İnternet

İnternet

Son dakika İnternet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İnternet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İnternet haber sayfamızda...

İnternet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117.177 internet haberi bulunmuştur.
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı Çin, iki ülkenin dışişleri bakanları arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında İran'ın İsrail'e karşı eylemlerin "meşru müdafaa hakkının kullanılması" olduğu yönündeki açıklamasını not ettiğini söyledi.
16.04.2024 Dünya
TMO’dan fındık satış kararı!
TMO’dan fındık satış kararı! Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Ekonomi
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
16.04.2024 Stil
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz"
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz" Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Baykar'ın resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı!
Beşiktaş, Fernando Santos'un fesih bedelini açıkladı! Beşiktaş, Fernando Santos'a ödenen tazminat ve Rıza Çalımbay'a yapılan ödemelerle ilgili bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Beşiktaş
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik ekibi netleşti!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik ekibi netleşti! Siyah-beyazlı kulüpte kötü gidişatın ardından Fernando Santos'un görevine son verilirken, takım Serdar Topraktepe'ye emanet edildi 47 yaşındaki teknik adamın teknik ekibi belli oldu..
14.04.2024 Beşiktaş
Adım Adım İstanbul
Adım Adım İstanbul Yürüyüş turizmiyle ilgili hizmet sunan “GuruWalk” internet sitesi, dünyada yürüyerek keşfedilebilen şehirlerin listesini yayımladı.
14.04.2024 Gündem
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler”
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler” AİHM geçtiğimiz hafta iklim eylemsizliği nedeniyle insan haklarının ihlal edildiğini açıklayarak oldukça önemli bir karar verdi. Biz de bu önemli kararla birlikte 19 Nisan Global İklim Grevi öncesi “Eko Öyküler” kitabının sayfalarını karıştırdık ve Greta’dan Hayrettin Karaca’ya dünyanın her yerinden iklim aktivistlerine baktık.
13.04.2024 Pazar
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaz aylarının yaklaşmasıyla artan peyzaj düzenlemelerinde suyun akılcı kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, sadece çim yerine kuraklığa dayanaklı bitkilerin tercih edilmesiyle yüzde 80’lere varan su verimliliği sağlanabileceğini bildirdi.
13.04.2024 Ekonomi
47 ilde 826 arsa satışta
47 ilde 826 arsa satışta Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkardığını duyurdu.
13.04.2024 Ekonomi
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
47 ilde 826 arsa açık artırma ile satışa çıkıyor
47 ilde 826 arsa açık artırma ile satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.
12.04.2024 Ekonomi
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bu sabah Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnternet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.