İpad Pro

İpad Pro

Son dakika ipad pro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ipad pro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ipad pro haber sayfamızda...

İpad Pro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 307 ipad pro haberi bulunmuştur.
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli X yani eski adıyla Twitter, Yeni Zelanda ve Filipinler’de yeni hesap açan kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık ücret talep etmeye başladı. Amaç para kazanmak değil ‘bot’ hesaplara karşı önlem almak.
19.10.2023 Ekonomi
Teknoloji arkeologların çalışmalarını hızlandırdı
Teknoloji arkeologların çalışmalarını hızlandırdı Arkeologların yüzyıllardır kullandığı araçlara Apple ile bir yenisi daha ekleniyor.
14.10.2022 Kültür Sanat
Apple’da hacker alarmı
Apple’da hacker alarmı Teknoloji devi Apple, ‘hacker’ların iPhone, iPad ve iMac’leri tamamen ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığına karşı dünyayı uyardı. Uzmanlar, ‘hacker’ların bu şekilde banka hesaplarına da ulaşabileceğini söyledi.
20.08.2022 Dünya
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin!
Babalar Günü'ne alternatif hediye: Babanızla keşfedin! Apple'ın Babalar Günü tavsiyesi, babanızla birlikte telefonunu keşfetmek! Babalar Günü’nde alternatif hediye önerileri arasında iPhone’unda yapabileceği yeni ya da varlığının farkında bile olmadığı bir şeyler öğretmek var.
17.06.2022 Apple
Apple'dan zam kararı! İşte yeni fiyatlar...
Apple'dan zam kararı! İşte yeni fiyatlar... Geçtiğimiz günlerde sitesi ve mağazası üzerinden satışları kapatan Apple Türkiye, zamlı fiyatlar ile hizmet vermeye başladı. İşte zam kararı sonrası Apple ürünlerinin yeni fiyatları...
26.11.2021 Teknoloji
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
Son dönemin yükselen ismi PEK'ten dikkat çeken klip çalışması
Son dönemin yükselen ismi PEK'ten dikkat çeken klip çalışması Apple Music’in yükselen yetenekleri belirlemeye, sergilemeye ve yükseltmeye yönelik aylık sanatçı girişimi olan Yıldızı Parlayanlar programının Eylül ayı konuğu PEK. Sanatçı’nın Ağustos ayında yayınlanan ilk teklisi “Ama İstersen”in video klibi yönetmen Ali Demirel tarafından iPhone 12 Pro Max ile çekildi.
7.09.2021 Kültür Sanat
Apple MacBook benzeri devasa iPad'ler üzerinde çalışıyor
Apple MacBook benzeri devasa iPad'ler üzerinde çalışıyor iPad tarafında oldukça iddialı olan Apple'ın yeni bir strateji izleyeceği ortaya çıktı. Bu kapsamda 12.9 inçlik iPad Pro çok daha büyük gelebilir.
28.06.2021 Teknoloji
Apple'ın yeni iPad planları ortaya çıktı
Apple'ın yeni iPad planları ortaya çıktı Apple yeni iPad Pro üzerinde çalışıyor. Ancak yeni ortaya çıktığı kadarıyla satışları artırmak isteyen şirket burada farklı bir adım atacak.
4.06.2021 Teknoloji
Apple'dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü!
Apple'dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü! Apple yeni bir karar almıştı ve Mac'leri için Intel işlemciler yerine kendi M1 Silicon işlemcilerine geçiş yapmıştı. Bu işlemcinin en son eklendiği cihaz ise iPad Pro 2021 olmuştu. Dünyanın en güçlü tabletine dönüşen cihaz, dikkat çekerken Apple M2 Silicon için kolları sıvıyor.
27.04.2021 Teknoloji
Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiye'de listede!
