İzleme

İzleme

Son dakika izleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan izleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan izleme haber sayfamızda...

İzleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.695 izleme haberi bulunmuştur.
7 kamu bankasının hizmeti tek ATM'de toplandı
7 kamu bankasının hizmeti tek ATM'de toplandı Kamu bankalarının hizmetleri tek bir ATM'de toplandı. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT işlemleri aynı ATM üzerinden yapılacak. TAM projesi ile üye bankaların müşterileri masrafsız ve komisyonsuz hizmet alabilecek. TBB Yönetim Kurulu Başkanı Çakar, "Sektördeki 7 bankanın işbirliğiyle TAM'ın hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.
10.05.2024 Ekonomi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
EUROVİSİON 2024 2. YARI FİNAL CANLI İZLEME EKRANI! Eurovision 2. yarı final ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
EUROVİSİON 2024 2. YARI FİNAL CANLI İZLEME EKRANI! Eurovision 2. yarı final ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Eurovision 2024 bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenleniyor. Dünyanın en önemli müzik organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Eurovision'da bu yıl yarı final öncesinde 2003 yılında “Everyway That I Can” şarkısı ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener'de sahne alacak. Peki Eurovision 2024 yarı final nasıl canlı izlenir, nereden ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
İlker Erdem: Sayın Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı
İlker Erdem: Sayın Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı Türk futbolunda altyapıya verdiği önem ve yetiştirdiği yıldızlarla öne çıkan Trabzonspor'da Altyapı Direktörü olarak görev yapan İlker Erdem, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Double Pass iş birliğiyle yürütülen Akademi Projesi'nin önemine vurgu yaptı. Erdem, özellikle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin projeye olan desteğine dikkat çekti.
9.05.2024 Futbol
EUROVİSİON 2024 CANLI İZLEME linki🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak?
EUROVİSİON 2024 CANLI İZLEME linki🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak? Dünya çapında ilgi ile her sene takip edilen Eurovision 2024 yılında İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Geçtiğimiz sene Loreen şampiyon olmuştu. Öte yandan bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. 2024 Eurovision yarı final ne zaman, saat kaçta?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Dünya genelinde geçen ay ‘en sıcak nisan’ olarak ilan edildi
Dünya genelinde geçen ay ‘en sıcak nisan’ olarak ilan edildi Copernicus'tan yapılan açıklamada, geçen ayın ortalama yüzey hava sıcaklığının 15,03 derece ölçüldüğü belirtildi.
8.05.2024 Dünya
‘Kadın lider’ Kandilli’nin başında
‘Kadın lider’ Kandilli’nin başında Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde görev değişimi oldu.
8.05.2024 Gündem
Ölüm emriyle nefesler tutuldu
Ölüm emriyle nefesler tutuldu Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, önceki akşam yayınlanan 92’nci bölümüyle pazar akşamına damga vurdu.
7.05.2024 Cadde
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, dün gece 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.
6.05.2024 Cadde
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) Resmi Gazete’de yayımlanan kararına göre, akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış, katkılı olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için farklı fiyat uygulanmayacak.
5.05.2024 Ekonomi
İlker Erdem: Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı!
İlker Erdem: Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı! Trabzonspor Altyapı Direktörü İlker Erdem, TFF'nin Akademi Projesi'ne dair açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Trabzonspor
RTÜK'ten 2 televizyon kanalına idari para cezası
