İsmet Taşdemir

İsmet Taşdemir

Son dakika İsmet Taşdemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsmet Taşdemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsmet Taşdemir haber sayfamızda...

İsmet Taşdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 245 ismet taşdemir haberi bulunmuştur.
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor
90+3 Ege'de Futbol | Makas kapanıyor Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ve Eyüpspor mağlubiyetlerinin ardından Bandırmaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Yeşil beyazlılarda hedef Play Off. Ancak Bodrum’da puan kaybetmemek çok değerli. Artık odaklanmalılar. Özellikle gol bölgelerinde biraz daha üretken olmalılar.’’
14.03.2024 1.Lig
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı Ege ekibinin Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
13.03.2024 1.Lig
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 1. Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçına dair kararlarını açıkladı.
7.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın!
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın! Tartışmalı hakem kararları sonrası istenmeyen olayların yaşandığı Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasını değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Bodrum’un hedefi Süper Lig ise kalan 9 maçta kayıpların önüne geçmeli. Gerekirse hem rakibini hem de hakemi yenmek zorundalar’’ dedi.
7.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
5.03.2024 Süper Lig
ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu!
ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu! Bodrum FK - Eyüpspor maçında sahaya atılan cisim sonrası hastaneye kaldırılan Uğur Demirok'un son durumuyla ilgili bilgiye Skorer ulaştı. Uğur'un görme bozukluğu yaşayabileceği bildirildi.
4.03.2024 Futbol
Bodrum FK-Eyüpspor maçında olay! Arda Turan çılgına döndü, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı
Bodrum FK-Eyüpspor maçında olay! Arda Turan çılgına döndü, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı Trendyol 1. Lig'de oynanan Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasında istenmeyen olaylar yaşandı. Konuk ekibin teknik patronu Arda Turan ile Uğur Demirok'a tribünlerden yabancı madde atıldı. Yaralanan Uğur Demirok ambulansla sahadan ayrıldı. 4 kırmızı kartın çıktığı müsabakayı konuk ekip 1-0 kazandı.
2.03.2024 1.Lig
İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi
İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 1.Lig
Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi!
Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den hakem tepkisi! Çorum FK deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 1.Lig
Bodrum FK'nın Süper Lig inadı devam etti!
Bodrum FK'nın Süper Lig inadı devam etti! Bodrum FK, Altay'ı 3-0 mağlup ederek üst sıralardaki yerini sağlama aldı.
19.02.2024 1.Lig
İsmet Taşdemir: Çok karakterli bir oyuncu grubum var!
İsmet Taşdemir: Çok karakterli bir oyuncu grubum var! Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altay maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına konuştu.
14.02.2024 1.Lig
İsmet Taşdemir: Güçlü takım sayısı çok fazla!
İsmet Taşdemir: Güçlü takım sayısı çok fazla! Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sakaryaspor ile puanları paylaştıkları maçın ardından konuştu.
10.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Kalite, güç ve doğru  sistemin adı Bodrum FK
90+3 Ege'de Futbol | Kalite, güç ve doğru sistemin adı Bodrum FK Trendyol 1. Lig’de son 5 maçın 4’ünü kazanarak 38 puanla dördüncü sırada bulunan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Çok önemli ve değerli anlamlar içeren taraftar eksiğine karşın, zor bir ligde ve üst sıralarda yarışıyorlar. Tam bir takım oldular. Onları sadece kutlamak yetersiz kalıyor’’ dedi
9.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu!
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu! Trendyol 1. Lig’de Gençlerbirliği’ni evinde son dakikada gelen golle mağlup eden ve zirve yolunda tekrar çıkışa geçen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Koştular, yoruldular, istediler. Ligin iyi yarışan takımlarından birini daha devirdiler. Çok iyi işler çıkarıyorlar, kutlamak gerek’’ dedi
1.02.2024 Futbol
Yenemiyorsan Yenilme!
Yenemiyorsan Yenilme! Trendyol 1. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak son 6 lig maçında galibiyet yüzü görmeyen Manisa FK’yı değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Süper Lig’in adayları arasında başladığı sezon da geldiğimiz nokta can sıkıcı. Kupada şeytanın bacağını kırdılar. Umudumuz, Osman Özköylü ile toparlanmaları yönünde’’ dedi
3.11.2023 1.Lig
Kerem Yavaş: İyi bir skorla galip ayrıldık
Kerem Yavaş: İyi bir skorla galip ayrıldık Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Bodrumspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
7.10.2023 1.Lig
İsmet Taşdemir: Hakem triosu bizi oyuna sokmadı
İsmet Taşdemir: Hakem triosu bizi oyuna sokmadı Eyüpspor deplasmanından 3-0 mağlup ayrılan Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.
7.10.2023 1.Lig
Mustafa Ati Göksu: Galip gelseydik bizim açımızdan iyi olacaktı
Mustafa Ati Göksu: Galip gelseydik bizim açımızdan iyi olacaktı Trendyol 1. Lig'in 6'ncı haftasında Bodrumspor ile puanları paylaşan Altay'da teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu açıklamalarda bulundu.
25.09.2023 1.Lig
İsmet Taşdemir: Maçın böyle bitmesi bizi üzdü
İsmet Taşdemir: Maçın böyle bitmesi bizi üzdü Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altay deplasmanından bir puanla ayrıldıkları maçı değerlendirdi.
25.09.2023 1.Lig
Süper Lig yarışında Bodrumspor 'Varım' dedi
Süper Lig yarışında Bodrumspor 'Varım' dedi Zorlu Sakarya deplasmanından da galibiyetle dönen ve 10 puana ulaşan Bodrum Futbol Kulübü’nü değerlendiren Bülent Buda, Fatih Tanfer ve Mehmet Demirtaş ‘‘Takım bütünlüğünle müthiş mücadele örneği sergiliyor. Yaptıkları işe saygısı üst düzey futbolcu ordusu alkışı sonuna kadar hak ediyor’’ dedi.
21.09.2023 Diğer
Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den öz eleştiri
Bodrum FK'da İsmet Taşdemir'den öz eleştiri 3 maçta 4 puan toplayan yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, "İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bizde hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu" dedi.
30.08.2023 1.Lig
İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz
İsmet Taşdemir: Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz Bodrumspor, Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan sonra iki takım teknik direktörleri konuştu.
19.08.2023 1.Lig
Gönlümüzün şampiyonu
Gönlümüzün şampiyonu Tarihlerinde ilk kez mücadele ettikleri TFF 1. Lig’de Süper Lig kapısından dönen Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, “Sevgili İsmet Taşdemir’in önderliğinde yarışan, savaşan, oyunu güzelleştiren, deneyimli-genç karışımı, sıra dışı kramponlar. Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından” dedi
1.07.2023 1.Lig
Bodrumspor'da Aminu Umar kararı
Bodrumspor'da Aminu Umar kararı Pendikspor'a yenilip Süper Lig'e yükselme şansını kaçıran Ege temsilcisi, Aminu Umar'la yoluna devam etme kararı aldı.
18.06.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

İsmet Taşdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.