İtalya

İtalya

Son dakika İtalya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İtalya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İtalya haber sayfamızda...

İtalya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.714 italya haberi bulunmuştur.
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu Araştırmacı gazetecilik projesi Lost in Europe tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Avrupa'da 2021 ile 2023 yılları arasında 50 binden fazla refakatsiz çocuk göçmen kayboldu.
1.05.2024 Dünya
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez
TFF'den açıklama: Azınlık çoğunluğa tahakküm edemez TFF resmi sitesinden seçim tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 'Kulüplerin sponsorlarına tehdit mesajları gönderen, toplumsal huzura zarar verecek kavgacı bir tavır takınan bu azınlığın, çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına asla izin verilmeyecektir" denildi.
1.05.2024 Futbol
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor?
Milano neden gece yarısından sonra dondurma ve pizza satışını yasaklamaya hazırlanıyor? Gürültü şikâyetleriyle mücadele etmek isteyen Milano, gece geç saatlerde atıştırmalıkları yasaklamaya hazırlanıyor. Dondurmaya karşı açılan bu 'savaş' yeni değil ve pek çok kişinin hoşuna gitmiyor.
1.05.2024 Dünya
İtalyanlar'dan Santarelli için Türkiye isyanı! 'Kabul edilemez'
İtalyanlar'dan Santarelli için Türkiye isyanı! 'Kabul edilemez' Filenin Sultanları'nın başantrenörü ve aynı zamanda Imoco'yu çalıştıran Santarelli'nin başarısı İtalya'da gündem oldu. Deneyimli başantrenör için Türkiye'yi de ilgilendiren bir öneri geldi.
1.05.2024 Voleybol
Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum'
Burcu Esmersoy'un nazar korkusu! 'Bir şey söylemek istemiyorum' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün İstinyePark'da görüntülendi. Daha önce eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, nazar korkusunu bir kez daha dile getirdi.
1.05.2024 Cadde
‘Köle kız’dan flüt konseri
‘Köle kız’dan flüt konseri İtalya’da 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlamasından sonra volkanik kül katmanlarının altına gömülen parşömendeki yazılar son teknoloji ve yapay zeka kullanılarak çözüldü.
1.05.2024 Dünya
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti
Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti Bir dönem Fenerbahçe Opet'in transfer gündemine gelen dünyaca ünlü Polonyalı pasör, ülke basınına Sultanlar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Voleybol
Dış ticaret rakamları açıklandı
Dış ticaret rakamları açıklandı Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %4,1, ithalat %6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %4,1, ithalat %6,3 azaldı.
30.04.2024 Uzmanpara
Mertens'te Galatasaray'a rakip! Teklifi ilettiler
Mertens'te Galatasaray'a rakip! Teklifi ilettiler Galatasaray'ın kadrosunda tutmak istediği Dries Mertens için yeni bir gelişme gündeme geldi. Belçikalı yıldızın sürpriz bir teklif aldığı belirtildi.
30.04.2024 Galatasaray
İztuzu ile Konyaaltı’na alkış! Avrupa’nın en iyi plajları listesine girdiler
İztuzu ile Konyaaltı’na alkış! Avrupa’nın en iyi plajları listesine girdiler Antalya’nın Konyaaltı Plajı’yla Muğla’nın İztuzu Plajı, “Avrupa’nın en iyi 25 plajı” arasında yer aldı.
30.04.2024 Ekonomi
Enflasyonu düşürmek için 2 öneri
Enflasyonu düşürmek için 2 öneri Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, özellikle son aylarda enflasyonu yüksek maliyet artışlarının tetiklediğine dikkat çekti.
30.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Krunic dert yandı: Fenerbahçe'de baskı çok ağır
ÖZEL | Krunic dert yandı: Fenerbahçe'de baskı çok ağır Ara transferde Milan’dan satın alma opsiyonuyla transfer edilen Rade Krunic’e sarı-lacivertli forma ağır geldi. Bosnalı futbolcu, yakın çevresine dert yandı.
30.04.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı alacağı yeni kulübü açıkladı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Futbol
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi
Avrupa'da Türk haftası! Goller yağmur gibi Avrupa'nın önemli liglerinde forma giyen milli futbolcularımız performanslarıyla haftaya damgalarını vurdu.
29.04.2024 Dünyadan Futbol
'Enflasyon piyasalar için daha az etkili olacak'
'Enflasyon piyasalar için daha az etkili olacak' Monex analistleri, Euro Bölgesi enflasyon verisinin piyasalar için normalden daha az etkili olacağını bildirdi.
29.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'den Liverpool'lu yıldıza teklif! Sağlık raporları istendi
Fenerbahçe'den Liverpool'lu yıldıza teklif! Sağlık raporları istendi Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınında yer alan habere göre sarı-lacivertli kulüp, Liverpool'un tecrübeli oyuncusuna teklif yaptı. İşte detaylar...
29.04.2024 Fenerbahçe
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan sorusuna cevap! 'Konuşmak istemiyorum'
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan sorusuna cevap! 'Konuşmak istemiyorum' Serie A'nın 34'üncü haftasında Torino'yu 2-0'la geçen Inter'de Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha, müsabaka sonrası Milan'la ilgili sorulan soruya cevap verdi.
28.04.2024 İtalya Serie A
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisi aynı karede! O fotoğraf gündem oldu Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
29.04.2024 Cadde
Türkiye’yi Çin’de temsil edecekler
Türkiye’yi Çin’de temsil edecekler Huawei ICT Competition 2023-2024 Avrupa Bölgesi Ödül Töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi.
28.04.2024 Gündem
Evin yer döşemesinden insan çenesi çıktı! Şaşırtan keşif: Denizli'den Avrupa'ya gitmiş
Evin yer döşemesinden insan çenesi çıktı! Şaşırtan keşif: Denizli'den Avrupa'ya gitmiş Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da yaşayan ve ismini vermek istemeyen bir sosyal medya kullanıcısının anne ile babasının yaşadığı evde yaptığı keşif, duyanları şaşırtacak cinsten. Daha da şaşırtıcı olan bu keşfin yolunun bir noktada Türkiye ile kesişiyor olması.
28.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci Samandıra'dan ayrıldı!
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci Samandıra'dan ayrıldı! Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kadroda yer almayan Leonardo Bonucci Samandıra'dan ayrıldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Gazze eylemleri daha da yayılıyor
Gazze eylemleri daha da yayılıyor ABD genelinde üniversitelere yayılan Gazze eylemlerinde polis, öğrenci-hoca demeden gözaltıları sıklaştırdı. Netanyahu ise olayların “1930’larda Almanya’da yaşananları anımsattığını” ifade etti.
27.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İtalya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.