Bu sene 10. yılını kutlayan Big Bang’de yine öncü girişimler sahne alacak
Bu sene 10. yılını kutlayan Big Bang’de yine öncü girişimler sahne alacak Bu sene 10’uncu yaşını kutlayan Big Bang Start-up Challenge için geri sayım başladı. İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından 2 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlik, dünyadan ve Türkiye’den en iyi girişimcileri ağırlayacak. Yenilikçi, çığır açıcı proje ve teknolojilerin; kendi yolunu çizen, ihtiyaçtan yola çıkarak çözüm üreten girişimlerin adresi olan Big Bang’de bu yıl “Öncüler” mottosu hâkim olacak. İzleyicilere benzersiz bir online deneyim sunmaya hazırlanan Big Bang’de 20 girişim sahnede sunum yaparken; birbirinden farklı sektörlere çözüm üreten yaklaşık 90 teknolojik girişimin standı online olarak ziyaret edilebilecek.
18.10.2021 Vitrin
Big Bang 2020'de ödüller sahiplerini buldu
Big Bang 2020'de ödüller sahiplerini buldu Türkiye’nin inovasyon ve girişimcilik üssü, İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından desteklenen girişimlerin en iyileri belli oluyor. Milliyet.com.tr'nin basın sponsorluğunda gerçekleşen İTÜ Çekirdek Big Bang Start-up Challenge'da 5 girişimciye toplam 250 bin TL değerindeki reklam ödülünü, Milliyet Dijital Medya Genel Müdür Yardımcısı Seval Üçler verdi.
3.12.2020 Teknoloji
Corona virüs tanısını 90 dakikada koyabilen cihaz geliştirildi
Corona virüs tanısını 90 dakikada koyabilen cihaz geliştirildi İTÜ ARI Teknokent'te faaliyet gösteren Bioeksen isimli bir yerli girişim, corona virüs tanısını 90 dakikada koyabilen patojen kiti geliştirdiğini duyurdu.
17.03.2020 Gündem
İşte Türkiye'nin Silikon Vadisi!
İşte Türkiye'nin Silikon Vadisi! İTÜ Rektörü Karaca, "Aslında Silikon Vadisi'nin kendisini burada oluşturmuş vaziyetteyiz...
26.05.2018 Gündem
“Çıtayı Yükseltenler”
“Çıtayı Yükseltenler” İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen “Çıtayı Yükseltenler” Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi’nde En İyi Çıkış Yapan Start-Up Ödülü Anlatsın.com’un oldu.
8.04.2016 Kariyer