Satılan en pahalı ve en ucuz iPad fiyatı: Türkiye'de listede! Apple'ın yeni tanıttığı iPad Pro modeline M1 işlemcisini eklemesi dünyanın en güçlü tabletine ulaşmamızı sağladı. Hal böyle iken dünyada en pahalı ve en ucuza satılan iPad'ler de belli oldu.
26.04.2021 Teknoloji
Tasarımıyla göz dolduran çerçevesiz iPad Pro konsepti
Tasarımıyla göz dolduran çerçevesiz iPad Pro konsepti Apple yeni etkinliğinde M1 işlemcili iPad Pro'ları ortaya çıkarttı. Uzun bir süredir beklenen çerçevesiz iPad Pro maalesef ki bu etkinlikte de gelmedi. Peki eğer tanıtılsaydı nasıl olurdu?
23.04.2021 Teknoloji
Apple yeni ürünleri Türkiye fiyatları ne kadar? İşte iMac ve iPad Pro fiyatları
Apple yeni ürünleri Türkiye fiyatları ne kadar? İşte iMac ve iPad Pro fiyatları Apple dün yeni İmac ve iPad modellerini tanıttı. Yeni modellerin tanıtılmasıyla birlikte eski Apple ürünlerine zam yapıldı. Türkiye'de geçerli olan zam sonra birçok ürünün fiyatı değişti. Peki, İMac ve iPad fiyatları ne kadar? İşte Apple zammı sonrası Türkiye'deki ürünlerin fiyatları...
21.04.2021 Teknoloji
Son dakika: Apple'ın yeni tanıtılan ürünlerinin Türkiye fiyatları
Son dakika: Apple'ın yeni tanıtılan ürünlerinin Türkiye fiyatları Apple Türkiye saati ile tam 20.00'de başlayan etkinliğine tam anlamıyla damga vurdu. Az ürün tanıtan ancak oldukça etkileyici detaylara sahip olan bu cihazlar, 'rengarenk' şekilde bizleri karşıladı. Cihazların tamamının da Türkiye fiyatı açıklandı. İşte fiyatlar...
21.04.2021 Teknoloji
Yeni tanıtılan iPad Pro dünyanın 'güçlüsü' pozisyonuna geçti
Yeni tanıtılan iPad Pro dünyanın 'güçlüsü' pozisyonuna geçti Apple uzun süredir beklenen etkinliğini nihayet dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. M1 işlemcili tabletini tanıtan şirket, oldukça dikkat çekti. Zira bu iPad Pro şu anda dünyanın en güçlü tableti oluyor ve söylenene göre pek çok dizüstü bilgisayara da meydan okuyor.
21.04.2021 Teknoloji
Apple'ın yeni etkinliği için nefesler tutuldu: Tarih resmen duyuruldu!
Apple'ın yeni etkinliği için nefesler tutuldu: Tarih resmen duyuruldu! Dün(13 Nisan) Siri'nin açıldığında etkinlik tarihini 20 Nisan olarak söylemesi ortalığı karıştırmıştı. Siri'nin 'etkinlik tarihini' ağzından kaçırdığını bildiren haber platformları öte yandan Apple'ın resmi açıklamalarına yer vermişti.
14.04.2021 Teknoloji
Apple'ın yolda olan iPad modelleri sızdırıldı! Cihazlar canlı canlı göründü
Apple'ın yolda olan iPad modelleri sızdırıldı! Cihazlar canlı canlı göründü Apple'ın her yıl merakla beklenen etkinliklerinin yıldızlarından olan iPad modelleri bu yıl bambaşka özelliklerle kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor. Uzun bir süredir sızıntılarla karşımıza çıkan cihazlar, canlı canlı görüntülendi.
12.04.2021 Teknoloji
Yeni iOS sürümü çıktı: Hemen yüklemeyi yapın!
Yeni iOS sürümü çıktı: Hemen yüklemeyi yapın! Apple yeni bir iOS ve iPadOS güncellemesi yayımladı. Kullanıcıların 'çok da bekletmeden' yüklemesi gereken bu yeni sürüm güvenlik açıklarını düzeltiyor.
