Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili milletvekilleriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili milletvekilleriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaklaşık 60 AK Parti milletvekiliyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıda neler konuşulacak? Detayları CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan anlattı.
2.02.2022 Siyaset
İstanbul'da müsilaj toplantısı
İstanbul'da müsilaj toplantısı TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu'nun İstişare Toplantısı, Marmara Denizi'ne kıyısı bulunan illerin temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.
18.08.2021 Haberler
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar
Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Son dakika haberi I MHP lideri Devlet Bahçeli 4 ay sonra kürsüde... Bahçeli, partisinin "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı"nda konuştu. Kanal İstanbul projesiyle açıklama yapan Bahçeli, "Montrö ile ilgili sözlerimize karşılık herhangi bir ilişkinin olmadığı resmi açıklamalarla kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bunun üzerinde bir tartışma açmak doğru değildir. Artık bunun kararı verilmiştir. Onun üzerinde tartışma başlatmak, TV programlarına 4-5 konuşmacının arasına bizi de dahil etmek olur, biz de o hatayı işlemeyiz. Birileri çıkmış 'yapamazlar' diyor, öbürü çıkmış 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi.
12.01.2020 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım AK Parti istişare toplantısında konuştu. Yıldırım, Nisan ayının ortasında yapılacak olan referandum için çalışmaların nasıl olacağını AK partililer anlattı. 80 milyon vatandaşımıza tek tek ulaşıp bu sistemi anlatacağız diyen Yıldırım, "önümüzde 2 ay var" dedi.Başbakan Yıldırım, "hayırda hayır vardır" sloganını kullanan CHP'lileri hayatlarında hiç hayırlı iş yapmamış olmamakla eleştirdi.
8.02.2017 Siyaset