İlk Defa

İlk Defa

Son dakika ilk defa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilk defa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilk defa haber sayfamızda...

İlk Defa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.613 ilk defa haberi bulunmuştur.
Aslı Kalaç'tan Melissa Vargas cevabı! 'Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor'
Aslı Kalaç'tan Melissa Vargas cevabı! 'Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor' A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Aslı Kalaç, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu.
13.05.2024 Voleybol
Ertuğrul Sağlam'dan bir ilk! 'Benim evim burası'
Ertuğrul Sağlam'dan bir ilk! 'Benim evim burası' Sakaryaspor yenilgisi sonrası tekrar Kocaelispor'un başına getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam kariyerinde bir ilke imza attı.
13.05.2024 1.Lig
İzmir’e 2 kruvaziyer gemisi geldi
İzmir’e 2 kruvaziyer gemisi geldi İzmir Alsancak Limanı, uzun bir aradan sonra 2 kruvaziyer gemisine ev sahipliği yaptı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, ‘Uzun yıllardan sonra ilk defa iki tane gemi İzmir Limanı'na aynı anda geldi. Bir gemide yaklaşık 3 bin 567, diğerinde de bin 194 tane yolcumuz var. Bu sene İzmir Limanı özelinde düşünürsek yaklaşık 100 bin yolcuyu çok rahat bir şekilde geçeceğiz” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
G.Saray ve F.Bahçe maçlarında gol kararları doğru mu? Eski hakemler açıkladı!
G.Saray ve F.Bahçe maçlarında gol kararları doğru mu? Eski hakemler açıkladı! Süper Lig'deki zirve yarışında Fatih Karagümrük - Galatasaray, Fenerbahçe - Kayserispor maçları oynandı. Müsabakaların tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
13.05.2024 Galatasaray
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler'
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler' Süper Lig'in 36'ncı haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın puan kaybetmediği haftada puan farkı 6 olarak korundu. Milliyet Gazetesi yazarları, karşılaşmayı ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Beklenmedik eleme
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Beklenmedik eleme Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
13.05.2024 Cadde
‘Hocam yapay zekâ değil ben yaptım’
‘Hocam yapay zekâ değil ben yaptım’ Yapay zekâyla yapılan ödevlere savaş açan hocalar, tespit programlarıyla intihal bulmaya çalışıyor. Ancak bu programlar yanlış sonuç verebiliyor. Eğitimciler ödev şeklinin değiştirilmesi önerisinde bulunuyor.
12.05.2024 Eğitim
Alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu! Polise ilginç soru
Alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu! Polise ilginç soru Aksaray’da direksiyon başına alkollü geçen sürücü polislere yakalanıp ehliyetine el konulunca adeta hayrete düşerek, “Nasıl yapacağız?” diye polis memuruna gülerek sordu.
11.05.2024 Gündem
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu
Survivor'da bir ilk! 3. ve 4. eleme adayı aynı gün belli oldu Survivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu ve Mavi Takım'dan bir isim oylama ile gitme adayı oldu bir isim de performansa göre belirlendi. İşte detaylar...
11.05.2024 Cadde
‘Yenilenebilir enerji bizi AB’ye bağlar’
‘Yenilenebilir enerji bizi AB’ye bağlar’ Dünyanın lider ve en geniş kapsamlı çevre ve karbon piyasaları konferansı Carbon Forward, iklim ve sürdürülebilirlik paydaşlarını ilk defa Türkiye’de İzmir’de bir araya getirdi.
11.05.2024 Ege
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar!
Mustafa Gürsel: Arkamızdan sürekli anneme bile küfrediyorlar! Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor maçından sonra konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Türkiye Kupası finali açıklaması! Trabzonspor'la ortak düşünce Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından konuştu.
11.05.2024 Beşiktaş
Kayserispor'u taşıyan uçağa yıldırım isabet etti! Burak Yılmaz: Çoğu oyuncumuz uçağa binmek istemedi
Kayserispor'u taşıyan uçağa yıldırım isabet etti! Burak Yılmaz: Çoğu oyuncumuz uçağa binmek istemedi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Kayserispor'un uçağına yıldırım isabet ettiği öğrenildi. Gerekli testlerin yapılmasının ardından yeniden havalanan kafile, İstanbul'a ulaştı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, İstanbul'da açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Kayserispor
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Haberler
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı
Beyoğlu’nda park halindeki 11 aracın lastiği patlatıldı Beyoğlu'nda bir kişi kaldırım üzerinde park halindeki 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı.
11.05.2024 Gündem
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır'
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır' Volkan Severcan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Zero Tuna' karakterini canlandırarak hafızalara kazınan oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Severcan, ikinci torunu için heyecanla gün saydığını da belirtti.
11.05.2024 Cadde
Aktif büyüklüğü 3 trilyonu aştı
Aktif büyüklüğü 3 trilyonu aştı VakıfBank, 2024’ün ilk çeyreğinde 15 milyar 588 milyon TL brüt, 12 milyar 23 milyon TL net kâr elde etti.
11.05.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta"
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TRTHaber'de evlilik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" dedi.
10.05.2024 Gündem
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu!
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu! Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı
Devlet desteğiyle üretime başladı: Ünü sınırları aştı Osmaniye'de depremzede kadınlar, devletten aldıkları desteklerle kurdukları kooperatif çatısı altında ürettikleri ürünlerin satışından elde ettikleri gelirle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kadınlar tarafından üretilen fıstık helvası, Dubai ve Kazakistan'a da satılmaya başlandı.
10.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten tasarruf paketi açıklaması
Bakan Şimşek'ten tasarruf paketi açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Biz verimlilik ekonomisi peşindeyiz, tasarruf istiyoruz. Tasarruf yaptığınız ölçüde yatırımları artırabilirsiniz. Biz isteriz ki tasarrufları yatırımları artıralım, doğru alanlara bunları kanalize edelim. Cari açığı yüzde 2,5’in altına düşüreceğiz. Cari açığın milli gelire oranını yüzde 2,5’in altına çekmeyi hedefliyoruz" dedi.
10.05.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten son dakika kamuda tasarruf, vergi ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten son dakika kamuda tasarruf, vergi ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Ekonomi programımız çalışıyor. Pazartesi günü tasarruf paketi açıklanacak." dedi. Şimşek tasarruf artarsa yatırımların artacağını belirtti. Bakan Şimşek ayrıca 'vergileri artırmayacağız' dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Cadde
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz'
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz' Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Hande Baladın, "Baladın" belgeselinin galasında açıklamalarda bulundu. Hande Baladın, Milletler Ligi'ne dair konuştu.
9.05.2024 Voleybol
Otomobil kazara değil ‘nazarla’ liften kaydı
Otomobil kazara değil ‘nazarla’ liften kaydı Kayseri’de yaşayan Erol Eraslan arabasına 5 yıl sonra bulduğu jantlarını taktırırken nazar duası ettiği videoyu çektikten sonra arabası liftten kayarak yola çıktı. Çalışanların ve Eraslan’ın hızlı refleksi ile otomobil durdurulurken, muhtemel bir kazanın da önüne geçildi. Araç sahibi Eraslan, “Kendi arabama nazarım değdi” dedi.
9.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İlk Defa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.