İlyas

İlyas

Son dakika İlyas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İlyas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İlyas haber sayfamızda...

İlyas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.418 ilyas haberi bulunmuştur.
Amasya’da 100 yıllık tarihi konakta yangın! 1 kişi hayatını kaybetti
Amasya’da 100 yıllık tarihi konakta yangın! 1 kişi hayatını kaybetti Amasya’da 100 yıllık 2 katlı tarihi konakta çıkan yangın, yanındaki 4 binaya daha sıçradı. Yangın, 2 saat sonucu söndürülürken, konağın sahibi Vedat Sayar’ın(65) cansız bedenine ulaşıldı.
7.05.2024 Gündem
2024 HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ VE DUASI | Hıdırellez Duası nasıl ve ne zaman yapılır? Dilek ne zaman dilenir?
2024 HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ VE DUASI | Hıdırellez Duası nasıl ve ne zaman yapılır? Dilek ne zaman dilenir? Hıdırellez Günü duası ile ilgili detaylar merak ediliyor. Her yıl 5-6 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hıdırellez'de dilek dileyecek olan vatandaşlar, dilek dilerken hangi duaların okunacağını merak ediyor. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan olan Hıdırellez'de dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzündeki buluştukları gün Hıdırellez günü olarak kutlanır. Peki Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir, hangi dualar okunur?
6.05.2024 Bilgi Rehberi
Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır 2024? Hıdırellez günü ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri!
Hıdırellez nedir, ne zaman kutlanır 2024? Hıdırellez günü ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri! Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak kabul edilen Hıdırellez her yıl kutlanıyor. Birçok kültürün ortak bayramı olarak görülen Hıdırellez'de dileklerin kabul edileceğine inanılıyor. Peki, Hıdırellez nedir, ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? İşte Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri…
6.05.2024 Bilgi Rehberi
Gül ağacının altında buluşalım
Gül ağacının altında buluşalım Baharın gelmesi için önce kıştan kurtulmak gerek. Bahar bir gelir, bir gider, güneş açar, yağmurlar kovalar, ama Hıdırellez ile gerçek anlamda bahar gelmiş, hatta yaz günleri başlamış sayılır. İklim değişikliğinden haberi var mı bilemeyiz ama eskiden Hıdırellez, yaz günlerinin açılış bayramı gibiydi.
4.05.2024 Pazar
2024 HIDIRELLEZ NE ZAMAN, AYIN KAÇINDA, hangi gün kutlanıyor? Hıdırellez duası nedir? Hıdırellez Bayramı günleri
2024 HIDIRELLEZ NE ZAMAN, AYIN KAÇINDA, hangi gün kutlanıyor? Hıdırellez duası nedir? Hıdırellez Bayramı günleri Hıdırellez tarihi yaklaşıyor. 2024 yılı Mayıs ayının gelmesi ile birlikte Hıdırellez tarihi de araştırılıyor. Hıdırellez Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. İşte 2024 Hıdırellez tarihi.
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı
Beşiktaş'ta Arthur Masuaku şoku! Kadrodan çıkarıldı Siyah-beyazlı kulüp, diz kapağı yağ dokuda ödem saptanan deneyimli oyuncunun Çaykur Rizespor maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.
3.05.2024 Beşiktaş
Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor! Marco Reus ayrılığı açıkladı
Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor! Marco Reus ayrılığı açıkladı Dortmund, 34 yaşındaki Marco Reus'un sezon sonunda kulüpten ayrılacağını açıkladı.
3.05.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı
Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı İspanya La Liga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, Cadiz ile oynayacakları maça hazırlanırken teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'e müjdeli haberi duyurdu. İşte detaylar...
3.05.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir
FIFA'dan sürpriz kural değişikliği! Süper Lig maçlarını etkileyebilir Dünya futbolunun patronu FIFA sürpriz bir kural değişikliğine gidiyor. Yeni karar Süper Lig maçlarını da etkileyebilir.
3.05.2024 Futbol
Joanna Wolosz: Türkler, bizim tarafımızda olacak | Santarelli ve Haak Türkiye'de idol
Joanna Wolosz: Türkler, bizim tarafımızda olacak | Santarelli ve Haak Türkiye'de idol Antalya'da düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi finali öncesi Imoco'da Joanna Wolosz açıklamalarda bulundu. Polonyalı pasör, Türk taraftarlar için Santarelli ve Haak vurgusu yaptı.
3.05.2024 Voleybol
Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi yıkan sonuç! Kimse beklemiyordu
Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi yıkan sonuç! Kimse beklemiyordu UEFA Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı yaşandı. Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Unai Emery'nin çalıştırdığı Aston Villa'ya konuk olurken sürpriz bir sonuç ortaya çıktı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu
Süper Lig ekibinden Gedson Fernandes bombası! Beşiktaş'ın kararı belli oldu Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekibin kararı da ortaya çıktı.
3.05.2024 Beşiktaş
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle sol bek arfayışlarına başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı! Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Mert Hakan Yandaş ile ilgili gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç, Mert Hakan ile ilgili kararını verdi.
3.05.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar Zonguldak’ta emekli madenci Mustafa Keleş’in başı kesilerek ayrı bir yere gömülmüştü. Tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısında.
24.04.2024 Gündem
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
HIDIRELLEZ NE ZAMAN? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez nedir, neden kutlanır?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez 2024 tarihi. Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez tarihi de merak ediliyor. Bu yıl Hıdırellez hangi günlere denk geliyor? Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. İşte 2024 Hıdırellez tarihi.
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez duası ve ritüelleri (Hıdırellez Hikayesi)
HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez duası ve ritüelleri (Hıdırellez Hikayesi) Hıdırellez yaklaşıyor. Nisan ayının sonlarına yaklaşırken Hıdırellez tarihi de merak ediliyor. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, Hıdırellez ne zaman, hangi tarihlerde kutlanıyor?
16.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

İlyas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.