İnci

İnci

Son dakika inci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan inci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan inci haber sayfamızda...

İnci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77.469 inci haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil!
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil! Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede Galatasaray'ın ilk golü öncesi yaşananları eski hakemler değerlendirdi.
26.04.2024 Galatasaray
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! 'Altın gibi'
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! 'Altın gibi' Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon takımda kalacağını açıkladı.
26.04.2024 İspanya La Liga
Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi!
Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi! Yunus Akgün'ün de forma giydiği Leicester City, Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi.
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi!
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi! İspanya La Liga'nın 33'üncü haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle devirdi.
26.04.2024 İspanya La Liga
Serie A'da küme düşen ilk takım Salernitana oldu!
Serie A'da küme düşen ilk takım Salernitana oldu! Serie A'nın 34'üncü haftasında Frosinone'ye 3-0 mağlup olan Salernitana küme düştü.
26.04.2024 İtalya Serie A
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız!
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız! Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, Adana Demirspor karşılaşması sonrası konuştu.
26.04.2024 Galatasaray
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi!
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi! Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi ikinci maçında Monaco’ya deplasmanda 93-88 mağlup oldu ve seride durum 1-1’e geldi.
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşma Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Zirve yarışındaki puan farkı maç fazlasıyla 7'ye yükseldi.
26.04.2024 Adana Demirspor
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti!
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u 113-69 mağlup etti.
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail’in zulmü karşısında söylenecek sözlerin neredeyse tamamı söylenmiştir. Bundan sonra eylem zamanıdır” dedi.
26.04.2024 Gündem
Esra Balamir: Demet benim bacım!
Esra Balamir: Demet benim bacım! Esra Balamir, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, Etiler'de 52'inci doğum gününü kutlayan yakın arkadaşı Demet Akalın hakkında konuştu.
26.04.2024 Cadde
Romantik yemekte neler oldu?
Romantik yemekte neler oldu? İnci Taneleri 25 Nisan Perşembe yayınlanan 12. Bölümde Piraye ve Azem, romantik bir yemeğe çıktı!
26.04.2024 Televizyon
Nusret tahliye oldu
Nusret tahliye oldu Cezaevinde yatan Nusret sonunda tahliye oldu. Ailesine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nusret’in ilk durağı Sırat oldu. Hastaneye giderek Sırat ile yüzleşen Nusret’in tahliyesinin hikayenin gidişatını nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.
26.04.2024 Televizyon
Gönüller Hiç Yas Tutar Mı? - İnci Taneleri
Gönüller Hiç Yas Tutar Mı? - İnci Taneleri Gönüller Hiç Yas Tutar Mı? - İnci Taneleri
26.04.2024 Televizyon
Dilber fena dağıttı!
Dilber fena dağıttı! İnci Taneleri 25 Nisan Perşembe yayınlanan 12. Bölümde Dilber, fena dağıtıyor!
26.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Cadde
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Televizyon
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı
Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı 'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
26.04.2024 Cadde
36 bin sözleşmeli personel alınacak: Karar Resmi Gazete'de!
36 bin sözleşmeli personel alınacak: Karar Resmi Gazete'de! Sağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.
26.04.2024 Ekonomi
Resmen yayımlandı! Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Resmen yayımlandı! Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak Sağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak.
25.04.2024 Gündem
'Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
'Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İnci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.