İsrail Abd

İsrail Abd

Son dakika israil abd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan israil abd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan israil abd haber sayfamızda...

İsrail Abd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.796 israil abd haberi bulunmuştur.
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak İrlanda parlamentosun yapılan oylama ile ülkenin eski Başbakanı Leo Varadkar’dan boşalan koltuğa 37 yaşındaki Simon Harris seçildi. Harris, ülkenin en genç başbakanı unvanını aldı. Harris, İrlanda'nın Avrupa Birliği'ndeki konumunu kullanarak ateşkes çağrısında bulunacağını belirtti.
9.04.2024 Dünya
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Dünya
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi
Gazze'deki savaşta son dakika... Türkiye'nin misillemesi dünyada manşet! İsrail ABD'den yardım istedi Ankara'nın bu sabah ilan ettiği kararlar hem uluslararası medyada hem de İsrail basınında anında yankı buldu. Tel Aviv yönetimi ana müttefiki ABD'den yardım talep etti.
9.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum.... İran ayakta! Saldırı beklenirken milyonlar sokakta, bayraklara dikkat
Gazze'deki savaşta son durum.... İran ayakta! Saldırı beklenirken milyonlar sokakta, bayraklara dikkat Başkent Tahran'daki yürüyüşe Cumhurbaşkanı Reisi ve Kudüs Gücü komutanı Kaani de katıldı, IRNA haber ajansı güneydeki şehirler ve Isfahan'daki Ermeni dini liderlerin yaptığı çağrıyı sayfasına taşıdı.
5.04.2024 Dünya
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Dünya
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı?
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı? Uzmanlar, İsrail-Filistin krizinde ilk sınavını insani yardımları ulaştırma konusunda veren Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK), Ramazan’da ateşkes konusunda yapabileceklerini ve sonunda çekimser oyla ateşkesin önünü açan ABD’nin BMGK kararlarının “bağlayıcılığını” sorgulaması ile ABD-İsrail ilişkilerinin geleceğini Milliyet’e değerlendirdi. ABD’nin veto etmeme kararı, Biden ve Netanyahu arasındaki çatlağın daha da derinleştiğini göstermesi bakımında önemli görülüyor.
27.03.2024 Dünya
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler
Rusya'daki terör saldırısında son dakika... Hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı: Çizgi halinde sıkarak geldiler Rusya'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. 115 kişinin öldüğü korkunç olayda hayatta kalanlar yaşadıklarını anlattı.
23.03.2024 Dünya
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Dünya
Paris’te barış diplomasisi
Paris’te barış diplomasisi İsrail-Hamas savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi için Fransa’nın başkenti Paris’te İsrail, ABD, Mısır ve Katarlı yetkililer arasında ateşkes diplomasisi gerçekleşti. Diplomatik kaynaklar, olumlu işaretler olduğunu söylüyor.
25.02.2024 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kamu görevlisinin sadakati milletin kendisine olmalıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kamu görevlisinin sadakati milletin kendisine olmalıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Memur-Sen 8'inci Türkiye Buluşması'nda yaptığı açıklamada, "Kamu görevlisinin sadakati, falanca ya da filanca gruba değil, falanca ya da filanca güç merkezine değil, bizatihi milletin kendisine olmalıdır. Kamu bürokrasisinin hedefine ulaşabilmesi için altını çizerek söylemek istediğimiz şey, millete sadakat prensibidir" dedi.
24.02.2024 Gündem
Savaş sonrası ne olacak?
Savaş sonrası ne olacak? Gazze’de yeni bir ateşkes için çabalar sürerken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun hazırladığı savaş sonrası plan, güvenlik kabinesine sunuldu.
24.02.2024 Dünya
Esir takasıyla ilgili Netanyahu'dan şoke eden çıkış! Anlaşmaya yanaşmadı
Esir takasıyla ilgili Netanyahu'dan şoke eden çıkış! Anlaşmaya yanaşmadı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nden çekilmesini ve Filistinli mahkumların serbest bırakılmasını içeren yeni bir esir takası anlaşmasını kabul etmeyeceğini açıkladı.
30.01.2024 Dünya
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar İsrail’in dün Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toplantıda yeni bir esir takası anlaşması için sunulan taslağı kabul ettiği öne sürülerek, taslağın bugün Hamas tarafına sunulmasının beklendiği iddia edildi. Öte yandan İsrail, Paris’teki toplantıyı “yapıcı” olarak nitelendirmişti
29.01.2024 Dünya
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi ABD medyası Suriye'den çekilmenin planlandığını yazdı. Bu çekilme kararının 7 Ekim'den sonra önceliklerinin değişmesi sebebiyle alındığı da iddia ediliyor. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir konuyla ilgili CNN TÜRK'ten Semiha Şahin'e değerlendirmelerde bulundu.
26.01.2024 Haberler
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi
ABD çekilmeye mi hazırlanıyor? Özay Şendir: Gerçek olamayacak kadar iyi ABD medyası Suriye'den çekilmenin planlandığını yazdı. Bu çekilme kararının 7 Ekim'den sonra önceliklerinin değişmesi sebebiyle alındığı da iddia ediliyor. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir konuyla ilgili CNN TÜRK'ten Semiha Şahin'e değerlendirmelerde bulundu.
26.01.2024 Dünya
Yer: Yemen! Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi, konteynerin altında kaldı
Yer: Yemen! Çöpten yemek toplarken yaşamını yitirdi, konteynerin altında kaldı Yemen’de küçük bir kız çocuğu çöp konteynerinden yemek toplamak isterken yaşamını yitirdi. Korkunç görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
27.12.2023 Dünya
Kızıldeniz'de gemilere saldıran Husiler kim ve ne kadar güçlüler?
Kızıldeniz'de gemilere saldıran Husiler kim ve ne kadar güçlüler? Yemen'in geniş kesimlerini kontrol eden Husiler, Kızıldeniz'den İsrail'e giden tüm gemileri hedef alacakları uyarısında bulundu.
20.12.2023 Dünya
153 ülke ateşkes istedi
153 ülke ateşkes istedi ABD’nin 8 Aralık tarihinde BM Güvenlik Konseyi’ne BAE tarafından sunulan ve ateşkes çağrısı içeren karar tasarısını veto etmesi üzerine, BM Genel Kurulu’nun Filistin konulu 10. Acil Oturumu, Arap ve İİT Gruplarının talebi üzerine 12 Aralık salı günü toplandı.
14.12.2023 Dünya
Bahçeli: Türkiye’de suikast planlayan casuslar doğduklarına pişman edilmeli
Bahçeli: Türkiye’de suikast planlayan casuslar doğduklarına pişman edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mossad'ın Türkiye'de suikast planları yaptığı iddiasıyla ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.
6.12.2023 Gündem
Bahçeli: Caniyahu adalet ve insanlık namına yargılanmalıdır
Bahçeli: Caniyahu adalet ve insanlık namına yargılanmalıdır İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gazze kelimenin tam manasıyla ölüm şeridine dönüşmüştür. Bu nedenle Türk milletinin sabrı artık taşma noktasına ulaşmıştır." dedi.
1.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Abd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.