Kariyer “Çıtayı Yükseltenler”

“Çıtayı Yükseltenler”

08.04.2016 - 17:31 | Son Güncellenme:

İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen “Çıtayı Yükseltenler” Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi’nde En İyi Çıkış Yapan Start-Up Ödülü Anlatsın.com’un oldu.

“Çıtayı Yükseltenler”

İTÜ ARI Teknokent Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi Çırağan Sarayı’nda geçekleştirildi. Teknoloji liderleri, Teknopark firmaları üst düzey temsilcileri, yatırımcılar ve yöneticilerin katıldığı zirvede BEETECH Ödülleri de sahiplerini buldu. Etkinlik boyunca “Çıtayı Yükseltenler” sloganıyla Türkiye’nin AR-GE, girişimcilik ve inovasyon ekosisteminde çıtanın nasıl yükseltileceği değerlendirilirken zirvenin son oturumunda çıtayı yükselten firmalar ödüllerine kavuştu.

Haberin Devamı

BEETECH Ödül Töreni’nde Türkiye’nin teknoloji devlerinin yanı sıra geleceğin mimarı girişimler de ödüllendirildi. 2015 yılını hızlı bir büyümeyle geçiren ve 2016 yılına İTÜ Çekirdek’in desteğiyle iddialı başlayan Anlatsın.com En İyi Çıkış Yapan Start-Up Ödülü’nü kazandı.

Anlatsın.com profesyonellerin kendi mesleklerini ve firmalarını, üniversite öğrencilerinin ise eğitim hayatlarını anlattıkları bir tecrübe aktarımı platformu. Projenin amacı; 15-30 yaş arası kişilerin sağlıklı kariyer tercihleri yapmalarını sağlarken adaylara ulaşmak isteyen şirketlerin işveren markasını güçlendirmek. Şu an platformda Vodafone, Microsoft, Unilever, BSH, PepsiCo, Garanti Bankası, Nestle, Mercedes gibi 30’dan fazla şirketin 200’den fazla çalışanı ve 150 üniversiteden 4000’den fazla öğrenci kendi deneyimlerini anlatmış durumda. 3 genç girişimci tarafından hayata geçirilen projenin yatırımcıları ise Türkiye’nin en tecrübeli melek yatırım ağı Galata Business Angels.