RTÜK'ten 2 televizyon kanalına idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve kişisel verilerin ifşasına yol açan görüntüler ile eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğindeki ifadelere ilişkin 2 televizyon kanalına idari para cezası uyguladı.
3.05.2024 Gündem
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti Dünya genelinde 8 bini aşkın otele tedarik teknolojisi hizmetleri sunan Mövenpick Holding iştiraklerinden dijital satın alma platformu FutureLog, Yunanistan, Mısır ve Türk Cumhuriyetleri operasyonlarında Türkiye’yi merkez üs seçti.
3.05.2024 Advertorial
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, akıllı ulaşım sistemleriyle ilgili bakanlık olarak önemli yatırımlar ve projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.
1.05.2024 Ekonomi
Nazlı Sabancı, kayınvalidesinin memleketine gitti! Arzu Sabancı gelinine söz verdi
Nazlı Sabancı, kayınvalidesinin memleketine gitti! Arzu Sabancı gelinine söz verdi Sosyetenin en tanınan isimlerinden biri olan Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı, hafta sonunda annesi Güneş Sertkaya ile Karadeniz turuna gitti. Sosyetik güzel, sosyal medya hesabından keyifli anlarını yayınladı. Arzu Sabancı'dan yanıt geldi.
1.05.2024 Cadde
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı?
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı? Yeşil ekonomi için hayati önem taşıyan minerallerin işlenmesinde halihazırda hakim konumda olan Çin, bu madenlerdeki katılımını dünya çapında genişletiyor. Bu, Çinli işletmeler ve ev sahibi topluluklar arasındaki gerilimi de gittikçe artırıyor.
30.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan fahiş fiyatla mücadele, enflasyon ve kamuda tasarruf açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Aylık bazda enflasyon oranımız giderek düşecek. Yıllık bazda ise yılın ikinci yarısında hızlı düşüşü göreceğiz. Enflasyon bizim temel önceliğimiz. Vatandaşın sorunu ne ise bizim de sorunumuz odur." dedi.
28.04.2024 Ekonomi
Yağmurlardan sonra ortaya çıkıyor! Nesli tehlike altında: Elazığ’da görüntülendi
Yağmurlardan sonra ortaya çıkıyor! Nesli tehlike altında: Elazığ’da görüntülendi Elazığ’da nesli tükenmekte olduğu için koruma altında bulunan sarı benekli semender görüntülendi.
28.04.2024 Gündem
Mona Lisa yeraltına taşınıyor
Mona Lisa yeraltına taşınıyor Louvre Müzesi, dünyanın en ikonik sanat eserlerinden biri olan “Mona Lisa”yı sanatseverlere daha iyi bir izleme deneyimi sunmak için yeraltına inşa edilecek özel bir odaya taşımayı planlıyor.
27.04.2024 Kültür Sanat
İstanbul’da hava kirliliği sınırı aştı
İstanbul’da hava kirliliği sınırı aştı Havadaki kanserojen partiküllerin (PM2.5) ölçüldüğü araştırmaya göre, İstanbul’da hava kirliliği Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) limitlerinin 5 katını aşıyor.
27.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok
Mars'ta 'örümcekler' görüldü! Uzay aracı yakaladı, eşi benzeri yok Avrupa Uzay Ajansı'na ait uzay aracı tarafından 'Kızıl Gezegen'de yakalanan görüntüler nefes kesti. Uzmanlar, 'eşi benzeri olmayan' fenomenin ne olduğuna dair açıklama getirdi.
26.04.2024 Dünya
Sanat bahaneden ibarettir
Sanat bahaneden ibarettir Server Demirtaş’ın yeni heykelleri ilk kez CI Bloom’da sanatseverlerle buluştu. Demirtaş, “Sanat bana göre bahaneden ibarettir. Sanat o yapılan şey değildir, yapılan şey araçtır” diyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’ Çevre Mühendisleri Odası yönetim kurulu, 3 kent için çöl tozu uyarısında bulundu. Yetkililer çöl tozunun en geç 2 gün içerisinde yağış ile atmosferden temizleneceğini belirtti ancak 30 Nisan'a kadar bölgede yağış beklenmediğinin de altını çizdi.
25.04.2024 Gündem
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları güney Yunanistan'ın üzerindeki gökyüzünün turuncu renk almasına neden oldu. Türkiye'de ise birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.
25.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İzleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.