İnder

İnder

Son dakika inder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan inder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan inder haber sayfamızda...

İnder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 421 inder haberi bulunmuştur.
Depremzedelere barınma desteği
Depremzedelere barınma desteği Babacan Yapı’yı da bünyesinde bulunduran Babacan Holding, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden Gaziantep’te bir yaşam merkezi tasarlayarak 200 kişinin barınma ihtiyacını karşıladığını duyurdu.
1.03.2024 Ekonomi
30 bin TL'ye eleman yok! Parası çok, çalışanı bulunmuyor... İşte o sektörler
30 bin TL'ye eleman yok! Parası çok, çalışanı bulunmuyor... İşte o sektörler Kolay yoldan para kazanma isteği yaygınlaştı. Bu nedenle iyi kazandıran ama yoğun emek gerektiren işlere talep düştü.
13.11.2023 Gündem
Meryem Suresi Okunuşu ve Anlamı - Meryem Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Meryem Suresi Okunuşu ve Anlamı - Meryem Suresi Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'in 19. suresi olan Meryem Suresi 98 ayetten oluşur. Mekke döneminde indiğine inanılan sure Kur'an-ı Kerim'de 16. cüzde ve 304. sayfada yer alıyor. Meryem Suresi Meryem'in İsa'yı dünyaya getirişini anlatmaktadır. Okuması ve dinlemesi oldukça faziletli sureler arasında yer alır. Surenin 58. ve 71. ayetleri ise Medine döneminde indiğine inanılmaktadır. Meryem suresi, içerisinde tilavet secdesi bulunan surelerin de arasındadır. Meryem Suresi Türkçe okunuşu, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Site yaşamı lüks oldu
Site yaşamı lüks oldu Daha önce konut seçiminde öne çıkan bir tercih sebebi olan site yaşamı, artık kiracılar için ‘en büyük maliyet kalemi’ haline geldi. Asgari ücret zammı ve artan pek çok giderin yansıdığı aidat ödemeleri bu ay en az yüzde 30 zamlı olacak. İstanbul genelinde ortalama artışlar ise yüzde 30-60 arasında değişiyor. Emlakçılara evlerle ilgili en çok aidat soruluyor. Lüks butik sitelerde aidat 36 bin liraya kadar çıkıyor. Lüks rezidanslarda ise bu rakam 15 bin lira civarında.
26.07.2023 Ekonomi
Aşçıoğlu’nda bayrak değişimi
Aşçıoğlu’nda bayrak değişimi Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığına İrfan Aşçıoğlu seçildi.
14.07.2023 Ekonomi
‘Konutta vergi ve harç muafiyeti sağlanmalı’
‘Konutta vergi ve harç muafiyeti sağlanmalı’ İstanbullu inşaat geliştiriciler İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) çatısı altında hazırlanan ‘Yol Haritası’nı kamuoyu ile paylaştı.
23.06.2023 Ekonomi
‘Tüm gücümüzle çalışmaya devam’
‘Tüm gücümüzle çalışmaya devam’ Türk iş dünyası 13. Cumhurbaşkanlığı sonuçlarını değerlendirdi. Özellikle belirsizlik döneminin sona erdiğini belirten iş dünyası temsilcileri, yeni döneme ilişkin beklentilerini de dile getirdi.
30.05.2023 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatında ‘acil’ gevşeme
Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatında ‘acil’ gevşeme Piyasalarda seçim öncesi yavaşlayan hareket, satılık konut tarafında da kendini gösteriyor. Fiyatlarda yeni bir yükseliş ya da düşüş yok. Ancak acil satılık ilanlarında yüzde 5’e kadar bir gevşeme fark ediliyor.
26.04.2023 Ekonomi
‘Ülke çapında hızla önlemler alınmalı’
‘Ülke çapında hızla önlemler alınmalı’ Her yıl 1-7 Mart tarihleri ‘Deprem Haftası’ olarak toplumsal bilincin artırılması ve deprem tehdidine dikkat çekmek için gündemde tutuluyor. 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle bu yıl yapılan açıklamalarda Türkiye’nin etkin bir deprem kuşağında olduğu hatırlatılarak, çeşitli önlemlerin hızla alınması gerektiğine dikkat çekildi.
2.03.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut projesine yoğun ilgi! 'Kampanyanın en önemli konularından birisi bu'
Orta gelirliye konut projesine yoğun ilgi! 'Kampanyanın en önemli konularından birisi bu' Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında dün başvurular başladı. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. Peki sektör yetkililerine göre kampanyanın en cazip avantajı ne? İşte detaylar...
17.01.2023 Haberler
Orta gelirliye konut projesine yoğun ilgi! 'Kampanyanın en önemli konularından birisi bu'
Orta gelirliye konut projesine yoğun ilgi! 'Kampanyanın en önemli konularından birisi bu' Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında dün başvurular başladı. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. Peki sektör yetkililerine göre kampanyanın en cazip avantajı ne? İşte detaylar...
17.01.2023 Ekonomi
Yeni Evim için hareket başladı
