Immün Plazma Nedir, Ne İşe Yarar? İmmün Plazma Tedavisi Ne Amaçlar Kullanılır?
Immün Plazma Nedir, Ne İşe Yarar? İmmün Plazma Tedavisi Ne Amaçlar Kullanılır? 2019 yılının Aralık ayında Çin'in Wuhan şehrinde ilk defa tespit edilen ve kısa sürede tüm yayılarak dünya çapında bir salgın haline gelen COVID-19 ülkemizde ve dünyada pek çok insanı etkisi altına aldı. COVID-19 adı verilen virüsle mücadeleye ilişkin ilaç ve aşı gibi tedavilere yönelik araştırmalara da hiç vakit kaybedilmeden başlandı. Immün plazma nedir, ne işe yarar sizler için derledik.
30.10.2021 Eğitim
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü duyurdu: 'İyileşenlerin bağışıklık kazandığına dair kanıt yok!'
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü duyurdu: 'İyileşenlerin bağışıklık kazandığına dair kanıt yok!' Dünya Sağlık Örgütü, "COVID-19 geçirdikten sonra iyileşen ve antikor üreten kişilerin ikinci bir enfeksiyondan korunduklarına dair şu aşamada herhangi bir kanıt bulunmuyor" açıklamasını yaptı.
25.04.2020 Dünya
İmmün Plazma tedavisi nedir, nasıl olur? Corona Virüste İmmun Plazma tedavisi kaç kişi için kullanılıyor?
İmmün Plazma tedavisi nedir, nasıl olur? Corona Virüste İmmun Plazma tedavisi kaç kişi için kullanılıyor? Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgınında kullanılan İmmün Plazma tedavisi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Vatandaşlar, corona virüs için tedavi olarak kullanılmaya başlanan İmmün Plazma tedavisi ile ilgili aramalar yapıyor. Peki İmmün Plazma tedavisi nedir ve kaç kişide kullanılabiliyor?
16.04.2020 Gündem