Son dakika: Zelenskiy ile Türkiye'de görüşecek mi? Putin ne dedi? İbrahim Kalın açıkladı...
Son dakika: Zelenskiy ile Türkiye'de görüşecek mi? Putin ne dedi? İbrahim Kalın açıkladı... Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Volodimir Zelenskiy ile Vladimir Putin'i bir araya getirmek için arabuluculuk teklifinde bulunduğunu belirterek, "Zelenskiy bu teklife açık ama Putin, pozisyonların yeteri kadar yakın olmadığını, liderler düzeyinde gerçekleşecek bir görüşme için müzakere heyetinin çalışmalarının tamamlanması gerektiği kanaatinde" dedi. NATO zirvesiyle ilgili açıklama yapan Kalın, " Bütün çabamız bu savaşın daha da uzamadan sonlandırılması, ABD Başkanı ve zirveye katılacak liderlerle ikili görüşmeleri olacak." ifadelerini kullandı.
21.03.2022 Gündem
Sözcü Kalın: Peygamber Efendimize dil uzatanlar iki dünyada da hüsrandadır
Sözcü Kalın: Peygamber Efendimize dil uzatanlar iki dünyada da hüsrandadır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Peygamber Efendimiz güzel ahlakın, erdemin ve merhametin timsalidir. O'na dil uzatanlar iki dünyada da hüsrandadır" dedi.
28.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatı'nda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni etti.
25.08.2019 Siyaset