Ramazana özel, il dışından bile talep yağıyor! Tanesi 10 TL
Ramazana özel, il dışından bile talep yağıyor! Tanesi 10 TL Erzincan’ın yöresel lezzetlerinden olan, kavrulmuş un ve yağlı hamurdan yapılan tandır ketesi, tok tutması nedeniyle özellikle sahur sofralarından eksik olmuyor. Ketenin fiyatı ise fırınlarda 10 TL'den satışa sunuluyor.
3.04.2022 Ekonomi
Öğretmenler hafta sonu il dışına çıkabilir mi? Özel araçla iller arası seyahat yasak mı, şehirler arası yasak var mı?
Öğretmenler hafta sonu il dışına çıkabilir mi? Özel araçla iller arası seyahat yasak mı, şehirler arası yasak var mı? Öğretmenler sokağa çıkma yasağından muaf mı? sorusuna yanıt aranıyor. Koronavirüs önlemleri neticesinde şehirler arası seyahat kısıtlaması da yeniden gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle iller arası seyahat kısıtlaması ve muaf olanlar belirlenmişti. MEB'e bağlı okulların kademeli olarak 15 Şubat'ta açılması kararı ile öğretmenlere hafta sonu seyahat yasağı merak konusu oldu. Öğretmenler sokağa çıkma yasağında il dışına çıkabilir mi?
11.02.2021 Gündem
İl dışı atama sonuçları belli oldu mu? MEBBİS sonuç sorgulama linki
İl dışı atama sonuçları belli oldu mu? MEBBİS sonuç sorgulama linki Milli Eğitim Bakanlığı bugün il dışı atama sonuçlarını ilan edecek. Fakat şu saate kadar sonuçlar açıklanmış değil. Hal böyle olunca her geçen saat 'İl dışı atama sonuçları açıklandı mı?' sorusu yoğunlaşıyor. Peki herhangi bir duyuru var mı?
11.08.2020 Gündem