İstanbul Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi

Son dakika İstanbul Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul Üniversitesi haber sayfamızda...

İstanbul Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.537 istanbul üniversitesi haberi bulunmuştur.
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. AUZEF sınav takvimi belli oldu. Güz Dönemi sınavları için geri sayım başlamışken "AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı?" soruları araştırılıyor. İşte AUZEF son güncel durum...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı?
Sıradaki İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman? auzef.istanbul.edu.tr ✅ 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin Bahar Dönemi sınavları için araştırmalar sürüyor. Öğrenciler Güz Dönemi sınavları ardından AUZEF sınavları ne zaman? 2024 AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri takvimi açıklandı mı? sorularına cevap arıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum
15.04.2024 Bilgi Rehberi
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Mühendislikte İTÜ, tıpta Hacettepe
Mühendislikte İTÜ, tıpta Hacettepe Londra merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Quacquarelli Symonds Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralaması açıklandı.
12.04.2024 Eğitim
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı! E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.
8.04.2024 Advertorial
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Togay Bayatlı hayatını kaybetti
Togay Bayatlı hayatını kaybetti Türk basınının acı kaybı...Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği önceki başkanlarından, 2009 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Sürekli Basın Kartı sahibi Togay Bayatlı, 85 yaşında vefat etti.
2.04.2024 Diğer
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı Erzurum'da AK Parti'li Mehmet Sekmen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez kazandı. Erzurum'da 9 ilçede AK Parti, 3 ilçede DEM Parti, 2 ilçede BBP, 2 ilçede CHP, 2 ilçede YRP, 1 ilçede MHP, 1 ilçede ise İYİ Parti adayları başkan oldu.
1.04.2024 Gündem
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı
Çorum'da AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Çorum'da resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin adayı Halil İbrahim Aşgın kazandı.
1.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre CHP’li Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. 9 ilçede AK Parti, 4 ilçede MHP, 3 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi 31 Mart 2024 yerel seçimler sona erdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li aday İbrahim Çenet kazandı.
31.03.2024 Gündem
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu CHP, 47 yıl sonra Amasya Belediyesi’ni kazandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP’nin adayı Turgay Sevindi resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı oldu.
31.03.2024 Gündem
Sinop seçim sonuçları belli oldu! Metin Gürbüz kazandı
Sinop seçim sonuçları belli oldu! Metin Gürbüz kazandı Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Metin Gürbüz kazandı. Seçimde 2 ilçede CHP, 4 ilçede AK Parti, 1 ilçede Yeniden Refah Partisi, 1 ilçede MHP ipi göğüsledi.
31.03.2024 Gündem
'Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar'
'Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘Astronotu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar’ eleştirilerine cevap verdi. Bakan Kacır, "Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar. Bizim bu gururu gençlerimizle paylaşmamızı da zannediyorum kıskanıyorlar. Dünyanın her yerinde astronotlar bu misyonları tamamladıktan sonra o ülkedeki gençlerle, öğrencilerle, çocuklarla buluşmalar gerçekleştirirler" dedi.
29.03.2024 Haberler
'Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar'
'Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘Astronotu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar’ eleştirilerine cevap verdi. Bakan Kacır, "Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar. Bizim bu gururu gençlerimizle paylaşmamızı da zannediyorum kıskanıyorlar. Dünyanın her yerinde astronotlar bu misyonları tamamladıktan sonra o ülkedeki gençlerle, öğrencilerle, çocuklarla buluşmalar gerçekleştirirler" dedi.
29.03.2024 Ekonomi
AUZEF AKSİS 💢 AUZEF KAYIT YENİLEME uzatıldı mı, nasıl yapılır? AUZEF bahar dönemi vize sınavı ne zaman?
AUZEF AKSİS 💢 AUZEF KAYIT YENİLEME uzatıldı mı, nasıl yapılır? AUZEF bahar dönemi vize sınavı ne zaman? AUZEF akademik takvimine göre kayıt yenileme işlemleri alınıyor. 2024 yılı bahar dönemi sınavlarından önce öğrenciler sınav merkezi tercihleri yapıyor. İstanbul Üniversitesi açıköğretim AUZEF vize sınavları ne zaman, kayıt yenileme süresi ne zaman bitiyor?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor
Öğrenci başına 1 kitap düşmüyor Türkiye’deki bazı üniversitelerin kütüphanesi evdeki kitaplık gibi. 4 üniversitede öğrenci başına düşen kitap sayısı 1’in altında. 89 üniversitede ise bu sayı 1 ile 4 arasında.
27.03.2024 Gündem
Marmara’da denizanası istilası: Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar…
Marmara’da denizanası istilası: Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar… Marmara Denizi’nde sıcaklığın artması ve kirlilik nedeniyle denizanası popülasyonu gözle görülür bir şekilde arttığı gözlemlenebiliyor.
26.03.2024 Gündem
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde
Sosyal medyada Karabük Üniversitesi tartışması! Yabancı öğrenciler yine gündemde Karabük Üniversitesi yine Afrikalı öğrencileriyle gündeme geldi. Sosyal medyada bazı öğrencilerin HIV ve HPV şüphesiyle hastanelere başvurduğu iddia edilirken İl Sağlık Müdürlüğü “HIV pozitif ve HPV pozitif vakalarında herhangi anlamlı bir değişiklik bulunmadığı”nı açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde yeni istilacı türler
Marmara Denizi'nde yeni istilacı türler Küresel ısınmasının etkisiyle deniz suyu sıcaklığının artması, deniz kirliliği ve kıyı tahribatı gibi nedenlerle İstanbul Boğazı'nın kıyı kesimlerinde denizanası yoğunluğu dikkat çekiyor.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.