslam filozofu unvanı ile tarihe adını yazdırmıştır. Sadece kendi döneminde değil kendinden sonraki döneme de çalışmaları ile ışık tutmuştur. İbni Sina kimdir? İbni Sina (Avicenna) hayatı, eserleri ve sözleri ile ilgili bilgileri derledik.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Temas sıfıra iniyor! Türkiye'de ilk kez Ankara'da açıldı
Temas sıfıra iniyor! Türkiye'de ilk kez Ankara'da açıldı Hasta ve sağlık çalışanı temasını sıfıra indiren Türkiye'nin ilk 'Akıllı Covid-19 Test Merkezi' Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde hizmete girdi.
13.01.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal açıklaması CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Baykal'ı hastanede ziyaret etti. Baykal'ın son durumu ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Sabah saat 05.19'da özel şoförünü arıyor, önce özel bir hastaneye sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne hastanesine getiriliyor. Kısa zamanda müdahale ediliyor ve Sayın Baykal, sağlıklı bir yapıya kavuşuyor. Kendisi ile az önce görüştüm. Konuşuyor. Önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Bütün hekim arkadaşlara yürekten teşekkür ediyoruz. Hiçbir vatandaşım merak etmesin, Deniz bey sağlıklı, konuşuyor. Sol ayağında ve kolunda bazı tıbbi açıdan sorun olduğu söylenmekle birlikte, hekimle uyardığı zaman sol ayağını oynatır" dedi.
11.09.2019 Haberler