İş İnsanı

İş İnsanı

Son dakika iş insanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iş insanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iş insanı haber sayfamızda...

İş İnsanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.282 iş insanı haberi bulunmuştur.
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim!
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim! İş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, dün gece Kadıköy'de bir mekanda gerçekleşen konserde, 45'inci evlilik yıl dönümünü kutlayan çifti tebrik ettikten sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.04.2024 Cadde
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 2022 yılında iş insanı Burak Kalfa ile nişanlamış fakat 16 gün sonra ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Nişanlısı ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te Burak Kalfa'dan şikayetçi oldu. Hakaret ve tehdit yönünden yapılan değerlendirmede de savcılık kararını verdi.
23.04.2024 Cadde
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Haberler
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi
Sadettin Saran ile adı aşk dedikodularına karışmıştı! Bade İşçil'den yanıt geldi Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.
19.04.2024 Cadde
Mutlu evlilik gençleştirdi
Mutlu evlilik gençleştirdi Burcu Esmersoy, genç kalmasının sırrının mutlu evlilik yapmasında gizli olduğunu söyledi.
18.04.2024 Cadde
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle gündem olan Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.
17.04.2024 Cadde
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest!
Sibel Can'a iş insanı hayranından 87 bin TL'lik jest! Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Cadde
İş insanına şok tehdit: Ben Can Dalton, sana 10 milyon ceza kestim
İş insanına şok tehdit: Ben Can Dalton, sana 10 milyon ceza kestim Kendini telefonda 'Ben Can Dalton' diyerek tanıtan şüpheliler, aynı hafta içinde iş insanı Onur Zorlu'ın babasının yaşadığı Avcılar'daki binada bulunan depoyu da hedef aldı.
13.04.2024 Gündem
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim'
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim' Ünlü şarkıcı Hadise, yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı pozlarına mesaj olarak Cher'in "Anne, zengin adam benim!" sözlerini yazan Hadise'ye, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
14.04.2024 Cadde
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik doğum günü kutlaması! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, eşinin doğum gününü Instagram sayfasından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2024 Cadde
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı!
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı! Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, bayram kutlaması için annesinin yanına gitti. Ünlü isim annesiyle çekildiği karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.
11.04.2024 Cadde
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz'
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz' Neredeyse 400 yaşında olan Harvard Üniversitesi, bünyesinde sayısız eseri ve koleksiyonu barındırıyor. Milyonlarca kitaplık bir kütüphaneye sahip kütüphanede artık bir kitap olmayacak. Ölümden sonraki yaşamı konu alan bu kitabın okuldan uzaklaştırılacak olmasının sebebi ise ne konusu ne de yazarı.
10.04.2024 Yaşam
Sınavı kazanana son model araba
Sınavı kazanana son model araba Kurslar ve özel okullar, öğrencilerinin motivasyonunu artırmak için kesenin ağzını açtı. Üniversite sınavlarında dereceye girenlere 1 milyon TL’ye varan para ödüllerinin yanı sıra son model araba, aylık 15 bin TL burs veren de var.
7.04.2024 Eğitim
Bahar festivaliyle eğitime destek
Bahar festivaliyle eğitime destek Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi
6.04.2024 Ege
Hayat projesi ile hedefe tam isabet
Hayat projesi ile hedefe tam isabet Ege Üniversitesi- Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi, yaklaşık 5 yıl süren kapsamlı çalışmalar sonunda, JACIE (Joint Accreditations Committee of ISCT and EBMT) tarafından akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak kabul edildi. KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından hayata geçirilen “Hücre İşleme Merkezi” bu hedefe ulaşmada çok büyük bir katkı koydu.
6.04.2024 Ege
Pelin Karahan: Söyleyeceğimi söyledim!
Pelin Karahan: Söyleyeceğimi söyledim! İş insanı Bedri Güntay ile 10 yıldır evli olan ve bu ilişkiden iki oğlu dünyaya gelen oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.
5.04.2024 Cadde
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz akşam Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı. Ünlü ismin, iddialara göre aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
5.04.2024 Cadde
'Öyle ha deyince olmuyor' demişti! Bade İşçil'e sarı sayfalar aşk getirdi
'Öyle ha deyince olmuyor' demişti! Bade İşçil'e sarı sayfalar aşk getirdi Bade İşçil, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulalp ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İş İnsanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.