Indigo

Indigo

Son dakika Indigo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Indigo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Indigo haber sayfamızda...

Indigo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 434 ındigo haberi bulunmuştur.
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler Su tasarrufunun konuşulduğu bugünlerde kıyafetlerinizi yıkamadan haftalarca kullanabilir misiniz? Kulağa imkânsız geliyor değil mi? Bunu yapanlar var hatta ‘Kıyafet yıkamama” bir akım haline geldi.
30.12.2023 Dünya
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sivil havacılık sektörünün dünyadaki en önemli etkinliği olan ve bu yıl İstanbul'a gerçekleşen '28. Routes World'de binlerce üst düzey yöneticiyi ağırladı. İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen, "3 gün gibi kısa bir sürede bu kadar çok yeni bağlantı kurulduğunu görmek ve sektörümüzün geleceğini planlarken ortaya konulan üretkenliğe, ileri görüşlülüğe tanık olmak çok kıymetliydi" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
Havacılık sektörü İstanbul'da buluşuyor
Havacılık sektörü İstanbul'da buluşuyor İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile küresel havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen '28. Routes World'e İstanbul'da ev sahipliği yapıyor. Sektörün önde gelen havalimanları ve havayollarından 3 binden fazla üst düzey yöneticinin katıldığı Routes World'de havacılığın küresel bağlamdaki geleceği tartışılacak.
13.10.2023 Ekonomi
Çocukların yeni nesil kurtarıcıları! Bu makine ile iyileşme hızlanıyor
Çocukların yeni nesil kurtarıcıları! Bu makine ile iyileşme hızlanıyor Çocuk sahibi ebeveynler için çocuk yetiştirmek oldukça zor bir süreçtir. Geçmişte geçerli sayılan otoriter, demokratik, ihmalkâr ya da korumacı sistem yerine günümüzde daha akılcı davranışlar gerekmektedir. Toplumsal değer yargılarının değişimi, zamana bağlı gelişimler, teknoloji gibi sayısız etken ebeveynlik sistemini de değiştirdi. Çocukların yeni nesil kurtarıcıları! Bu makine ile iyileşme hızlanıyor konusu hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
25.07.2023 Çocuk Sağlığı
Paris'te Türk şovu! Çin C919'u getirmedi
Paris'te Türk şovu! Çin C919'u getirmedi Ukraynalıların füzeleri fotoğrafladığı, uçan taksilerin havalandığı dünyanın en eski etkinliğinde, AP ve AFP haber ajansları Türk SİHA'larının ve drone'larının fotoğraflarını geçti.
20.06.2023 Dünya
Avrupa'da milli havacılık rüzgarı! Tek tek sergilendi
Avrupa'da milli havacılık rüzgarı! Tek tek sergilendi Dünyanın en eski havacılık fuarı olan Paris Air Show 4 yıl aradan sonra Fransa’nın başkenti Paris’te yeniden düzenlendi. Türkiye, fuarda ürettiği birçok milli havacılık ürününü sergiledi.
19.06.2023 Dünya
THY Teknik A.Ş, TC-LKD tescilli uçağı IndıGo için uçuşa hazırlıyor
THY Teknik A.Ş, TC-LKD tescilli uçağı IndıGo için uçuşa hazırlıyor Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş, Hindistanlı hava yolu şirketi IndiGO'ya kiralanan TC-LKD tescilli Boeing 777 tipi uçağın giydirme işlemlerine başladığını duyurdu.
14.03.2023 Ekonomi
THY ile Hint havayolu şirketi arasında ticari anlaşma; ilk uçuş gerçekleşti
THY ile Hint havayolu şirketi arasında ticari anlaşma; ilk uçuş gerçekleşti Türk Hava Yolları ve Hindistanlı havayolu şirketi IndiGo arasındaki ticari kiralama anlaşması kapsamında Delhi-İstanbul rotasındaki ilk uçuş bugün gerçekleşti.
1.02.2023 Ekonomi
Masal’a umut olacak
Masal’a umut olacak Özge Özder, SMA hastası 2.5 aylık Masal bebeğin tedavisine katkıda bulunmak için yazdığı ‘Ay Perisi Luna’ adlı masal kitabını düzenlediği davetle tanıttı.
9.10.2022 Cadde
Sancak, 'Çok sorun yaşayacak' demişti! Balotelli'nin sarhoş videosu ortaya çıktı
Sancak, 'Çok sorun yaşayacak' demişti! Balotelli'nin sarhoş videosu ortaya çıktı Adana Demirspor Başkanı Sancak'ın Sion'a transfer olan Mario Balotelli için 'Onu Sion'da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum.' sözlerinin üzerinden daha bir gün bile geçmemişken yıldız futbolcunun yanında bir kadınla birlikte sarhoş halde Lozan sokaklarında dolaşırken bir videosu ortaya çıktı.
16.09.2022 Adana Demirspor
Kimyasala son, artık her şey doğal olacak
Kimyasala son, artık her şey doğal olacak Tekstilde doğallığın önemli olduğunu belirten Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş, “Menemen’deki Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile işbirliği yaptık. Dokuz Eylül Üniversitesi’nden moda tasarım ekibiyle çalışacağız. Yağcıbedir Halısı, eskisi gibi doğal kök boyalarla yapılacak” dedi.
