Kabin

Kabin

Son dakika kabin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kabin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kabin haber sayfamızda...

Kabin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.317 kabin haberi bulunmuştur.
‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’
‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’ Yeni bir araştırmada, otomobillerin içindeki havada yüksek düzeyde toksik alev geciktirici bulunduğu ve bunun sağlık sorunlarına neden olduğu bildirildi.
9.05.2024 Dünya
Hem pilotlar hem ARFF ekipleri faciayı önledi! İstanbul Havalimanı'ndaki kazada dikkat çeken ayrıntı
Hem pilotlar hem ARFF ekipleri faciayı önledi! İstanbul Havalimanı'ndaki kazada dikkat çeken ayrıntı İstanbul Havalimanı'nda bu sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir kargo uçağı ön iniş takımının açılmaması sebebiyle gövde üzerine iniş yaptı. 15 saniye gibi kısa bir sürede olaya müdahale edilmesi ve pilotların bu duruma uygun olarak mümkün olduğunca düşük sürat ile piste yaklaşması olası bir faciayı önledi. Havacılık araştırmacısı Cem Doğut, İstanbul Havalimanı'ndaki kazayı milliyet.com.tr için değerlendirdi.
8.05.2024 Gündem
THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU SAYFASI: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU SAYFASI: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır? THY tarafından tecrübesiz kadın ve erkek kabin memuru alımı yapılıyor. Başvuruya dair detaylar Türk Hava Yolları'nca paylaşıldı. Yabancı dil testi, mülakat ve kurul mülakatları ardından THY kabin memuru alımı tamamlanacak. Peki, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları neler?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Yaşar Güler'in A-400M açıklaması ne anlama geliyor? 'Her dönemde rolü çok kritik'
Yaşar Güler'in A-400M açıklaması ne anlama geliyor? 'Her dönemde rolü çok kritik' Kosova'dan Somali'ye kadar geniş bir coğrafyada, birçok ülkede faaliyet gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en kritik unsurlarından biri de nakliye filosu. Kargo uçakları sadece savaş zamanlarında değil, barış zamanlarında yaptıklarıyla da göz doldururken, Türk ordusunun artan faaliyetlerinin ardından nakliye filosunu ek A-400M alımlarıyla güçlendirmesi gündemde.
4.05.2024 Gündem
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu Viyana'da icat edilen 'Türk' adlı satranç makinesi tüm Avrupa'yı kasıp kavurdu. Yapay zekanın ilk örneklerinden görülen bu makine Napolyon, Benjamin Franklin gibi isimleri de alt etmeyi başarmıştı. Peki sırrına kimsenin vakıf olamadığı bu makine nasıl çalışıyordu ve adı neden Türk'tü?
4.05.2024 Yaşam
Ankara- Erzincan uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı
Ankara- Erzincan uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı Ankara - Erzincan seferini yapmakta olan AJet firmasına ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine, kalkışından yaklaşık 40 dakika sonra Esenboğa Havalimanı'na geri döndü. Yolcular ile kabin ekibi ve pilotların tahliye edilip arama yapılan uçakta, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.
4.05.2024 Gündem
THY, kabin memuru alımı yapacak
THY, kabin memuru alımı yapacak Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda kabin memuru adayı alımına yönelik iş ilanı duyurusu yayımladı.
3.05.2024 Ekonomi
Ozan Orhon: İlk deli zaten benim, ikincisi eşim olabilir!
Ozan Orhon: İlk deli zaten benim, ikincisi eşim olabilir! Dördüncü evliliğini Ağustos 2021'de kabin memuru Selcan Demirci ile yapan Ozan Orhon, geçtiğimiz günlerde 'İki Deli' adlı yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkısının adının nereden geldiğini anlatan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Cadde
Çamaşır suyu lekesini yok eden tüyo! Temizlik uzmanları böyle yapıyormuş
Çamaşır suyu lekesini yok eden tüyo! Temizlik uzmanları böyle yapıyormuş Çamaşır suyu kıyafetlerinize damlayıp rengini değiştirdiyse dert etmenize gerek yok. Evdeki malzemelerle lekeyi çıkarabilirsiniz.
2.05.2024 Püf Noktası
Kabin memuruydu JAL’in CEO’su oldu
Kabin memuruydu JAL’in CEO’su oldu Kariyerine kabin memuru olarak başlayan Mitsuko Tottori Japan Airlines’ın (JAL) yeni CEO’su olarak atandı.
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanı sayımızı 61'e çıkaracağız
Bakan Uraloğlu açıkladı: Havalimanı sayımızı 61'e çıkaracağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2053 hedeflerimiz kapsamında mevcutta 57 olan aktif havalimanı sayımızı 61’e çıkaracağız” dedi.
29.04.2024 Ekonomi
Biber dolmasının lezzetini ikiye katlıyor, dolmalar patlamıyor! İşte aşçıların püf noktası
Biber dolmasının lezzetini ikiye katlıyor, dolmalar patlamıyor! İşte aşçıların püf noktası Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan biber dolması, pratik bir şekilde hazırlanabilen ve nefis bir tat sunan bir seçenektir. Bu tarifimizde, evde kolayca yapabileceğiniz adımları ve önemli püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz. Biber dolması yapımında, kıyma, pirinç ve özel baharatların uyumuyla ortaya çıkan eşsiz bir lezzet sizi bekliyor.
29.04.2024 Püf Noktası
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak'
THY- Airbus- Rolls-Royce arasında tarihi iş birliği! 'Ekonomiye katkısı 144 milyar dolara ulaşacak' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları’nın (THY) Airbus ile yaptığı anlaşma ile 105 adet A350 tipi ve 250 adet A321NEO tipi uçak alımı yaptığını, Rolls Royce firmasıyla da A350 uçaklarının motor bakım hizmeti ile yedek motorlarının temin edilmesi yönünde anlaşmaya varıldığını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku
Profesöre, Paris yolunda hırsızlık şoku Hatay’da yaşayan Profesör Dr. Mustafa Zortuk, tatil amaçlı gitmek istediği Paris yolculuğu öncesinde hırsızlık şoku yaşadı.
25.04.2024 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak Türk Hava Yolları, evcil hayvanların uçuş öncesi zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kuracak. Projenin bu sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
24.04.2024 Ekonomi
Yolcular uyardı, 23 saniye durdu
Yolcular uyardı, 23 saniye durdu Antalya Konyaaltı’daki teleferik kazasıyla ilgili soruşturma sürerken, olay sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti
İlber Ortaylı uçağa bindikten sonra rahatsızlandı: Sefer gecikmeli gerçekleşti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Çürüyen çilek derdine son veren tüyo! Çilek haftalarca taze kalıyor
Çürüyen çilek derdine son veren tüyo! Çilek haftalarca taze kalıyor Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, çileğin popülerliği arttı ve hemen hemen her yerde bulunmaya başladı. Ancak, ne yazık ki çilekler, satın alındıktan kısa bir süre sonra çürümeye başlayabilir. İşte, çileklerinizi daha uzun süre taze tutmanın yolları...
22.04.2024 Püf Noktası
Teleferik kazasında Başkan Kocagöz’ün tutukluluğuna itiraz edilmişti! Karar verildi
Teleferik kazasında Başkan Kocagöz’ün tutukluluğuna itiraz edilmişti! Karar verildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasının ardından tutuklanan ANET'in önceki yönetim kurulu başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna yapılan itiraz, mahkeme tarafından reddedildi.
18.04.2024 Gündem
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kabin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.