Yeni Evim için hareket başladı Orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak Yeni Evim konut finansmanına başvurular dün başladı. Proje ofislerinde hareket dikkat çekerken, bankalar üzerinden de bilgi almak isteyenlerin yoğunluğu vardı.
17.01.2023 Ekonomi
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor: İşte örnek ödeme planı!
Orta gelirliye konut kampanyası bugün başlıyor: İşte örnek ödeme planı! Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında başvurular bugün başlıyor. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor.
16.01.2023 Haberler
Orta gelirliye konut kampanyası başladı: İşte örnek ödeme planı!
Orta gelirliye konut kampanyası başladı: İşte örnek ödeme planı! Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasında başvurular başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor.
16.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası için kritik gün! Orta gelirliler heyecanla bekliyor, işte şartları
Yeni konut kampanyası için kritik gün! Orta gelirliler heyecanla bekliyor, işte şartları Dar gelirliye konut kampanyasının ardından orta gelirlinin de uygun koşullarda konuta erişimi sağlanacak. Detaylar geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Orta gelirlilerin heyecanla beklediği kampanyada başvurular için kritik gün yarın. Peki koşullar neler? İşte detaylar...
15.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ikinci el konutlarla ilgili çalışma yapılacağını duyurdu.
6.01.2023 Haberler
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız
Bakan Kurum: İkinci el konutlarla ilgili de çalışma yapacağız Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yangın sonrası yapılan yeni evleri inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim Projesi kapsamında, kampanyanın 15 Ocak'ta başlatılacağını ve ilk etapta 100 bin konut planlandığını belirterek, "İkinci el konut almak isteyen vatandaşlarımız için de bir çalışma yapıyoruz" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Gelir azsa konutta destek çoğalacak
Gelir azsa konutta destek çoğalacak ‘Yeni Evim’ programıyla ilk evini alacak orta gelirli ailelere imkan sunuldu. İlk 3 yıl konut kredisi taksitlerine destek olacak Hazine, daha düşük hane geliri olana daha çok katkı verecek.
6.01.2023 Ekonomi
15 soru 15 cevap! Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşti
15 soru 15 cevap! Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşti Orta gelirlilere yönelik "Yeni Evim Kampanyası"nın detayları açıklandı. Peki projede yaş sınırı olacak mı? İşte vatandaşın en çok merak ettiği 15 soru, 15 cevap!
5.01.2023 Ekonomi
Üretime 25 milyar liralık kredi sağlanacak
Üretime 25 milyar liralık kredi sağlanacak Konut finansman programı kapsamında ‘inşaat destek paketi’ de duyuruldu. Üreticilerin finansman ihtiyacına yönelik program ile 25 milyar liralık kredi hacmi oluşturuldu.
5.01.2023 Ekonomi
Son dakika: Orta gelirliye konut müjdesi! Başvuru süreci nasıl olacak? İşte cevabı...
Son dakika: Orta gelirliye konut müjdesi! Başvuru süreci nasıl olacak? İşte cevabı... Orta gelirliye yeni konut paketinin detayları belli oldu. Peki bu projeye başvurmak isteyenler için nasıl bir başvuru süreci işleyecek? İşte cevabı...
4.01.2023 Ekonomi
Son dakika: Orta gelirliye konut kampanyası! Faiz oranı ve şartlar belli oldu
Son dakika: Orta gelirliye konut kampanyası! Faiz oranı ve şartlar belli oldu Bir süredir üzerinde çalışılan yeni konut kampanyasında sona gelindi. Bakan Kurum ve Bakan Nebati konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Ekonomi
Orta gelir grubu için konut kampanyası! Müjdeyi Bakan Kurum verdi...
Orta gelir grubu için konut kampanyası! Müjdeyi Bakan Kurum verdi... Yeni emlak konut kampanyasının detayları araştırılıyor. TOKİ sosyal konut projesinin ardından orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni konut kampanyası ile ilgili müjdeyi açıkladı.
28.09.2022 Bilgi Rehberi
Orta gelir grubu için konut kampanyası
Orta gelir grubu için konut kampanyası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için yeni bir konut kampanyası üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
28.09.2022 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! Orta gelir grubu için yeni konut kampanyası
Bakan Kurum duyurdu! Orta gelir grubu için yeni konut kampanyası TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksidi de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız." dedi.
27.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İnder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.