İzmir Büyükşehir

İzmir Büyükşehir

Son dakika İzmir Büyükşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir Büyükşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir Büyükşehir haber sayfamızda...

İzmir Büyükşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.864 izmir büyükşehir haberi bulunmuştur.
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak?
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve konserlerinin nerelerde olduğu araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlik ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
23.04.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Ege
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir Avek, 38 ülkeden 600 seçkin atletin katılımıyla koşuldu.
22.04.2024 Ege
Suyu en ucuza kullanacağız
Suyu en ucuza kullanacağız İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin yeni dönem ikinci toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanlığında yapıldı. Tugay, “Amacımız İzmir’i en düşük su fiyatına sahip il yapmak” dedi.
20.04.2024 Ege
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Antalya'daki kazanın ardından İzmir'de teleferiğe ilgi düştü
Antalya'daki kazanın ardından İzmir'de teleferiğe ilgi düştü Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazası İzmir'in Balçova ilçesinde yer alan Teleferik Tesisleri'nde de ziyaretçi sayısının azalmasına neden oldu.
13.04.2024 Gündem
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa ettiğini duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa ettiğini duyurdu.
8.04.2024 Gündem
Cemil Tugay görevi devraldı
Cemil Tugay görevi devraldı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, mazbatasını alarak görevine başladı.
6.04.2024 Ege
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay mazbatasını alarak göreve başladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay mazbatasını alarak göreve başladı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Cemil Tugay, İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Tugay, "Bundan sonrası bizim için çalışmak olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasında, yarın öğlen saatlerinde devir teslim töreni planladık. Güzel bir 5 yıl olsun, güzel bir başlangıç olsun" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi
Cemil Tugay'dan 31 Mart değerlendirmesi Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye yerel seçim için sandık başına gitti. İzmir'de gerçekleştirilecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimin'de hangi partinin Belediyeyi kazanacağı en çok merak edilen iller arasında elbette İzmir geliyor. Uzun yıllardır CHP tarafından yönetilen Büyükşehir Belediyesi 31 Mart seçimlerinde nasıl bir karar verecek büyük merak konusu. 31 Mart tarihinde sabah erken saatlerde başlayacak oy verme işlemleri akşam saat 17:00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. İzmir 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçlarına milliyet.com.tr seçim ekranı üzerinden kolaylıkla ulaşabileceksiniz. İşte İzmir 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçları...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek
Büyükşehirler dev bütçelere hükmedecek 3 büyükşehir dev bütçelere hükmediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belediye şirketleriyle birlikte konsolide bütçesi yarım trilyon lirayı aşıyor.
1.04.2024 Gündem
Sandıktan Tugay çıktı
Sandıktan Tugay çıktı İzmir’de seçim sonuçlarına göre CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay 48.54 oy oranına ulaşarak yarışı önde tamamladı. Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hamza Dağ ise yüzde 37.04 ile sandıktan çıktı.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
CHP İzmir adayı Cemil Tugay yerel seçim açıklaması! "Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı"
CHP İzmir adayı Cemil Tugay yerel seçim açıklaması! "Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı" CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan yerel seçim açıklaması. Tugay "CHP, Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu" dedi.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Büyükşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.