28.08.2022 Ege
BANKADAN KOT PANTOLONA RENKLİ BİR TARİH: HAN DUVARLARI DİLE GELSE...
BANKADAN KOT PANTOLONA RENKLİ BİR TARİH: HAN DUVARLARI DİLE GELSE... Saint Pierre Han, iki asrı aşan tarihinde bankadan sigorta şirketlerine, mimarlık bürolarından imalathanelere, tarihte önemli izler bırakmış farklı işletmelere ev sahipliği yaptı. Bu tarihi yapı şimdilerde bir kültür-sanat merkezi olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.
21.08.2022 Arkeoloji
Hindistan'a giden yolcu uçağı Pakistan'a acil iniş yaptı
Hindistan'a giden yolcu uçağı Pakistan'a acil iniş yaptı Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) havalanan uçak, pilotun teknik bir arızayı fark etmesinin ardından Pakistan'ın Karaçi kentine inmeyi başardı.
17.07.2022 Dünya
Turizmde yeni trend: Kişiselleştirilmiş Tatil
Turizmde yeni trend: Kişiselleştirilmiş Tatil Türkiye turizminin gözbebeği Antalya, seçkin otelleriyle her yıl yurt içi ve yurt dışından milyonlarca misafiri ağırlıyor. Dünyada değişen tatil trendlerini iyi okuyan otel gruplarının başında gelen Sherwood Resorts & Hotels, 2018 yılında “Exclusive” alt markası ile kişiye özel ve lüks tatil uygulamasına başladı. Ceylan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan, “Artık herkes hayalindeki tatili eksiksiz yaşamak istiyor. Biz de kurgumuzu o hayalleri gerçekleştirmek üzerine yaptık” dedi.
13.06.2022 Vitrin
Uçağın bagajında uyuyakaldı, BAE'ye vardığında fark edildi!
Uçağın bagajında uyuyakaldı, BAE'ye vardığında fark edildi! Abu Dabi'deki yetkililer, bagaj yükleme görevlisini aynı uçakta yolcu olarak Mumbai'ye geri gönderdi.
15.12.2021 Dünya
İç mekânda mavi
İç mekânda mavi Evin hangi köşesinde kullanılırsa kullanılsın, mavi renk tazeliği, ferahlığı ve zarafeti beraberinde getirir.
10.11.2021 Vitrin
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Lüks detay Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor...
23.10.2021 Cadde
Yeni koleksiyon vitrinlere çıktı
Yeni koleksiyon vitrinlere çıktı Cacharel’in sonbahar ve kış koleksiyonu, vitrinlerde yerini aldı.
22.10.2021 Ekonomi
Bezos kahvaltıda ahtapot yiyor
Bezos kahvaltıda ahtapot yiyor Tarihin en zengin insanı Jeff Bezos kahvaltıda ahtapot ızgara yerken, Elon Musk savaş uçağı aldı. Mark Zuckerberg ise elektrikli sörf kullanıyor
8.07.2021 Dünya
2021 en popüler boya renkleri
2021 en popüler boya renkleri Evinizin havasını değiştirmenin en kolay yollarından bir tanesi de duvarlarını boyamaktır. 2021’de modaya uygun 5 renk neler merak ediyor musunuz? Yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte bu yılın en popüler boya renkleri…
28.06.2021 Emlak
En popüler boya renkleri 2021
En popüler boya renkleri 2021 Evinizin havasını değiştirmenin en kolay yollarından bir tanesi de duvarlarını boyamaktır. 2021’de modaya uygun 5 renk neler merak ediyor musunuz? Yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte bu yılın en popüler boya renkleri…
28.06.2021 Dekorasyon
İndigo Çocuğu Nedir, Özellikleri Nelerdir? İndigo Çocuğu Nasıl Anlaşılır?
İndigo Çocuğu Nedir, Özellikleri Nelerdir? İndigo Çocuğu Nasıl Anlaşılır? Son zamanlarda kişilerin duyduğu indigo çocuğu terimi, internet üzerinde araştırılıyor. İndigo çocuğunun tam olarak ne olduğu ve hangi özellikleri taşıdığı özenli olarak araştırılan bir bilgidir. İndigo çocuğunun nasıl tespit edileceği de kişilerce araştırılan bir diğer konudur. İndigo çocuğu nedir, özellikleri nelerdir? İndigo çocuğu nasıl anlaşılır? İndigo çocuğu hakkında sizler için yardımcı olabilecek bilgileri derledik.
20.05.2021 Çocuk
Resmi Gazete'de petrol arama ruhsatı kararları
Resmi Gazete'de petrol arama ruhsatı kararları İndigo Grup Turizm ve Ticaret AŞ'ye Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir il sınırları içinde kalan iki ayrı sahada petrol arama ruhsatı verildi.
12.03.2021 Ekonomi
‘Güzel ülkem için çalışmaya devam!’
‘Güzel ülkem için çalışmaya devam!’ İndigo Grup Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Nevşehir-Kayseri Bölgesi Brezilya Fahri Konsolosu Ömer Tosun, sömestir döneminde Kapadokya’da hareketliliğin olduğunu ifade etti.
30.01.2021 Cadde
‘Mevlâna’nın  Kedisi’  çıktI
‘Mevlâna’nın Kedisi’ çıktI Can Aydoğmuş, ‘Mevlâna’nın Kedisi’ adlı ilk romanında İranlı bir ailenin üç kuşak temsilcilerinin birbirleriyle olan anne-kız ilişkilerini bambaşka zamanların farklı gerçeklikleriyle harmanlayarak anlatıyor.
6.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Indigo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.