28.03.2021 Teknoloji
Apple'ın OLED odaklı gelecek dönem planları
Apple'ın OLED odaklı gelecek dönem planları Apple'ın yeni cihazları üzerinde çalıştığı biliniyor. Özellikle 2022 yılındaki iPad ve MacBook Pro modelleri için planlar hakkında sızıntılar geliyor. İşte Apple'ın OLED ekranlar için planladıkları:
5.03.2021 Teknoloji
1 kilogram altın kaplama iPad Pro modeli ev fiyatına satılıyor!
1 kilogram altın kaplama iPad Pro modeli ev fiyatına satılıyor! Farklı elektronik cihazları lüks kaplama ile inanılmaz rakamlara ulaştıran Caviar'dan yeni iPad modeli geldi. iPad Pro'yu 1 kilogram altın ile kaplayan şirket iPad Pro'nun fiyatını ev fiyatına kadar çıkarttı.
3.03.2021 Teknoloji
iPad Pro 2021 için önemli tahmin: M1 işlemcili Mac kadar güçlü olacak!
iPad Pro 2021 için önemli tahmin: M1 işlemcili Mac kadar güçlü olacak! Apple geçen yılın son aylarında tanıttığı M1 işlemcili Mac'leriyle dikkat çekmişti. Performans tarafında önemli geliştirmelere sahip olan cihazların ilerleyen dönemde daha fazla kişiye seslenmesi bekleniyor. Buna ek olarak 2021 yılında tanıtılacak iPad Pro'nun M1 işlemcili Mac'ler kadar güçlü olacağı söyleniyor. peki iPad Pro 2021 için neler bekleniyor?
1.03.2021 Teknoloji
Apple'a çok güvendiği bir özelliği sebebiyle dava açıldı!
Apple'a çok güvendiği bir özelliği sebebiyle dava açıldı! Apple, iPhone'larında Touch ID özelliğini bir süre önce kaldırmış ve tamamen Face ID sistemine geçmişti. Bazı kullanıcılar tarafından sevilen bazıları tarafından ise 'neden Touch ID kaldırıldı ki?' sorularına maruz bırakılan Apple şimdi bu konuda bir patent davasıyla karşı karşıya.
24.02.2021 Teknoloji
Emre Senan ve Semih Fırıncıoğlu'dan ortak proje
Emre Senan ve Semih Fırıncıoğlu'dan ortak proje 2019 yılının sonunda Emre Senan İstanbul’dan New York’a, elli yıllık arkadaşı Semih Fırıncıoğlu’na bir e-posta yolladı, yeni çizgi filmi için bir “müzik” yazıp yazamayacağını sordu. İki arkadaş daha önce de benzer işlerde birlikte çalışmışlardı. Emre Senan evet yanıtını aldıktan sonra koşullarını iletti:
19.12.2020 Kültür Sanat
iPhone 12 fiyatı kaç TL, Pro - Max özellikleri neler? iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman?
iPhone 12 fiyatı kaç TL, Pro - Max özellikleri neler? iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman? Apple dün düzenlediği etkinlikte iPhone 12'yi tanıtmadı. Yeni iPad Air, Fitness+ servisi, Apple Watch SE, Apple Watch Series 6'yı tanıttı. Apple kullanıcıları ise meraklandı. iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman? iPhone 12 Pro - Max ne zaman çıkıyor, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak?
16.09.2020 Apple
Anker PowerCore III Sense‘i tanıttı!
Anker PowerCore III Sense‘i tanıttı! Anker powerbank’in 10.000 mAh kapasitesi ile akıllı telefon ve tabletler birden çok defa şarj edilebilirken, incecik yapısı da her yere rahatlıkla taşıma olanağı sağlıyor. PowerCore III Sense 10K, premimum kalitede sunduğu farklı renk seçeneklerive buz mavisi LED’iyle yaz aylarının en iddialı ürünlerinden olacak.
29.06.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İpad Pro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.